Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלושה גורי חתולים מיללים מתחת לבניין, כבר מיספר ימים.קטנטנים, כנראה בני שבוע או שבועיים. עד לא מזמן, הם היו ארבעה.

יש כאן לא מעט שמצילים מכוניות ישנות. הצלת חתול צעיר מספקת לא פחות מהצלת מכונית ישנה, מחזירה אהבה[ונשיכות, כמו רכב ישן] והיא זולה יותר, חשובה יותר ומהנה לילדים אם יש. אתם יכולים להפריד בין חיים ומוות. פשוטו כמשמעו.

החתולים בעיר ראשון לציון. אם מישהו מעונין, יפנה אלי מהר בפרטי תוך ציון טלפון, כדי לחסוך זמן. תודה.

נ.ב אני רציתי אלפא - קיבלתי חתול ואני מרוצה. אם חתול טוב יותר מאלפא, הוא טוב יותר מכל מכונית.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. אומנם גם חתול זאת הוצאה לא ממש קטנה אבל שווה את זה.

בעצמי יש לי זוג חתולים בבית שנלקחו מהרחוב, רציתי גם חתול שלישי אבל מה לעשות שאני עדיין חיי עם ההורים ואימא לא הסכימה.

לבסוף הוא נדרס לי מול הבית:(

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם אתה או גולשים אחרים כאן יכולים לשאול חברים או מכרים, אבל היום, מה טוב. אם כן- לחזור אלי כאן או בפרטי עם טלפון כדי להאיץ את הענין.

פורסם

איך זה קשור לרכב כללי?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אתה בטוח שהאמא נטשה אותם?

מוטב לא לגעת בהם אם היא עדיין בסביבה, אם היא תריח איום זה עשוי לגרום לה לנטוש אותם.

אם היא עזבה, והערכת הגיל שלך נכונה, הם לא ישרדו לבד. הם צעירים מידי. אם יש סיכוי שהם בוגרים יותר, אפשר לנסות להניח לידם מזון גורים רך ולקוות שידעו מה לעשות איתו.

אפשר לנסות ליצור קשר עם העמותות השונות, אבל לרוב הן מוצפות בגורים בעונה הזו וכל המשפחות האומנות בידיים מלאות.

אם הם שורדים עד סוף השבוע אפשר לנסות את ימי האימוץ של עמותת SOS חיות (אחד בצפון ת"א ביום שישי ועוד אחד בשבת בהרצליה ליד שדה התעופה). לפני כמה שנים הצלחתי למצוא בעזרתם בית ל-5 גורים בני חודש .

פורסם

הנה הקשר:

אין רכב כמו אלפא[אולי יש יותר טוב אך לא כמו..]

מנסיוני בשבועיים האחרונים- חתול טוב מאלפא

לכן ודאי שחתול טוב יותר מכל רכב אחר וחיסכוני יותר.

חתול חדש. לא מליסינג.

בי רו, כעת ראיתי הודעתך- מיללים כמדומני מיום רביעי או חמישי.מקום "חצי" סמוי, אפילו פחות.אחד הלך. לא ראיתי חתולה. הלוואי שאני טועה. אם יש לך מאמץ פוטנציאלי-פנה אליו אחרת הטבע יעשה את שלו..וחבל.

אם אנשים כאן נגישים לעוד פורומים. בבקשה היום. תודה.

פורסם

אתמול אספתי גור נטוש משלי, יש אפשרות לטרייד (לקחתי כבר לוטרינר, יש דו"ח בדיקה מצויין)?

ברצינות, חתולי רחוב יש כמו זבל ולמצוא להם בית זה הרבה עבודה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מותק, אין מי "יצילו".

אתה מזכיר את "מישו" שתמיד ניקה את השירותים במסדר בוקר בטירונות. תמיד היו צועקים "שמישהו ינקה את השירותים". מישהו תמיד ניקה, אבל זה אף פעם לא מישהו מהצועקים.

אז, במטותה, או שתציל או שימותו.

סה-לה-וי...

נ.ב. אם אתה רוצה אני שולח לך במייל מדריך לטיפול בגורים. עכשיו אני הולך לכרבל קצת את האסופי שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זהו, נגמר

לקחתי אותם היום לוטרינר שיעשה מה שצריך לאחר שהבוקר ראיתי שהגורה היותר חזקה מיללת ללא קול- מנסה אך לא מצליחה לילל. מחזה קשה לצפייה. כבר בגיל הזה יש הבדלי אופי והייתה אחת לוחמת בניפרד מה"ערימה".רק מקרוב למדתי לדעת שיש עוד שניים חיים.

טעיתי כשלא עשיתי זאת לפני מיספר ימים, הייתי חוסך סבל מיותר. חשבתי שיש סכוי קטנטן שאינם נטושים.

פאלו, התלבטתי אם לענות לך, ואם כן- מה לכתוב.

ענינית- אתה צודק.

הפריעה לי הדרך בה כתבת- זה נראה מתנשא. בדיעבד, לא חושב שאתה כזה, אבל יש מקום להומור ויש מקום שאינו מתאים. עניין של רגישות.

ראיתי גם מה כתבת לבחור שהציל חתול מדריסה- שצריך לכלוא אותו בגלל סיכון לתנועת הרכב. זכור שהוא פעל באותו רגע מאינסטינקט. מטרתו טובה גם אם פעולתו בדיעבד מסוכנת, אולי מטפשת אפילו. ליבו- במקום הנכון.

אם הייתי רואה אותך כחסר תקנה, לא הייתי טורח להגיב לדבריך. לטעמי,בחברה אלימה ודורסנית כשלנו שתרבות הפכה בה למילה גסה, אנשים שהם גם בני אדם- יכולים קצת אחרת . גם אני פיתחתי ציניות. גם אני רואה כאן בפורום הרמות להנחתה, בדרך כלל, אני מתאפק ונמנע.

בדרך כלל אני שמח לתגובות, הפעם מעדיף לא לקבל תגובות, אלא אם לפאלו יש מה לומר כאן או בפרטי.

לעיתים תוכלו להבדיל בין חיים למוות- אמצו חיה.

.

• תוכן חדש...