Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמי שמחפש(כפי שצויין בתרד נוסף שפתחתי) רכב לתקופה מוגבלת,באפשרותי לרכוש דרך מבצע חבר את הדגם הבסיסי של איביזה,רפרנס ידני1.4 ,במקום ב85000₪ ב70000₪,הנחה של 15000₪.

תנאי המימון דרך חבר ליס מעולים:

מקדמה של 13500₪(20% ממחיר האוטו),תשלום חודשי של 700₪ בערך,ובתום התקופה(שלוש שנים) עוד35000₪.

סך הכל,עם כל העלויות הנלוות,יוצא לשלם סכום כולל של 74500₪ על הרכב. וודאי שככל שהמקדמה גבוהה יותר,התשלום החודשי יקטן.

כוונתי היא ליהנות מרכב חדש,באחריות יבואן,עם רווח תיאורטי נאה על הנייר ברכישתו,ולמכור לאחר תקופה(מקווה שמספר חודשים) ללא כל רווח,במחיר שקניתי. השאלה האם התוכנית הזו ריאלית,ובכמה יכולתי למכור היום איביזה כזו,בת ארבעה חודשים נניח?אני יודע מה קורה בשוק המשומשות היום,אולם ככל שהרכב חדש יותר אמור להיות קל יותר למכור אותו.

עצתכם בבקשה,

יהונתן

פורסם

בתשובה לפונה בפרטי(אני חבר פורום חדש ,ולפיכך אין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות),המבצע מתחיל ב26 החודש. יש פרטים באתר חבר.

פורסם

לא ברור, האיביזה נמכרת במחיר של 70 אלף לכל דורש, אז בשביל מה צריך מבצע "חבר" כדי לקבל אותה במחיר כזה..?! :?

פורסם
לא ברור, האיביזה נמכרת במחיר של 70 אלף לכל דורש, אז בשביל מה צריך מבצע "חבר" כדי לקבל אותה במחיר כזה..?! :?

באמת?

לא ראיתי מחיר כזה. נשמע לי מוזר,חבר לרוב אמינים מאוד. ארגון צרכנות חזק.

פורסם

אם אתה חושב שכולם מפגרים ומישהו ישלם לך על אוטו משומש יותר ממה שעולה חדש - יאללה תנסה.

מחיר ריאלי לרכב כזה אחרי שנה יהיה קרוב יותר ל-60K מאשר ל-80K.

פורסם
אם אתה חושב שכולם מפגרים ומישהו ישלם לך על אוטו משומש יותר ממה שעולה חדש - יאללה תנסה.

מחיר ריאלי לרכב כזה אחרי שנה יהיה קרוב יותר ל-60K מאשר ל-80K.

איך בדיוק הצלחת להתרשם שאני חושב שכולם מפגרים???

שאלתי האם זה ריאלי,בהתחשב במחיר המחירון הרשמי(לא ידעתי שזה המחיר לכולם...) למכור רכב ב-15000 ש"ח פחות מהמחירון ,כשהוא בן שלושה חודשים נניח.

לעניין עצמו,בדקתי מודעות ביד שניה,ואנשים מציעים את הרכב למכירה ב70K בערך,ויש מי שמבקש יותר,עם שמונת אלפים ויותר ק"מ,כך שכיוון המחשבה שלי לא כל כך מופרך,כפי שאתה כותב...

פורסם
היי,

כמי שמחפש(כפי שצויין בתרד נוסף שפתחתי) רכב לתקופה מוגבלת,באפשרותי לרכוש דרך מבצע חבר את הדגם הבסיסי של איביזה,רפרנס ידני1.4 ,במקום ב85000₪ ב70000₪,הנחה של 15000₪.

תנאי המימון דרך חבר ליס מעולים:

מקדמה של 13500₪(20% ממחיר האוטו),תשלום חודשי של 700₪ בערך,ובתום התקופה(שלוש שנים) עוד35000₪.

סך הכל,עם כל העלויות הנלוות,יוצא לשלם סכום כולל של 74500₪ על הרכב. וודאי שככל שהמקדמה גבוהה יותר,התשלום החודשי יקטן.

כוונתי היא ליהנות מרכב חדש,באחריות יבואן,עם רווח תיאורטי נאה על הנייר ברכישתו,ולמכור לאחר תקופה(מקווה שמספר חודשים) ללא כל רווח,במחיר שקניתי. השאלה האם התוכנית הזו ריאלית,ובכמה יכולתי למכור היום איביזה כזו,בת ארבעה חודשים נניח?אני יודע מה קורה בשוק המשומשות היום,אולם ככל שהרכב חדש יותר אמור להיות קל יותר למכור אותו.

עצתכם בבקשה,

יהונתן

איפה בדיוק ראית

יש הנחות גם על רמות גימור אחרות?

באתר חבר. על כל דגמי סיאט ופולקסוואגן.

פורסם
איך בדיוק הצלחת להתרשם שאני חושב שכולם מפגרים???

שאלתי האם זה ריאלי,בהתחשב במחיר המחירון הרשמי(לא ידעתי שזה המחיר לכולם...) למכור רכב ב-15000 ש"ח פחות מהמחירון ,כשהוא בן שלושה חודשים נניח.

לעניין עצמו,בדקתי מודעות ביד שניה,ואנשים מציעים את הרכב למכירה ב70K בערך,ויש מי שמבקש יותר,עם שמונת אלפים ויותר ק"מ,כך שכיוון המחשבה שלי לא כל כך מופרך,כפי שאתה כותב...

לא, יש עוד אנשים שחושבים שהם היחידים שיכולים לגלות שסיאט איביזה עולה 70K.

אל תבדוק כמה כאלו יש למכירה, תבדוק כמה כאלו באמת יימכרו במחיר הזה.

כמו שאמרתי לך אם תקנה סיאט איביזה היום ב-70K. תוכל למכור אותה עוד שנה באיזור ה-60K.

פורסם

הסיאט הנ"ל כבר נמכרת תקופה לא קצרה במחיר כזה, והיא תמשיך להמכר ככה עד שכניראה יגמר כול המלאי של הדגם הזה.

אתה תצטרף לעוד כמה אלפים טובים שקנו את הנ"ל. ואם הכוונה שלך היא לקנות ולמכור כביכול ברווח(או ללא הפסד), אתה פשוט תצטרף למלאי "ציידי הפראיירים" שמציפים את יד 2 המנסים למכור במחיר המחירון הרשמי, וכול הניראה, ללא הצלחה מרובה.

• תוכן חדש...