Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה הסיפור שלי:

ביום חמישי חזרתי מכביש באר שבע לכיוון מצפה רמון,עכשיו בכביש שבין כלא נפחה לבין בה"ד1 יש ירידה שהיא קצת מסוכנת.

התחלתי את הירידה ב90 85 , הרגשתי שאין לי שליטה מספיק אז ירדתי ל80, אני עושה את הפניה ומתחיל לאבד שליטה על הרכב.

אני לא מבין למה התחלתי לאבד שליטה,ואז הרגשתי שיש חול על הכביש, לחצתי בראקס(הטעות שאני מצטער עליה) וסובבתי את כל ההגה לכיוון הנגדתי לנסות להשטלת על הסיבוב. איבדתי שליטה על הסיבוב והחלקתי לכל צד ימין של הכביש, המשכתי לשחק בהגה אולי לנסות לקבל שליטה והצלחתי לדחוף את האוטו לכיוון הנגדי שלו ככה שאני לא יקבל מכה. אחרי זה התגלגלתי עם הרכב 3 פעמים ונחתתי על הגלגלים.

יצאתי מהרכב, לא הרגשתי שום פגיעות בינתיים והסתכלתי על המצב של הרכב, חצי ממנו היה גמור(תראו תמונות בהמשך).

עכשיו בדרך במקרה הגיע אחד החברים שלי שהתחיל לעזור, בנתיים התחלתי להרגיש כאבים חזקים בגב ובצוואר,אז הלכתי לכביש ושכבתי כי לא יכולתי לעמוד. הזמינו בינתיים אמבולנס ומשטרה ופינו אותי לסורוקה.

הבוחן המשטרתי אמר שנסעתי על 130 והחליטו שם ששוללים לי את הרישיון ל3 חודשים והורידו את הרכב מהכביש...

דרך אגב בקשר לכריות אוויר, בצד השני היא לא הצליחה להיפתח מספיק, ובצד שלי היא לא נפתחה.

קראו לי להגיע למשטרה לחקירה ביום ראשון הקרוב, השאלה שלי אליכם מה אפשר לעשות?

1.איך אפשר לבטל את השלילה?(לא עשיתי שום דבר לא חוקי,הייתי לבד ברכב)

2.אם אפשר להוציא כסף מהביטוח על נזקי גוף?(יש לי ביטוח חובה וצד ג'[מדובר ברכב משנת 96])

3.אם אפשר להחזיר את הרכב לכביש אם הוא עדיין עובד?

אם יש לכם עוד פתרונות זה גם יעזור!!,תודה לכל העוזרים!

**מנהלים אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון,תעבירו בבקשה.

עכשיו כמה תמונות:

110646.JPG

7385106.JPG

318430.JPG

5881844.JPG

8576102.JPG

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו בשמיים אוהב אותך. מדהים ששרדת את הריסוק הזה ומזל שלא היה נוסע לצדך.

ולשאולתיך:

1. תתייעץ בהקדם עם עורך דין. תתפלא איזה שינוי זה יכול לחולל.

2. נזקי גוף מכוסים במסגרת ביטוח חובה שלך. באם אתה סובל פגיעה אמיתית, עורך דין טוב ידאג לך לפיצוי הולם.

3. הפגיעה ברכב נראית כזו שגם אם ניתן לשקם את הרכב אני , אישית, לא הייתי רוצה לסוע בו. בתאונה הבאה הוא לא יגן על הנוסעים כמו שהוא הגן עליך עכשיו.

השורה התחתונה מכל הסיפור - מצא לך שני עורכי דין. האחד - מומחה לתעבורה. השני - מומחה לניזקי גוף.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

כמו שנאמר, מצא לך עו"ד מתאים (חפש המלצות כאן בפורום - מומלץ להסתכל בתת-הפורום המשפטי)

בוודאי שאפשר לקבל כספים על ניזקי גוף.

ובוודאי שלא ניתן להחזיר רכב כזה לכביש. תאמין לי שאתה גם לא רוצה.

מעניין לפי מה הבוחן החליט שנסעת 130. אני מעריך שממרחק ההחלקה, אבל לי זה נראה כמו נזק שנגרם מנסיעה איטית יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע כמה הרכב שווה אבל קשה לי לראות רכב כזה שלא מקבל טוטאללוס. לגבי נזקי גוף, גם אם החלטת לסוע עם הרכב הכי מהר שאתה יכול לתןך קיר ונפגעת ביטוח חובה מכסה אותך אבל כדי להוציא כסף רציני מהם אתה צריך עורך דין טוב והוכחה לפגיעה בשגרת החיים שלך בין אם בזמני ובין אם בקבוע. פגיעה קבועה תצטרך להיחשב כאחוזי נכות על-מנת שתקבל פיצויי על כך אך תצטרך להוכיח את בפני וועדה. גם פגיעה נפשית (סיוטים בלילות, חרדת יציאה מהבית, טראומה וכו׳) יכולה להיחשב נכות ועורך דין טוב יכול להנחות אותך בצעדים הנדרשים על-מנת להוכיח את זה בפני הוועדה. לגבי הרכב, אם אין לך ביטוח מקיף ואין את מי לתבוע כנראה שלא תראה כסף מהרכוש שעבד - למכור כמתכת וזהו. לגבי המשטרה, הם כנראה יגישו כנגדך כתב אישום וזימון למשפט. תצלם כל מה שאתה יכול גם מהרכב וגם מהתנאים במקום התאונה ותנסה למצוא עורך דין שייעץ לך מה לטעון. יכול להיות שהרכב לא היה תקין מכאנית ולא עלו על זה בטסט - זה קייס חזק בימים האחרונים מאז התאונה בטבריה. במיוחד בנושא הבלמים....

מקווה שזה עוזר

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ראשית ברכת הגומל שיצאת כך מהתאונה

שנית הרכב טוטל לוס למכירה לברזל

נזקי גוף נגד חברת הביטוח שלך

אם לא נערך לך שימוע במקום על ידי קצין אין שלילה

סביר כי זה ייעשה ביום א'

תטען בלהט כי נסעת לא יותר מהמהירות המותרת בכביש שהיא???

דרוש לראות את דו"ח הבוחן

ראה כיצד הגיע הבוחן למהירות שלך של 130 קמ"ש , סימני בילום ?

תעלה את הטענה כי היה חול לכן מרחק הבלימה הרבה יותר ארוך.

רוני

ברור כי אין קשר בין המהירות בו הרכב נוסע על הכביש למהירותו בעת הפגיעה בצידי הדרך שנעשתה במהירות הרבה יותר איטית אחרת לא הכותב היה כותב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דבר ראשון לך לבית הכנסת ותברך את ברכת הגומל.

לגבי שתי השאלות הראשונות תתייעץ עם עו"ד.

לגבי השאלה השלישית לא הייתי מנסה אפילו להחזיר את הרכב לכביש, הרכב עקום ושבור ועבר תאונה, שלא לדבר על הכסף שיעלה להחזיר אותו למצב נסיעה כלשהו - העיקר הוא שתגיד תודה שאתה יכול לכתוב כאן.

רק בריאות ושבוע טוב.

פורסם

מה הקטע הזה שכל הזמן שולחים לומר את ברכת הגומל?

בכל מקרה, מעניין מאוד יהיה לשמוע את הטיעונים של הבוחן.

אגב, נהוג לפסול רישיון לאחר תאונה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

במידה ויחשבו שהתאונה היא כתוצאה מרשלנות שלו (אם באמת נסע 130), אז כן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מישהו בשמיים אוהב אותך. מדהים ששרדת את הריסוק הזה ומזל שלא היה נוסע לצדך.

ולשאולתיך:

1. תתייעץ בהקדם עם עורך דין. תתפלא איזה שינוי זה יכול לחולל.

2. נזקי גוף מכוסים במסגרת ביטוח חובה שלך. באם אתה סובל פגיעה אמיתית, עורך דין טוב ידאג לך לפיצוי הולם.

3. הפגיעה ברכב נראית כזו שגם אם ניתן לשקם את הרכב אני , אישית, לא הייתי רוצה לסוע בו. בתאונה הבאה הוא לא יגן על הנוסעים כמו שהוא הגן עליך עכשיו.

השורה התחתונה מכל הסיפור - מצא לך שני עורכי דין. האחד - מומחה לתעבורה. השני - מומחה לניזקי גוף.

תודה,אני גם שמח ששרדתי את הריסוק אבל כואב לי על הרכב :-(

1.יכולים להחזיר לי את הרשיון לפי דעתך?

2.כאבי גב שקשה לי להתכופף,וקשה לי להוזיז את הצוואר יותר מידי.

3.אני מעדיף לשקם אותו ולמכור אותו כי יש לי בן אדם שרוצה אותו ב8,9 אלף וידוע לו על המצב(המחירון הוא 15 בערך).

לא יודע כמה הרכב שווה אבל קשה לי לראות רכב כזה שלא מקבל טוטאללוס. לגבי נזקי גוף, גם אם החלטת לסוע עם הרכב הכי מהר שאתה יכול לתןך קיר ונפגעת ביטוח חובה מכסה אותך אבל כדי להוציא כסף רציני מהם אתה צריך עורך דין טוב והוכחה לפגיעה בשגרת החיים שלך בין אם בזמני ובין אם בקבוע. פגיעה קבועה תצטרך להיחשב כאחוזי נכות על-מנת שתקבל פיצויי על כך אך תצטרך להוכיח את בפני וועדה. גם פגיעה נפשית (סיוטים בלילות, חרדת יציאה מהבית, טראומה וכו׳) יכולה להיחשב נכות ועורך דין טוב יכול להנחות אותך בצעדים הנדרשים על-מנת להוכיח את זה בפני הוועדה. לגבי הרכב, אם אין לך ביטוח מקיף ואין את מי לתבוע כנראה שלא תראה כסף מהרכוש שעבד - למכור כמתכת וזהו. לגבי המשטרה, הם כנראה יגישו כנגדך כתב אישום וזימון למשפט. תצלם כל מה שאתה יכול גם מהרכב וגם מהתנאים במקום התאונה ותנסה למצוא עורך דין שייעץ לך מה לטעון. יכול להיות שהרכב לא היה תקין מכאנית ולא עלו על זה בטסט - זה קייס חזק בימים האחרונים מאז התאונה בטבריה. במיוחד בנושא הבלמים....

מקווה שזה עוזר

הרכב שווה בערך 15 אלף.

בקשר לפגיעה הנפשית אני מרגיש שבא לי לקנות את אותו הרכב רק ידני הפעם אז זה לא נראה לי יעזור.

בקשר לביטוח מקיף, גם אם אני ירצה אי אפשרי לעשות כי הרכב מעל 10 שנים בכביש.

הבלמים ברכב תקינים,הוחלפו חדשים לפני 4 אלף ק"מ.

תודה על העזרה :)

ראשית ברכת הגומל שיצאת כך מהתאונה

שנית הרכב טוטל לוס למכירה לברזל

נזקי גוף נגד חברת הביטוח שלך

אם לא נערך לך שימוע במקום על ידי קצין אין שלילה

סביר כי זה ייעשה ביום א'

תטען בלהט כי נסעת לא יותר מהמהירות המותרת בכביש שהיא???

דרוש לראות את דו"ח הבוחן

ראה כיצד הגיע הבוחן למהירות שלך של 130 קמ"ש , סימני בילום ?

תעלה את הטענה כי היה חול לכן מרחק הבלימה הרבה יותר ארוך.

רוני

ברור כי אין קשר בין המהירות בו הרכב נוסע על הכביש למהירותו בעת הפגיעה בצידי הדרך שנעשתה במהירות הרבה יותר איטית אחרת לא הכותב היה כותב

תודה רוני,אני ירשום הכל וילך יום ראשון לתחנת משטרה

דבר ראשון לך לבית הכנסת ותברך את ברכת הגומל.

לגבי שתי השאלות הראשונות תתייעץ עם עו"ד.

לגבי השאלה השלישית לא הייתי מנסה אפילו להחזיר את הרכב לכביש, הרכב עקום ושבור ועבר תאונה, שלא לדבר על הכסף שיעלה להחזיר אותו למצב נסיעה כלשהו - העיקר הוא שתגיד תודה שאתה יכול לכתוב כאן.

רק בריאות ושבוע טוב.

כמה יעלה לי להחזיר אותו למצב נסיעה?,כמו שרשמתי יש לי בן אדם שרוצה על הרכב 8 אלף אחרי שאני יסדר אותו,הפחחות והצביעה חבר שלי יכול לעשות לי ביחד בסביבות ה3500 שקל

מה הקטע הזה שכל הזמן שולחים לומר את ברכת הגומל?

בכל מקרה, מעניין מאוד יהיה לשמוע את הטיעונים של הבוחן.

אגב, נהוג לפסול רישיון לאחר תאונה?

כן,סיפרו לי אנשים אחרי שעשיתי את התאונה,בגלל שאני נהג חדש 99% שכן יפסלו לי.

פורסם

אני מעדיף לשקם אותו ולמכור אותו כי יש לי בן אדם שרוצה אותו ב8,9 אלף וידוע לו על המצב(המחירון הוא 15 בערך).

בלי להיות מומחה גדול קורת A שלך חטפה "קצת" יותר מדי, הרכב הזה לא יראה עוד כביש וטוב שכך

בקשר לביטוח מקיף, גם אם אני ירצה אי אפשרי לעשות כי הרכב מעל 10 שנים בכביש.

אפשר לעשות דרך סוכן

מפתיע לראות את מצב הרכב ולשמוע על כאלה פגיעות מינוריות (יחסית)...:shock:

פורסם

אם יש לך חוזה חתום עם הבחור שיקנה את הרכב אחרי הפחחות ב-7K, והיא תעלה 3500 ש"ח, אז הרווח פה הוא 3000 ש"ח, כי 500 ש"ח תקבל על הברזל. בשביל זה לא מתעסקים עם פחחות, מצטער.

פורסם

רוני

אמרתי את מה שאמרתי כי לצערי יצא לי לפני 10 שנים "להשתתף" בתאונה דומה (לא כנהג). גם אני התהפכתי כמה וכמה פעמים ומהירות הנסיעה לפני ההחלקה הייתה נמוכה מ-100 קמ"ש. נכון, זה לא אותו הדבר, אבל עדיין...

3.אני מעדיף לשקם אותו ולמכור אותו כי יש לי בן אדם שרוצה אותו ב8,9 אלף וידוע לו על המצב(המחירון הוא 15 בערך).

כמה יעלה לי להחזיר אותו למצב נסיעה?,כמו שרשמתי יש לי בן אדם שרוצה על הרכב 8 אלף אחרי שאני יסדר אותו,הפחחות והצביעה חבר שלי יכול לעשות לי ביחד בסביבות ה3500 שקל

מה שאתה מעדיף זה נחמד מאוד אבל מנותק מהמציאות. כמו שנאמר לך, הרכב הוא "אובדן להלכה", כלומר לא יחזור לכביש ולא בטיח. גם אם היה ניתן חוקית להחזיר אותו, זה היה עולה עשרות אלפי שקלים להביא אותו למצב נורמלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואי זה טירוףף לנסות להחזיר רכב כזה לכביש.

לא נראה לי שנשארה קורה או חלק בחצי רכב הקדמי בשלדה שלא קיבל מכה.

תעשה לעצמך טובה ולמי שרוצה את הרכב, לפעמים עדיף "להפסיד" כסף מאשר לשחק בדברים כאלה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ייתכן שהרכב התרסק כך מכיוון שזאת איננה התאונה הרצינית הראשונה שלו,

ניתן לראות בבירור כי צבעו המקורי של הרכב היה ירוק כהה (כנראה מטאלי).

לשקם את הרכב יעלה המון כסף ואין לכך שום צידוק, מה גם שהרכב יהיה לא בטיחותי.

במצב כזה כדאי לך לחלץ מהרכב כל דבר בעל ערך (רדיו דיסק, רמקולים וכו') ולמכור אותו לברזל.

במידה ואתה מאוד אוהב את הרכב, קנה לך רכב זהה ושמור את זה לחלקים (אם יש לך איפה לשמור אותו).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...