Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרכבים הם מבציר 2002,

מבחינת עלויות אחזקה, דלק, ביטוח ואמינות כללית מה עדיף לקנות כרכב ראשון לסטודנטית?

בתיקונים ברור לי שהחלקים של גולף יהיו יקרים יותר כנ"ל לגבי טיפולים שוטפים.

פורסם

לפי דעתי יהיו הבדלים עצומים בכל הקשור לעלויות שוטפות,בין שתי המכוניות שהזכרת.

הבדלים עצומים!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגולף משנתונים האלו יש גיר אוטומטי רגיש שעלול להיות יקר לתיקון. אם כבר אוטומט משנים האלו אז עדיף יפנית, כלומר טריוס.

חשוב להבין שטריוס זה לא רכב אידיאלי לנסיעות בין עירוניות בגלל מנוע צנוע ובנסוף לכך גובה שלו מקשים על המנוע הקטן עוד יותר. טריוס 1.3 רכב עירוני, כך שאני מאמין מבחינת צריכת דלק בבין עירוני הגולף תיהיה עדיפה.

מה התקציב שלך? הייתי ממליץ על YRV - רכב אמין וחסכוני עם מנוע וגיר של יאריס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב שלך בדיוק נכנסת YRV. :-) אני חושב שזו אופצייה טובה מאוד עבורך. החיסרון היחיד זה שאין לרכב הזה ABS.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ההתבלטות כאן היא בין מכונית לבין קופסאת סרדינים על 4 גלגלים

:-D

יחד עם זאת - קופסאת הסרדינים כנראה תשמור לה על הארנק טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני קניתי לפני חודשיים גולף מודל 2001 מנוע 2000 דגם Comfortline למרות שהרבה מאוד אנשים הפחידו אותי שהחלקים יקרים, צריכת דלק מטורפת וכו' וכו'.

עכשיו חודשיים אחרי הקניה אני יכול להגיד לך שהשד לא כזה נורא, החלקים אכן קצת יקרים אבל אמינים, והצריכת דלק כל עוד את לא "מרביצה" הגיונית לחלוטין, הרכב לא צורך לי הרבה דלק בכלל, אני דווקא מבסוט מהבחינה הזאת.

מבחינת רמת האבזור הרכב הזה מפנק מאוד, מושבים מאוד נוחים עם כריות בגב, ישבן, ושתי כריות מהצדדים, שקע חשמל בתא המטען שמצאתי מאוד שימושי, ומזגן וחימום פשוט מעולים!

הרכב אמנם נראה קטן, אך הוא רק נראה כזה, הרכב מבפנים מאוד מרווח, גם מקדימה וגם מאחורה ויש לו תא מטען מכובד מאוד.

מבחינתי, החיסרון היחיד שלו זה המשקל העצום שלו (רשום ברשיון 1,785 קילו, ובטסט השנתי שעשיתי לו המכונה מדדה 1600 קילו)

אך יש לזה גם יתרון, האוטו יציב מאוד בפניות, בנוסף לצמיגים רחבים מאוד וגם בלימה טובה מאוד!

על כביש מהיר האוטו לא מתאמץ בכלל (יכול להיות בגלל שהוא מנוע 2000) ולא צורך לי הרבה דלק בכלל! (מבשרת ציון לתל אביב הלוך חזור 60 - 65 ש"ח דלק כולל חיפוש חניה בתל אביב ועמידה בפקקים בתוך תל אביב)

יכול להיות שאני קצת משוחד, אבל ככה אני רואה את המצב, לא מתחרט לרגע על הקניה הזאת.

אני לא יודע להשוות לך מחירים לרכב אחר, אך יצא לי להחליף מחשב ABS בעלות של 1200 ש"ח וחמצן חיישן בסך של 550 ש"ח. (יש לציין שאלו בעיות שידעתי עם קניית הרכב והסתדרנו עם המוכר על המחיר)

אם תתקמצני עם הרכב הזה - הוא ימרר לך את החיים, כלומר מוסכים מפוקפקים כגון וואדי ג'וז וכל אלה.

אם תשקיעי ברכב הזה - הוא יפנק אותך לאורך הרבה זמן. (שימוש בחלקים מקוריים)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

שלום.

השאלה כאן היא לא מי יותר רכב.

ברור שהגולף יותר רכב -בטיחותית ומפנקת.

לסטודנטים דלי תקציב שרוצים להמנע מהוצאות מיותרות אין ספק בכלל YRV

אני מחזיק YRV 3 שנים והנסיון שלי הוא לא משמועות וחצאי אמיתות וניחושים.

הרכב חסכוני -14 ק"מ לליטר משולב.

הטיפולים זולים- אין חגורת טיימינג אלא שרשרת לכל חיי המנוע.

אין מסנן דלק - המסנן לכל חיי הרכב.

הרכב גבוה-155 גובה מה שמאוד נוח בכניסה והיציאה ממנו ובנוסף המושבים נוחים.

הרכב אמין מאוד כיאה למוצא הטויוטי שלה-גיר ומנוע =יאריס

רכב מרווח יחסית עם תא מטען קטן .

והמנוע זה הסיפור של הרכב מנוע נהדר (87 כ"ס)שנותן הרבה כיף.

צריך לחפש רכב שטופל היטב(לבדוק מים ירוקים ברדיאטור ולא מי ברז)

עם קילומטראז' סביר (בסביבות 100K ק"מ) ואז תהני מאוד מהרכב.

קראי את הכתבה והתגובות ובהצלחה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-500688,00.html

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

עכשיו חודשיים אחרי הקניה אני יכול להגיד לך שהשד לא כזה נורא, החלקים אכן קצת יקרים אבל אמינים, והצריכת דלק כל עוד את לא "מרביצה" הגיונית לחלוטין, הרכב לא צורך לי הרבה דלק בכלל, אני דווקא מבסוט מהבחינה הזאת.

הרכב אצלך רק חודשיים, יחד עם זאת תיארת כבר כמה דברים לא זולים שהספקת להחליף. יחס עם זאת גולף 4 אמין למדי. לא ציינת אם אצלך גיר ידני או אוטומטי ואם אוטומטי לא הזכרת עד כמה חלק הוא מעביר הילוכים ומה הקילומטרז' והאם הגיר עבר שיפוץ או לא.

משקל עצמי של גולף שלך כ1200~1300ק"ג, כל השאר מה שנמדד בטסט זה תוספת של משקל הנוסעים ברכב ומטען. מה שרשום ברישיון 1785 קילו זה כולל עומס של כ450~500ק"ג, תוריד את זה ותקבל משקל הרכב שלך.

אל תשכח שהרכב מיועד עבור סטודנטית ובעיר גולף הזאת הרבה פחות חסכונית מYRV.

פורסם

צודק, הרכב הוא אוטומט, הגיר מקורי לא עבר שיפוץ בחיים, הרכב עם 134 אלף קילומטרז', והאוטו מעביר הילוכים חלק.

הרכב אצלי אכן רק חודשיים, אך הייתה לאמא שלי בעבר גם גולף, ובדיוק אותו סיפור כמו אצלי, והיא הייתה אצלנו למעלה משנה.

גילוי נאות: אני בן 18, בתקופת לימודים קשה יחסית בלי עבודה קבועה, עובד פה ושם איפה שיוצא, ככה שאין לי כ"כ הרבה כסף לתחזק את האוטו, ואם באמת היה כ"כ קשה לתחזק את הגולף האוטו מזמן כבר לא היה אצלי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...