Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעבור אתמול מכיוון אשדוד על כביש 4, קצת אחרי יבנה המשטרה חסמה את כל כביש 4 לכיוון דרום ויצרה פקק באורך של קילומטרים על מנת לבדוק שכרות. איך מחליטים על דבר כזה? מעקבים אלפי אנשים שעות על גבי שעות בפקק שפשוט לא זז, אנשים עמדו מיואשים ליד המכוניות שלהם בלי לזוז במשך שעות. פשוט ריחמתי על כל אלו שנתקעו לילה שלם ונהרס להם כל הסופ"ש בחסות משטרת ישראל. מישהו חייב לתת על זה אית הדין, פשוט ביזיון.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.351225401612190.78509.101236166611116&type=1

מה אתם אומרים? מישהו ניתקע שם? ראה את זה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וביציאה מהשלום, ובכניסה לשלום, וביציאה מתחנה מרכזית, ובאיילון - יוספטל, וביציאה מחוץ 4 על 4 ראשל"צ, וביציאה מרוקח, וביציאה מקיבוץ גלויות... כנראה היה איזה מבצע ניקיון או משהו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אותי מעניינות התוצאות.

כמה אנשים נתפסו נוהגים שיכורים, וכמה רכבים נבדקו סה"כ.

במידה והמספרים גבוהים אתה צריך להודות למשטרת ישראל, כי היא הפכה את הכבישים לקצת יותר בטוחים בשבילך.

במידה ונבדקו הרבה אנשים, ונתפסו מעט, אז תודה לנהגי ישראל, שכנראה מספיק אחראיים לדעת שלא שותים ונוהגים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממש לא מסכים איתך, מדובר בעונש קולקטיבי לאלפי נהגים שהיו תקועים בפקק ענק בגלל הבדיקות האלו. לא ככה עושים את זה.

הדעה שלך כנראה הייתה שונה במידה והיית תקוע באותו פקק.

פורסם

אני שואל אחרת, אותו שיכור מת, מה אם היה עושה תאונה לפני שיצא לכביש המהיר? מה יש להם להגיד על זה?

הם שוב מחכים בפינה ושוב עושים יותר מידי רעש. היה עדיף אם היו שולחים את כל הניידות האלה לעמוד ביציאה ממרכזי בילוי לעצור ישר ולא לתת לבנאדם להסתובב עם האוטו שיכור בתוך העיר להוריד כמה אנשים ואז לתפוס אותו (אחרי שחיכה כמה שעות בפקק) בכביש מהיר עם רמת אלכוהול נמוכה שתאפשר לו אולי לצאת נקי לעומת אם היו תופסים אותו ביציאה מהמועדון מיד אחרי ששתה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פיליפ,

עמדתי בפקקים גרועים מאלה, ובגלל סיבות יותר מטומטמות, ואתה צודק שזה מכעיס מאוד.

יכול להיות שיש דרך יותר טובה לעשות את זה, אתה מוזמן לשלוח מכתב למשטרת ישראל ולתת להם את המלצתך (אני ממש לא ציני, אם יש לך רעיון יותר טוב זה באמת יכול לעזור), אבל כרגע זה מה שהמשטרה יודעת לעשות, ואם זה קורה פעם בתקופה ארוכה, אז זה לא כזה נורא לדעתי.

הרי עושים פקק כזה כשרוצים לתפוס אופנוען אחד שנמלט, אז למה שלא יעשו כדי לתפוס עשרות, מאות או אפילו אלפי נהגים שיכורים?

מתוך האלפים האלה שנענשו בעמידה בפקק, כמה היו שיכורים? בגלל זה אמרתי שמעניינות אותי התוצאות.

תומר- מחוץ לכמה פאבים שאני מכיר, בדרך קבע עומדת ניידת שמחכה לנהגים שיוצאים. הם (אותם הזבלים שמתכננים לשתות, ואז לנהוג) פשוט מחנים יותר רחוק והולכים ברגל לאוטו וזהו.

אצלנו תמיד יש נהג תורן, שנבדק ויוצא נקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה אכן עונש קולקטיבי וזה לא צורה לתפוס נהגים שיכורים ע"י פקק בכביש ראשי, הם הרסו לאנשים את בילוי השישי שלהם.

תומר הם גם עמדו בסינמה סיטי ראשל"צ (משטרה צבאית ומשטרת ישראל) , עמדו ולא עשו כלום , לא עצרו נהגים בזמן שאני הייתי מחוץ למתחם (כחצי שעה) ככה שאני לא יודע מה הם כן עשו שם.

Miata ND2

פורסם

והינה עוד חבורה אגואיסטית שמתחשבת רק בתחת של עצמה ואוי אוי אוי אני עומד בפקק חצי שעה במקום לנסוע לבלות!

ממש נורא ואיום חרא של משטרה מעקבים אותי בשביל לשלול רישיון לאיזה שיכור! גועל נפש! על החיים שלך שאותו שיכור יכול לקחת אתה לא חושב? על האכיפה המוגברת שעוזרת לך להמשיך בחיים שלך אתה לא חושב? על השוטרים שטוחנים משמרת 12 שעות מ6 בערב עד 6 בבוקר ללא תוספת של שקל במשכורת רק בשביל להציל לך (וגם לשיכור שהם תופסים) את החיים אתה לא חושב? יש לך מושג ביכלל כמה עבריינים המשטרה תופסת בלילה כזה? אני בטוח שלא אגב מישהו פה אמר שמעניין לדעת כמה שיכורים ניתפסים במיבצע כזה אז אני ממליץ לכם להיכנס לאתר המשטרה שמה מפורסמים מידי יום חמישי מספר הניתפסים שיכורים. כל זה ניכתב על רגל אחת מהאייפון חבל שאני לא בבית הייתי מפרט קצת יותר למה זה טוב כל החסימות האלה ואולי תתחילו להבין ולהתחשב ב״חארות״ הכחולים האלה שרק דופקים אותנו!

פורסם
והינה עוד חבורה אגואיסטית שמתחשבת רק בתחת של עצמה ואוי אוי אוי אני עומד בפקק חצי שעה במקום לנסוע לבלות!

ממש נורא ואיום חרא של משטרה מעקבים אותי בשביל לשלול רישיון לאיזה שיכור! גועל נפש! על החיים שלך שאותו שיכור יכול לקחת אתה לא חושב? על האכיפה המוגברת שעוזרת לך להמשיך בחיים שלך אתה לא חושב? על השוטרים שטוחנים משמרת 12 שעות מ6 בערב עד 6 בבוקר ללא תוספת של שקל במשכורת רק בשביל להציל לך (וגם לשיכור שהם תופסים) את החיים אתה לא חושב? יש לך מושג ביכלל כמה עבריינים המשטרה תופסת בלילה כזה? אני בטוח שלא אגב מישהו פה אמר שמעניין לדעת כמה שיכורים ניתפסים במיבצע כזה אז אני ממליץ לכם להיכנס לאתר המשטרה שמה מפורסמים מידי יום חמישי מספר הניתפסים שיכורים. כל זה ניכתב על רגל אחת מהאייפון חבל שאני לא בבית הייתי מפרט קצת יותר למה זה טוב כל החסימות האלה ואולי תתחילו להבין ולהתחשב ב״חארות״ הכחולים האלה שרק דופקים אותנו!

אני אהיה הראשון בעד הורדה של כל השיכורים מהכביש אבל זו בטח לא הדרך לעשות את זה. לא חוסמים כביש מהיר באמצע הלילה וגורמים לפקקים כאלה. טוחנים משמרת של 12 שעות? מעולה, הם מקבלים שכר בשביל זה, בדיוק כמוני או כמו כל אחד אחד שעובד.

מבצעים כאלה עושים במוקדי הבילוי, כמה ניידות כאלה שיחסמו את היציאה מנמל ת"א תניב הרבה הרבה יותר נהגים שיכורים שיתפסו.. אבל היי, הרבה יותר מגניב לחסום את כביש החוף וכביש 4, זה יראה בחדשות מוצ"ש הרבה יותר מרשים!

פורסם

תומר- מחוץ לכמה פאבים שאני מכיר, בדרך קבע עומדת ניידת שמחכה לנהגים שיוצאים. הם (אותם הזבלים שמתכננים לשתות, ואז לנהוג) פשוט מחנים יותר רחוק והולכים ברגל לאוטו וזהו.

אצלנו תמיד יש נהג תורן, שנבדק ויוצא נקי.

בשביל זה יש את היציאה מהעיר שגם שם אפשר לחסום.

אני גר ברחובות, רוצה לנסוע לחבר באשדוד, ברחובות אין מרכזי בילוי ולכן סביר שגם לא ישימו פה ניידת לתפיסת שיכורים כי אותה ניידת תהיה יעילה יותר בת"א למשל, אבל בגלל ששמו את אותה הניידת בכביש 4, יוצא שאני כאזרח שסתם רוצה לנסוע להנאתי, לא יכול!

תחשוב על זירת רצח, במקום לגדר ברדיו של 100 מטר מסביב ולעצור את כל מי שנמצא בתוך הרדיו הזה, יצרו עכשיו רדיוס של כמה עשרות ק"מ ועוצרים את כל מי שבאותו הרדיוס. נראה לך תקין? אתה מבין שכל מי שעמד בפקק, היה חשוד בהיותו שיכור, נראה למישהו הגיוני להעמיד תושבים של כמה ערים בתור חשודים למסדר זיהוי? זה מה שהם עשו בכביש 4, העמידו את כולם למסדר ועברו אחד אחד.

אני לא יודע אם עדיין, אבל נכון ללפני חצי שנה בימי שישי בלילה היתה עומד ניידת ביציאה מרחובות לכיוון רמלה ובודקת שכרות, אותו הדבר קורה עדיין בצומת בית עובד ליוצאים צפונה. ככה צריכים לעשות! ביציאה מהעיר במקרה הכי גרוע ואם אפשר אז להתרכז במרכזי הבילוי. לצאת לכבישים מהירים מסכן את כולנו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני אהיה הראשון בעד הורדה של כל השיכורים מהכביש אבל זו בטח לא הדרך לעשות את זה. לא חוסמים כביש מהיר באמצע הלילה וגורמים לפקקים כאלה. טוחנים משמרת של 12 שעות? מעולה, הם מקבלים שכר בשביל זה, בדיוק כמוני או כמו כל אחד אחד שעובד.

מבצעים כאלה עושים במוקדי הבילוי, כמה ניידות כאלה שיחסמו את היציאה מנמל ת"א תניב הרבה הרבה יותר נהגים שיכורים שיתפסו.. אבל היי, הרבה יותר מגניב לחסום את כביש החוף וכביש 4, זה יראה בחדשות מוצ"ש הרבה יותר מרשים!

תאמין לי שמי שמחליט איפה לעשות את החסימות האלה הם לא השוטרים בניידת אלא קצינים בכירים ממני וממך שמבינים דבר

או שניים בכל הנוגע לתנועה ואם הם בחרו לעשות חסם במקום מסויים הם יודעים למה ולא סתם כי זה כיף ונחמד.

ולגבי ה12 שעות אז תרשה לי לחדש לך שמשמרת של שוטר היא 8 שעות ועל כל דקה נוספת אף אחד לא משלם! במשטרה אין שעות נוספות.

פורסם

ברגע שיש כזה פקק וכולם יודעים שזה מבצע לתפיסת שיכורים, גם מי שכן נוהג שיכור יכול להספיק להתארגן באיזו צור כל שהיא ואו לרדת מההגה ולהתחלף עם מישהו או דרכים אחות כמו מסטיקים שתיית מים מרובה וכו', אצלנו בעיר (טבריה) יש פאב גדול שבדרך אליו 2 כיכרות מרכזיים, בכל כיכר עומדת ניידת כל שלא משנה לאיפה תיסע או היכן חנית אתה עובר בדיקה, זו צורת אכיפה הרבה יותר ממוקדת ויעלה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
תאמין לי שמי שמחליט איפה לעשות את החסימות האלה הם לא השוטרים בניידת אלא קצינים בכירים ממני וממך שמבינים דבר

או שניים בכל הנוגע לתנועה ואם הם בחרו לעשות חסם במקום מסויים הם יודעים למה ולא סתם כי זה כיף ונחמד.

ולגבי ה12 שעות אז תרשה לי לחדש לך שמשמרת של שוטר היא 8 שעות ועל כל דקה נוספת אף אחד לא משלם! במשטרה אין שעות נוספות.

מישהו כתב על השוטרים שעמדו במחסום? ברור שהחלטה כזו לא נעשתה על ידם אלא על ידי קצינים בכירים ומטומטמים, אני חייב לציין, שלא ממש חשבו לעומק ורצו כרגיל לעשות קצת כותרות.

• תוכן חדש...