Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני לא רוצה לפרט יתר על המידה בנושא של מי אשם ומי לא , שאלת התייעצות:

הטרקטורון נכנס ברכב של אבי באזור הגלגל השמאלי הקדמי דלת נהג ,פגוש ,ועוד מיני חלקים כולל המסגרת של החלון בקדמי ועוד...

לטרקטורון נגרם נזק רב גם כן...

הבעיה היא שלטרקטורון אין ביטוח, לא חובה ולא מקיף ולא כלום. הגיעו משטרה ואמבולנס הנהג טרקטורון סירב להתפנות.השוטר(חבר של הנהג טרקטורון , ככה זה עייריה קטנה) , לא נסענו לתחנה לתת עדות אם זה משנה.

הנהג טרקטורון כנראה הפנים שהוא בבעיה ומתחנן ממש שלא נפעיל ביטוח ולא כלום ושהוא יקח על עצמו את הנזק הכספי של התיקון ושל הירידת ערך ושל הכל. הוא נורא מבקש שנגיד לביטוח שאבא שלי אשם וככה גם יתקנו לו את הטרקטורון וגם את האוטו והוא יחזיר לנו כסף על הכל. מבקש ממש שלא "נזיין " אותו לכל החיים...

הרכב של אבי הוא רכב חדש (מעל K100 ש"ח) אוק' 2011

באופן כללי המקרה קרה בתוך עיר ,ברחוב עם אנשים שרובם חברי הנהג טרקטורון , אבא נסע לבד.

מה עושים במקרה זה , אם נפעיל ביטוח יש מצב שהבחור נדפק ממש מצד שני להאמין למילה שלו גם בעיה...

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי תחושה לא נוחה לגבי התנהגותו של נהג הטרקטורון.

אתה לא חייב לבעל הטרקטורון דבר, אם הוא גורם נזק עליו לשאת בו. אם מדובר בתאונת "נזק בלבד" המשטרה ממילא לא תתערב כך שהפגיעה בנהג תהיה כספית בלבד, בסכום הנזק שגרם. אולי הוא גם ילמד לקח לגבי סגנון הנהיגה ולגבי הצורך בביטוח הרכב שברשותו.

אם הנזק מצדיק הפעלת ביטוח הפעל את הביטוח שלך ודווח לו דיווח אמת לגבי נסיבות התאונה. חברת הביטוח כבר תטפל בבעל הטרקטורון. אם הנזק קטן - תקן את הרכב במוסך הנאמן עליך והגע להסדר עם בעל הטרקטורון. לא ישלם - תבע אותו בית המשפט (תביעות קטנות או "רגיל" בהתאם להיקף הנזק).

תביא בחשבון שחישוב ירידת ערך מחייב גם שמאות, הוצאה של עוד כמה מאות ש"ח - אשר אמנם מכוסה בביטוח, אולם אם מדובר בשמאי הנוהג לעבוד עם חברת הביטוח הוא עלול לצמצם את אומדן ירידת הערך לירידת ערך טכנית, שנמוכה בד"כ מירידת הערך המסחרית בבועך למכור את המכונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום.

אני לא רוצה לפרט יתר על המידה בנושא של מי אשם ומי לא , שאלת התייעצות:

הטרקטורון נכנס ברכב של אבי באזור הגלגל השמאלי הקדמי דלת נהג ,פגוש ,ועוד מיני חלקים כולל המסגרת של החלון בקדמי ועוד...

לטרקטורון נגרם נזק רב גם כן...

הבעיה היא שלטרקטורון אין ביטוח, לא חובה ולא מקיף ולא כלום. הגיעו משטרה ואמבולנס הנהג טרקטורון סירב להתפנות.השוטר(חבר של הנהג טרקטורון , ככה זה עייריה קטנה) , לא נסענו לתחנה לתת עדות אם זה משנה.

הנהג טרקטורון כנראה הפנים שהוא בבעיה ומתחנן ממש שלא נפעיל ביטוח ולא כלום ושהוא יקח על עצמו את הנזק הכספי של התיקון ושל הירידת ערך ושל הכל. הוא נורא מבקש שנגיד לביטוח שאבא שלי אשם וככה גם יתקנו לו את הטרקטורון וגם את האוטו והוא יחזיר לנו כסף על הכל. מבקש ממש שלא "נזיין " אותו לכל החיים...

הרכב של אבי הוא רכב חדש (מעל K100 ש"ח) אוק' 2011

באופן כללי המקרה קרה בתוך עיר ,ברחוב עם אנשים שרובם חברי הנהג טרקטורון , אבא נסע לבד.

מה עושים במקרה זה , אם נפעיל ביטוח יש מצב שהבחור נדפק ממש מצד שני להאמין למילה שלו גם בעיה...

תודה

אתה צריך להגיש תלונה בתחנת המשטרה וגם תלונה במח"ש נגד השוטר על זה שהוא לא עצר את הבחור

לטרקטורון אסור לנסוע על הכביש

ואפילו אם תגיד לביטוח שאתה אשם הוא לא יקבל כלום כי אסור היה לו מההתחלה לנסוע על הכביש

פורסם

לא להכניס ראש בריא למיטה חולה!

נראה לך הגיוני שאבא שלך יודה במשהו שהוא לא עשה?

יכל להיות שאין לו רשיון.

יכל להיות שהוא בשלילה.

ויש עוד ועוד סיבות.

הדבר היחיד שאתם יכולים לעשות זה לגבות ממנו את תשלום הנזק במלואו ולא להפעיל ביטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה צריך להגיש תלונה בתחנת המשטרה וגם תלונה במח"ש נגד השוטר על זה שהוא לא עצר את הבחור

לטרקטורון אסור לנסוע על הכביש

מח"ש נועדה לחקור שוטרים בעברות פליליות כגון:

אלימות.

גנבה.

שוחד וכו'.

*ואין כאן עילה להשתמש בסמכות המעצר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שוב שלום.

העניין אם המשטרה לא מעניין אותי , זה שיש משטרה רקובה בארץ זה ידוע ולא מתפקידי לטפל בזה.

אני רק רוצה לציין שאין לאבא שלי שוב צורך או אפילו מחשבה על לאודות באשמה , הוא לא מתכוון לקחת על עצמו כלום,הוא אזרח שומר חוק ואין לו שום כוונה לשקר או לנסות להטות את המציאות בצורה כולשהי, בנוסף הטרקטורון נכנס בו בנתיב הנסיעה שלו כשהוא יצא מעיקול במהירות נמוכה מאוד ונהג הטרקטורון "טס" לכיוון שלו ופשוט לא נכנס לפניה.

השאלה זה איך עובד כל הקטע אם הבחור מתעקש לשלם על כל הנזק , מה קורה אם השמאי מחליט שהרכב מושבת? איך הוא יכול לשלם לאבא על מלוא הסכום? נראה לי שכל הסיפור פה הזוי , האם על פי חוק ניתן לנוע על רכב ללא ביטוח חובה ? חשבתי שזה הביטוח המינימלי שקיים.

האם מומלץ לקחת עורך דין לסיפור הזה אם מחליטים לא לתבוע את הביטוח ?

אני אעדכן מחר אחרי השמאי והמפגש של המוסך. אחרי הסיפור אני אעלה תמונות של הנזק...

המון תודה!!

פורסם

הכל בעיה של בעל הטרקטורון.

הדרך הפשוטה ביותר מבחינתך היא לפנות לביטוח שלך - אשר יפנה אליך שמאי ויריץ את כל הפרוצדורה. אם הנהג הפוגע אינו מבוטח הביטוח ישלם לאביך את עלות הנזק ויתבע את הנזק מבעל הטרקטורון, כולל ההשתתפות העצמית ואבדן הנחת העדר התביעות של אביך. בדיוק לצורך זה לחברות הביטוח יש סוללות של עורכי דין מפולפלים.

שים לב רק למה שכתבתי לגבי שמאות ירידת הערך - השמאי שהביטוח יפנה אליך קרוי "שמאי חוץ" אבל, בעצם, הוא עובד באופן סדיר עם חברת הביטוח ועל כן ינסה לצמצם את התשלום שהחברה תשלם לאביך. שמאי שאינו עובד דרך קבע עם החברה עשוי לקבוע נזק יותר גדול, בעיקר בתחום ירידת הערך, אבל הפרוצדורה מול הביטוח עלולה להיות מעט יותר מורכבת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכל בעיה של בעל הטרקטורון.

הדרך הפשוטה ביותר מבחינתך היא לפנות לביטוח שלך - אשר יפנה אליך שמאי ויריץ את כל הפרוצדורה. אם הנהג הפוגע אינו מבוטח הביטוח ישלם לאביך את עלות הנזק ויתבע את הנזק מבעל הטרקטורון, כולל ההשתתפות העצמית ואבדן הנחת העדר התביעות של אביך. בדיוק לצורך זה לחברות הביטוח יש סוללות של עורכי דין מפולפלים.

שים לב רק למה שכתבתי לגבי שמאות ירידת הערך - השמאי שהביטוח יפנה אליך קרוי "שמאי חוץ" אבל, בעצם, הוא עובד באופן סדיר עם חברת הביטוח ועל כן ינסה לצמצם את התשלום שהחברה תשלם לאביך. שמאי שאינו עובד דרך קבע עם החברה עשוי לקבוע נזק יותר גדול, בעיקר בתחום ירידת הערך, אבל הפרוצדורה מול הביטוח עלולה להיות מעט יותר מורכבת.

זה לא נכון מה שאתה אומר, את החברת ביטוח זה לא מעניין, בגלל שבעל הטרקטורון אשם בהכל, מצידם שהתיקון יעלה גם 50,000 ש"ח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
זה לא נכון מה שאתה אומר, את החברת ביטוח זה לא מעניין, בגלל שבעל הטרקטורון אשם בהכל, מצידם שהתיקון יעלה גם 50,000 ש"ח.

אתה טועה בגדול

חברת הביטוח רוצה לשלם כמה שפחות , כיוון שהיא לא בטוחה אם תזכה במשפט כנגד אותו בחור, וגם אם תזכה, אם יש לו כסף לשלם.

לכן ההמלצה לקחת שמאי שלך היא נכונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואם לא עשיתם את זה עד עכשיו, להקליט את כל השיחות עם נהג הטרקטורון, למקרה שתגלו שהוא מחליט להפוך את הסיפור ברגע שהוא מבין שלא תשתפו פעולה עם השקרים שלו.

פורסם

חוכמה גדולה מצד כל אותם אלה שאומרים "לזיין" את בעל הטרקטורון. ואם זה היה מישהו מכם??? נכון שהוא האשם ויכול להיות שהתנהג בצורה מטופשת\מסוכנת. עדיין- למה לא לעזור אם זה לא פוגע בהם? היות ואין נזקים בגוף, פשוט ללכת לשמאי עוד לפני שפונים לחברת הביטוח, לקבל הצעת מחיר לתיקון+חישוב ירידת ערך הרכב לפי השמאי+ חישוב תוספת פרמיה לביטוח בשנים הקרובות עקב התביעה+ הוצאות השמאי. לאחר מכן נפגשים עם בעל הטרקטורון, אם מוכן לשלם-ישלם. אם לא-תובעים אותו. קשה מאוד להיות בעל טרקטורון במדינה עוד יותר מאופנוע. ביטוח חובה לבדו עולה לפחות 4500 ש"ח, ואין אף חברה המוכנה לבטח ביטוח צד ג' ומקיף. בנוסף מכריחים אותך להרכיב קשת התהפכות מגוחכת שגורמת ליותר נזק מתועלת (לדעת מומחים ורבים אחרים, אנו המדינה היחידה בעולם הדורשת דרישה אידיוטית זו), שבלעדיה הביטוח לא יהיה בתוקף.

פורסם

botzek1

אתה כנראה לא מבין את הסיטואציה

נהג הטרקטורון לא רוצה לשלם את הנזק אלא רק את ירידת הערך + עליית הפרמיה ואילו עבור התיקון עצמו שחברת הביטוח של נהג הרכב תשלם.

ואם זו תשלם היא ללא תתבע את נהג הטרטורון ? תתבע.

אז למה לגרד את אוזן שמאל ביד ימין .

נסע ללא ביטוח , חסך ועכשיו צריך לשלם.

לנהג הרכב

טפל בתביעה בלי לעגל פינות קבל את המגיע לך מחברת הביטוח שלך וודרוש את תוספת הפרמיה מנהג הטרקטורון.

ישלם טוב , לא ישלם תתבע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שוב שלום,

מס' עדכונים: הגיע שמאי של חברת הביטוח והנזק המוערך הוא באזור ה 50K ש"ח , כמובן שהבחור לא יכול לעמוד בנטל הזה והופעל ביטוח. מחר יגיע שמאי עצמאי מטעמי ויתן עוד חוות דעת. מחירון הרכב הוא כ 120K ש"ח . כמו שציינתי קודם אף אחד לא הולך לעגל פינות ואף אחד לא מאשים אף אחד בתאונה , קרה מה שקרה ואני בטוח לא שופט ולא מאשים את הנהג טרקטורון בשום דבר, מצד שני אני גם לא מזכה אותו.

כמובן שכל השיחות מוקלטות וגם כל הארוע עצמו מתועד בתמונות ובהקלטות קול.

ככל הנראה הרכב יושבת , אני לא יודע מה תעשה חברת הביטוח לבחור (אגב אני כותב בחור אך הוא בן 30 ולא ילד קטן) ואמת שזה פחות מדאיג אותי ...

לגבי תביעה אישית , אני לא יודע איך עובד כל הסיפור , האם חברת הביטוח אמורה לתבוע אותו על נזקים עתידיים במידה והרכב לא יושבת? ומה לגבי העלייה במחיר הביטוח לשנים הבאות? ומה עם ההשתתפות העצמית שלי? כמו שאמרתי קודם אני לא שופט אבל מישהו אמור לספוג את זה לא?

תודה

פורסם

חברת הביטוח תשלם לך את נזקיך בניכוי ההשתתפות העצמית ואת הסכום הזה היא תתבע מנהג הטרקטורון

אתה תבקש את ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה מנהג הטרקטורון , ישלם סבאבא לא ישלם אתה תובע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...