Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו רציני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפוך טרונצ'ו, הפוך.

לא מזמן עסקתי כאן נבפורום בפרויקט ה30 ו..הופ אני על סף ההודעה ה300.בכל זאת, מספר סמלי- צריך לחייב כל אחד שמגיע להודעות 100, 300 ו1000 לכתוב משהו חגיגי. יום יבוא וגלעד ארדן יאכוף זאת- תוך כדי חבישת קסדת אופניים ובשיתוף עמותת אור ירוק.

אז ברור שצריך לכתוב משהו רציני, אך מה? לפתע הבנתי שאפשר להתייעץ באוף טופיק בשאלה מה לכתוב בפורום הרגיל.ובלי שזה יחשב במניין ההודעות. זה כל היופי.

תהיתי מה לכתוב ובאה המציאות וטפחה בעדינות על זנבי- קיבלתי היום המון סיוע ורצון טוב מאספסף, וגם הבנתי בזכותו מה לרשום כאן, לפני ההודעה ה300:

אז, תודה לאספסף על העזרה ובעקיפין על הרעיון.

תודה לאלו שסייעו בעצות על החתולון- בירו, יובל, ערן 26, אלעד,אמיגר ובטח באגירה ועוד רבים.

תודה לא' שמוציא אותי לטיולים בשישי ו"בדיקת" מכוניות. איפה נעלמת שישי הזה, יא....

תודה לאלפא רומאו שחוגגת יום הולדת ולכל אלו שחוגגים זאת.

לאלו שמצליחים להבין מה אני כותב, איפה נעלמת יא לוטי?

המנהלים שגילו סובלנות.

בעלי הידע הרב שחולקים אותו כאן.

חסריי הידע שגם הם חולקים אותו כאן.

בעלי הכתיבה האלימה, שגורמים לי להעריך את כל אלו שלא.

כמובן, תודה לשמעון.

תודה מראש למי שייתן עצות להודעה ה300

שתי המלצות להיום ומחר: בערוצי הסרטים של יס-"אני והחבר'ה"- סרט מצוין. וגם" מירדף חצות"- סרט חביב ביותר.

סרטים בולטים בתוך ים הכלום שמשודר כאן.

פורסם

חבל שהשקעת כל כך בשרשור רציני שלא ישנה את מונה ההודעות. באוף טופיק הן אינן נספרות.

ניכר שהשקעת אנרגיה רבה וכולה לחינם.

אם תרצה אוכל להעביר את השרשור לפורום הכללי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרבה שכל והגיון יש כאן

רגע, זה מוסיף לי לי הודעה למונה?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חבל שהשקעת כל כך בשרשור רציני שלא ישנה את מונה ההודעות. באוף טופיק הן אינן נספרות.

ניכר שהשקעת אנרגיה רבה וכולה לחינם.

אם תרצה אוכל להעביר את השרשור לפורום הכללי.

אל תעביר - הבחור הוא אופיום להמונים - צריך להשאיר את ההודעות שלו מחתרתיות , שנתאמץ למצוא , וגם להבין

בסוף תאמצו אותו אלייכם , ותהפכו אותו למנהל - ותהרסו את את רוח הדברים -

ראה , בגירה , אלעד , יאשה , ריבעתם אותם - תנו חופש ביטויי לרוח החופשית ...

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גרידינגס מייטס' !

היום בבוקר התבשרתי על "משהו רציני" מאישתי,

נזכרתי בשרשור שפתחתי לפני חודש וחצי "איך חוגגים 30 ללא קיטש" -הייתה שם תגובה של אליק בליק...

אז...תיסלם יא אליק בליק -"האיש והחזון" .

פנדוב ,אני אלרגי לפרוות חתולים ...וגם הכלבה שלי ...אחרת הייתי מקיים מצווה ...נוספת.

Gn'f'R

פורסם
ראה , בגירה , אלעד , יאשה , ריבעתם אותם - תנו חופש ביטויי לרוח החופשית ...

רגע, אז אתה בעצם טוען שהפכו אותי לגרוזיני? images?q=tbn:ANd9GcQtcIzvL7e77Q1CFtXuzgE8W9-AvQdYv574-wSZXn9Mg1zeAYz6GoJWvFA

היום בבוקר התבשרתי על "משהו רציני" מאישתי,

מזל טוב אבאל'ה :-D

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...