Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה חכמה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מראה עם מצלמת רוורס שהותקנה ע"י היבואן בפוקוס חדשה.

אני מאוד נהנה מהשדרוג הזה. אבל צריך לזכור לא להתרגל יותר מידי לזה וגם להביט אחורה באופן פיזי....

זה קצת מנוון.

מאוד עוזר לי בחניות.

לא ממזמן נסעתי בחו"ל בקשקאי שבו הייתה מצלמה מובנת והסימונים על המסך היו הרבה יותר קומוניקטיבים ממה שיש לי.

אבל מסתדרים.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מתקינים לי של חברת קוברה, יש לך מושג האם ניתן להרכיב אותה מבלי לוותר על החיישני רוורס הקיימים?

פורסם
מתקינים לי של חברת קוברה, יש לך מושג האם ניתן להרכיב אותה מבלי לוותר על החיישני רוורס הקיימים?

המערכת שלי היא גם של קוברה וכוללת GPS.

לא נראה לי שיש קשר טכני בין המערכות של החיישנים למצלמה. אבל אני לא מבין בזה.

פורסם
אמרו לי כי המצלמה כנראה ללא GPS אך האם נוח לנהוג איתה? והאם אולי למישהו יש תמונה של המצלמה?

GPS זו החלטה שלך. אני מוצא את המצלמה מאוד נוחה, במיוחד ברכב עם אחוריים של מאמא איטלקיה.

הנה תמונה של העדשה (קוטר 1 ס"מ לערך)

והנה תמונה של המראה בפעולה.

IMG_0897.jpg

פורסם

היי

אני לא רוצה להיות הפסימי שבחבורה , אבל ....

יש למראות האלה מצב נגד סינוור ?

הן עשויות מזכוכית בטיחות ? ומותקנות בצורה נכונה כמו המקורית ?

אני גם חושב שזה נחמד אבל לא הייתי רוצה חתיכת טיל עם זכוכית שיכולה להשבר ולשמש כסכינים עפה לכיוון הפנים בשעת תאונה

עפר .

זה שלא מבין כלום בכלום

פורסם

חנן היקר - אמרת שיש לך חיישני רוורס, עכשיו בוא נעזוב שהמראה הזאת כנראה זבל עופות כמראה, כי הזכוכית לא קריסטלית ואין מצב נגד סינוור והעובי של הזכוכית הוא אפסי ביחס למראה הרגילה של האוטו (הרי יש איזה כמה מהנדסים שחתמו שהמראה הזאת טובה בשביל הרכב הספציפי)! אבל תעזוב את זה.. בינינו, לא מספיק לך החיישנים? אתה נוהג על ואן עם ארגוז סגור? משאית עם נגרר? אוטובוס? המלצה שלי - תקח את הכסף שהמצלמה והמראה הזאת עולים לך ותקח את זוגתך לסופ"ש בצפון כי בינינו - אתה כנראה לא באמת צריך את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רואים את מה שהולך מאחורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר?

וואו!!! איזה פטנט!!! מראה שמראה את מה שהולך מאחורה??

אההה, רגע, כל מראה מקורית ברכב מראה את מה שהולך אחורה :roll:

צריך לזכור לא להתרגל יותר מידי לזה וגם להביט אחורה באופן פיזי....

לא צריך להסתכל אחורה, בשביל זה המציאו את המראה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...