Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קיבלתי את הרכב החדש שלי והוא אצלי כמעט חודש ימים. הבחור שמסר לי אותו ציין כי לא מומלץ לשטוף אותו רבות

בהתחלה כי יש עליו עדיין שכבת שמן או משהו כזה, לא בדיוק הקשבתי כי היה לידי רכב חדש 8)

השאלה שלי, האם אני יכול לשטוף את הרכב כעת?

אני שוטף אותו בשטיפה ידנית כאשר יש להם גם ג'רניק לחץ מים וכל מה שצריך עם סבון וכדומה.

אשמח לדעת מתי אוכל לשטוף ולנקות אותו, הוא די מלוכלך כבר אחרי כמעט חודש.

תודה לכולם!

ניר,

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שקיבלת אותו גם שטפו אותו, בדיוק לפני המסירה, רוב הסיכויים שגם עשו ווקס..

אף רכב לא מגיע ארוז בוואקום ונקי כמו שקיבלת אותו, לך לנמל תראה איך הרכבים מגיעים..

הרכב מלוכלך כבר? שטוף אותו במים וסבון ונגב..

פורסם

כן, הרכב אכן נשטף לפני שקיבלתי אותו, אתה צודק.

אני לא שוטף במכונה אלא שטיפה ידנית, פרט ללחץ מים מהג'רניק, לא מת על מכונות שישרטו את הרכב.

אז אני מבין שאפשר לשטוף אותו כבר מתשובותיכם. יאללה מגניב, תודה.

יש עוד דעות?

פורסם
למה המוסר אמר לך שלא מומלץ לשטוף את הרכב רבות?

מה זה השטויות האלו?

הוא אמר שבהתחלה לא מומלץ לשטוף את הרכב פעמים רבות כי יש עליו עדייו שכבה מסויימת של שמן כלשהו או משהו מגן

אנערף. השאלה שלי אם עתה כעבור כמעט חודש שהרכב ברשותי אני יכול לשטוף אותו במכון שטיפה ידנית, אני מניח שאתה חושב שכן.

תודה,

פורסם

קיבלנו שלושה רכבים חדשים בעשור האחרון ואף פעם לא אמרו לנו דבר שכזה.

בתור אחד ששומר על הרכב בצורה פאנטית אני ממליץ לך לשטוף את הרכב לפחות פעם בשבועיים שלוש.

ממליץ לך לעבור על המדריך המצויין של איתמר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350&highlight=%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8+%D7%A2%D7%9C+%D7%A6%D7%91%D7%A2+%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

פורסם
קיבלנו שלושה רכבים חדשים בעשור האחרון ואף פעם לא אמרו לנו דבר שכזה.

בתור אחד ששומר על הרכב בצורה פאנטית אני ממליץ לך לשטוף את הרכב לפחות פעם בשבועיים שלוש.

ממליץ לך לעבור על המדריך המצויין של איתמר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350&highlight=%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8+%D7%A2%D7%9C+%D7%A6%D7%91%D7%A2+%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

תודה רבה לך!

פורסם

יכול להיות עשו לרכב ווקס ולכן הצבע ממש חלק,כול שטיפה מורידה קצת את הווקס,במיוחד עם הוא זול.

אני מציע לך לך לקנות סבון איכותי ולא סבון כלים,לשטוף ופעם בכמה חודשים למרוח ווקס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כשקניתי את הקליאו שמו לי חומר עם שכבת הגנה לצבע, ואמרו לא לשטוף כמה שבועות כדי לתת לזה להיתפס טוב על הצבע..

אחרי זה שוטפים חופשי

הנה, אולי זה המצב.

הרכב אצלי כמעט חודש, אני יכול לשטוף אותו או לחכות עוד קצת?

יכול להיות עשו לרכב ווקס ולכן הצבע ממש חלק,כול שטיפה מורידה קצת את הווקס,במיוחד עם הוא זול.

אני מציע לך לך לקנות סבון איכותי ולא סבון כלים,לשטוף ופעם בכמה חודשים למרוח ווקס.

האמת אני שוטף במכון שטיפה ידנית ולא בעצמי, השאלה אם אני יכול כבר עכשיו לאחר כ-3 שבועות שהרכב ברשותי ללכת ולשטוף אותו או לחכות עוד קצת ואם כן כמה זמן?

תודה לכולם.

פורסם

אין כל בעיה לשטוף את הרכב מיד כשקיבלת אותו. רכב חדש מגיע בדרך כלל עם שכבת וקס, לכן היבואן המליץ לך לא לשטוף.

גם אני שומר מאוד על צבע הרכב, ושוטף אותו כל שבועיים. תתרחק ממכונות שטיפה בכל מחיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני גם מציע לשטוף בעצמך,שמעתי לא מאט על שריטות שיטחיות אחרי המכוני שטיפה.

לדעתי גם מאוד כיף לשטוף את הרכב החדש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני גם מציע לשטוף בעצמך,שמעתי לא מאט על שריטות שיטחיות אחרי המכוני שטיפה.

לדעתי גם מאוד כיף לשטוף את הרכב החדש.

ממש ככה? להתרחק מכל מכוני השטיפה? כולל ידניות?

אני אגיד את האמת אני מאוד אוהב איך שהם מנקים לי את האוטו, הוא יוצא יותר נקי מחדש והאמת האוטו לא היה כזה נקי

בפנים כשקיבלתי אותו חדש. הם שוטפים, מנגבים, ובפנים עושים עבודה אדירה עם שואבים תעשייתיים שברשותי אין.

פורסם

שואב אבק בייתי יעשה את אותה העבודה,אני מתכוון לשטיפה עם הדברים המתסובבים.

אם אתה מכיר מקום ששוטף עם ספוג ולא עם מטאטא עם סבון אולי כדאי לבדוק,אישית אני רק מנקה באופן פרטי.

אם יש לך ציוד סבון של חברה מוכרת,אתה תגלה שגם אתה מנקה באותה הצורה,אלא אם אתה הולך לדייטלינג רציני,עם חומרים יקרים.

• תוכן חדש...