Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברנו אסף כהן הגשים חלום (גם שלי...) ואסף אוטובוס מרצדס 303. הרכב אמנם משנת 1992 אבל המודל יוצר משנת 1974 עד שנת 1992.

IMG_0871[1].JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד. אני מאוד אוהב את האוטובוס הזה. אוד אהבתי לינסוע בו בתור נוסע. תמיד שמחתי כאשר בתחנה היה אוסף אותי אוטובוס הזה ולא המרצדס העירוני, בגלל שיש לו מושבים נוחים יותר ומזגן אישי.

המנוע שלו זה 6 טורי ללא טורבו עם 250 סוסים?  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שמעניין, חלק מאוטובוסים 0303 של אגד נמכרו לרוסיה ומשרתים את הציבור המקומי. קראתי פידבקים שהנוסעים מאוד מרוצים ומעדיפים לנסוע במרצדס הישן מאשר באוטובוסים חדשים תוצרת רוסיה שאין להם מזגן ואין להם מושבים נוחים ומתלים קפציצים במקום אוויר.

שמעתי שמתלים של אוטובוסם האלו סובלים במיוחד. כניראה בגלל ספציפיקה מקומית שהם אוהבים להעלות הרבה נוסעים לאוטובוס:

Overloaded+bus+in+Russia.jpg

והנה אוטובוס שהיה פעם ישראלי:

scaled.php?server=520&filename=22266036.jpg&res=landing

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה איך הוא מסודר מבחינת הרשיונות. החלום שלי הוא O305/O405/O303.

בזמנו כשרצינו, מספר חברים, לקנות אחד הסתבר שזה בלתי אפשרי כי הרשיונות מבוטלים ע״י אגד.

מה עוד שבין גיל 20 ל30 אין אפשרות שיסע, אלא אם הוא נרשם כמשאית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מזל טוב ותתחדש ...

האוטובוס הזה חיית עבודה ומאוד אמין.

יצא לי לטפל הרבה פעמים ב405 שמשרת כגרר בסניף שלי (אני מכונאי) אגב, מה שהיא עושה בדיונות אפשר להשתגע :]

אם תרצו אוכל להביא לכם ימבה של מידע טכני על המכונה הזאת סרטוטים מקטים וכדומה.

פורסם
מזל טוב ותתחדש ...

האוטובוס הזה חיית עבודה ומאוד אמין.

יצא לי לטפל הרבה פעמים ב405 שמשרת כגרר בסניף שלי (אני מכונאי) אגב, מה שהיא עושה בדיונות אפשר להשתגע :]

אם תרצו אוכל להביא לכם ימבה של מידע טכני על המכונה הזאת סרטוטים מקטים וכדומה.

מאיזה סניף אתה?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...