Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן נסעתי והיה רמזור ירוק מהבהב, הרכב שמולי החליט לבלום בלימה פתאומית בצהוב ואני באיחור של שנייה עשיתי את זה וראיתי שאני נכנס בו אז זזתי ישר הצידה ונכנסתי עם הרכב שלי רק עם הצד הימיני שלו והרכב שלו הלך טוטלוס.

כולנו בסדר, הנהג השני התלונן על כאבים ברגליים.

הדבר הכי גרוע, שהיה מאחורינו שוטר שראה את האירוע ואמר כי אני אשם.

רציתי לדעת מה יקרה מפה היות ואני נהג חדש.

במידה ואני לוקח עורך דין, מה הנזק שיגרם לרישיון ?

ואם אפשר המלצה על עורך דין טוב שיוציא אותי מהעניין.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנהג שפגעת בו התפנה לבית החולים?

האם יש לך ביטוח לרכב?

זומנת למתן עדות בלשכת בוחני התנועה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה אשם כי (הרכב לא היה מולך אלא לפניך ו)לא שמרת ממנו מרחק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא ברור אם הייתה ניידת משטרה שטיפלה בארוע ואם הגיע אמבולנס...

תאונה עם נפגעים בדרך מובילה לשלילת רשיון מנהלתית ל-30 יום. אני מניח שרשיונך נשלל ולכן כנראה לא היה פינוי מסודר של הנפגעים...

האשמה היא שלך גם אם הנהג שמלפנים החליט לבלום בירוק מלא - אי שמירת מרחק / חוסר תשומת לב למתרחש מלפנים.

קורה, אין צורך לקחת עו"ד לפני הזמן לדעתי, בהנחה שאין זימון לבית משפט / מתן עדות בפני קצין תעבורה במשטרה וכד'.

עו"ד מומלץ תלוי גם באזור המגורים (לי יש עו"ד די טוב שיושב בר"ג, אפילו שניים, ניתן לפנות אליי בפרטי לצורך קבלתת שמותיהם).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

היה שוטר על קטנוע לא ניידת.

עכשיו הוא אמר לי אנחנו צריכים ללכת לתת דיווח על התאונה בכפר סבא.

הרגע חזרתי מהבית חולים פגשתי את הבחור וביקשתי סליחה באתי אליו עם שוקולדים בדקתי שהכל בסדר איתו ועכשיו אני שקט מהבחינה הזאת, המכות שלו שטחיות.

יש לי שאלה, אם השוטר בא אז בטוח יהיה לי משפט על זה או שהנהג צריך לתבוע אותי בשביל שיהיה משפט ?

כי לפי מה שאני רואה הוא לא יתבע אותי אלא את הביטוח לשם קבלת כספים על האוטו.

תודה.

פורסם

שכחתי לרשום יכול להיות שזה חשוב ולא היה לי אפשרות עריכה.

הרישיון שלי לא נשלל, הוא החזיר לי את הרישיון ושלח אותי הביתה ואמר כי אנחנו צריכים לדווח על כך בכפר סבא.

יש לי שאלה, אם אני לא ידווח, התיק יסגר ?

מה העונש הצפוי לי ?

תודה !!

פורסם
אהלן נסעתי והיה רמזור ירוק מהבהב, הרכב שמולי החליט לבלום בלימה פתאומית בצהוב ואני באיחור של שנייה עשיתי את זה וראיתי שאני נכנס בו אז זזתי ישר הצידה ונכנסתי עם הרכב שלי רק עם הצד הימיני שלו והרכב שלו הלך טוטלוס..

1. אין דבר כזה בלימה פתאומית בצהוב חבר שלי, אל תגיד את זה במשפט או אם תצטרך לתת עדות.

2. איך אתה קובע שהרכב שלו הלך טוטאל לוס?

3. איך הוא התפנה לבית החולים? אמבולנס או עצמאית?

4. אל תדווח שום דבר למשטרה, לך לישון, בבוקר תתקשר לביטוח ותודיע שהיית מעורב בתאונה.

בטח מחר הוא יתקשר לקחת פרטים של הביטוח, אם יש לך צד ג' לדעתי נגמר הסיפור בהשתתפות עצמית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא נגמר שום דבר - הנפגע בתאונת דרכים יפנה לביטוח חובה שלו, והם ידרשו ממנו אישור מהמשטרה על התאונה.

ממה שזכור לי, גם בית חולים מחוייב לדווח למשטרה על הנפגע בתאונת דרכים. וממה שמצאתי ברשת, הנפגע חייב להציג אישור מהמשטרה לצורך כיסוי טיפול בבית חולים בנפגע ת.ד.

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA_%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%AA%D7%99_%D7%9C%D7%A0%D7%A4%D7%92%D7%A2%D7%99_%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D

בעוד X ימים יזמנו אותך למשטרה למתן עדות ואז יחליטו, האם לסגור את התיק או להאשים אותך מעבירה כלשהי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה להאמין שישללו את הרישיון על תאונה כזאת, לא נהגת בחוסר שיקול דעת ולא ביצעת שום עבירה חמורה.

(רמזור אדום, אי ציות לתמרור, אי מתן זכות קדימה, נהיגה בקלות ראש).

אינני יודע אם זו ההגדרה הנכונה אבל משהו בסגנון "נסגר מחוסר עניין לציבור".

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הדבר הכי נכון לעשות מבחינתך הוא להפסיק עם התירוצים על הנהיגה הגרועה שלך ולהפקיד את הרשיון.

אתה לא איש שמגיע לו לנהוג, תגיד תודה שלא הרגת מישהו בתאונה המיותרת הזאת.

פורסם

שלום לך,ממה שידוע לי תאונה עם נפגעים זוהי שלילה אוטומטית ל30 יום,מה שאומר שלאחר שהבחור הנפגע ידווח על פגיעתו,והוא ידווח,משום שאחרת אין לו אופציה להוציא כספים מהביטוח חובה שלו,שכן אין לו שום הוכחה שהוא עבר תאונה.

אתה הרי לא באמת מאמין שהוא נחמד עד כדי כך שיאמר:

״יאללה,נספוג הפסד של 500 שקל על השהייה שלי בבית חולים ועוד כמה אלפים שנוכל להוציא מהביטוח רק על מנת שלא ישללו את הרישיון לבחור שנכנס בי״ נכון?

בכל מקרה,לאחר שהוא ידווח יזמנו אותך לבוא ולהפקיד את רישיונך בתחנת המשטרה.לאחר שלילה של 30 יום,אני משער שיחזירו לך את הרישיון עד המשפט,אבל בזה אל תתפוס אותי במילה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
הדבר הכי נכון לעשות מבחינתך הוא להפסיק עם התירוצים על הנהיגה הגרועה שלך ולהפקיד את הרשיון.

אתה לא איש שמגיע לו לנהוג, תגיד תודה שלא הרגת מישהו בתאונה המיותרת הזאת.

בוא גם נקטע לו אחת מהגפיים על הדרך או שפשוט נתלה אותו בכיכר העיר...

נכון, הוא ביצע שגיאה חמורה שיכלה להיגמר הרבה יותר גרוע, ונכון שרכב הוא גם כלי נשק ויש להתייחס אליו בהתאם. אבל אנשים טועים והם עדיין נוהגים. בארץ ובעולם. התגובה שלך מוגזמת בעיניי...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני יודע רק דבר אחד . אם השוטר שנכח במקום לא שלל לו את הרשיון , כנראה שזה פחות חמור ממה שזה נראה .

דווח על התאונה לביטוח וזה הכל .

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
בוא גם נקטע לו אחת מהגפיים על הדרך או שפשוט נתלה אותו בכיכר העיר...

נכון, הוא ביצע שגיאה חמורה שיכלה להיגמר הרבה יותר גרוע, ונכון שרכב הוא גם כלי נשק ויש להתייחס אליו בהתאם. אבל אנשים טועים והם עדיין נוהגים. בארץ ובעולם. התגובה שלך מוגזמת בעיניי...

ברור שאנשים עושים טעויות ומגיעה להם סליחה על זה אבל שלא ישאל פה איך הוא יכול לצאת מזה, שיעמוד מול שופט ויקבל את העונש שמגיע לו.

התקווה שלי שזה יהיה לפחות שנה שלילה...

• תוכן חדש...