Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לברוח לסופש - רודוס או קוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברתי החלטנו לטוס עוד שבועיים לוויקאנד ארוך ביוון, התוכנית היא לקחת מלון 4\5*, לשכור אופנוע ולטייל (אוהבים טבע ונוף, אבל גם מקומות בילוי כמו בארים ומסעדות טובות)

ראיתי שקוס כבר לא ממש אי של צעירים שיכורים והתיירות חוץ התפתחה מאוד בשנים האחרונות.

העלויות דומות מאוד בין שני האיים, האם מישהו היה באחר מהם ויכול להמליץ לאן עדיף לטוס?

+שאלת בונוס, יש GPS לפלאפון שיעבוד ביוון ללא חיבור אינטרנט?

תודה!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ברודוס אני יכול להמליץ לך על מלון IXIAN, אבל רק על הסוויטות היקרות יותר.

ראיתי שלאחרונה הוא מופיע בכל מיני גרופונים, מה שפחות מצא חן בעיני...

ויש גם איפה ולאן לטייל ברודוס. היה מישהו שלא מזמן פרסם את סיכום הטיול שלו,

תעשה חיפוש.

בקוס לא הייתי, ומי שאני מכיר שהיה, זה לפני שלוש ארבע שנים, ואז זה היה עדיין

אי של שיכורים צעירים ;-)

פורסם

הייתי בקוס לפני שנתיים עם אשתי (אז חברה) והייתי בטוח שהיא הזמינה לנו נופש לאי של ילדים.

לא זוכר ילד אחד על הטיסה. במלון היו רק גרמנים מבוגרים.

בקיצור סבבה של אי, מאד מאד קטן, שכרנו I10 וחצינו את האי בפחות משעה וחצי.

ברודוס לא הייתי אז קשה לי להשוות אבל בקוס היה מאד נחמד.

אם אתם רוצים ברים ומקומות בילוי תסתכלו טוב טוב על המלונות במפה כי חלקם מפוזרים במרחק די גדול מהעיירות, אנחנו היינו צמוד לעיירה kardamena. יש שם לא מעט ברים, בינוניים אבל ברים.

פורסם

הייתי ברודוס קיץ שעבר והיה ממש טוב, מאוד מאוד ממליץ על מלון שרתון.

יש הרבה מה לראות באי, אם אתם שוכרים אופנוע אז בכלל אתם לא מוגבלים. להסתובב בעיר העתיקה זה נחמד אם אתם בקטע, בעיר החדשה יש מספיק פאבים ומועדונים אם אתם צריכים. אני באופן אישי ביקרתי בלינדוס בערך בדרום האי ואני ממליץ, תעשה חיפוש באתרי תיירות ובטח תמצא עוד אטרקציות.

פורסם

תריץ קצת חיפוש ותמצא כמה פוסטים שלי על רודוס. עקרונית - מומלץ. אני שהיתי בהילטון והייתי מרוצה - עקרונית כל שורת המלונות של איקסיה ממוקמת מצויין, וצריך רק לעבור על חוות הדעת ב-tripadvisor.

מבחינת טיולים באי - להקדיש יומיים לטיול, יום לעיר רודוס ואם רוצים אז אפשר לשרוף יום בפארק המים או לקחת את המעבורת לאי סימי (טיול של יום). שכירת רכב מומלצת ל-2-3 ימים (יומיים לטיולים, יום לפארק המים אם מעוניינים). לעיר רודוס נוסעים באוטובוס ומסתובבים ברגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם, קיבלתי ולמדתי, אעדכן אחרי הטיול (כולל תמונות של האופנוע והחברה כמובן :roll: )

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...