Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור זה שבעיקר יתמקד בסרטים שהופקו בארה"ב תוכלו למצוא את רוב אם לא את כל סרטי הרכבים שיש היום, בהמשך יפורסמו כאן גם סרטים שהופקו והוסרטו מחוץ לארה"ב לדוגמא אירופה.

לקראת סוף השבוע כמידי יום חמישי אני יפרסם כאן סרט שמשתתפים בו רכבים קלאסיים,ישנים,עתיקים או אפשר לקרוא לזה רכבי אספנות.

רוב הסרטים שיפורסמו כאן הם בכיכוב מלא לכל אורך הסרט של הרכב או הרכבים שמשתתפים בו.

אחוז גבוה מהסרטים נכתבו על הרכב או הרכבים שמככבים בסרט.

בתחילה אני יפרסם בשרשור רק סרטים ישנים את החדשים אני ישמור לאחר כך.

הסרט הראשון הוא

Black Cat Run 1998

בכיכוב: 1970 Oldsmobile 442

1972 Chevrolet Chevelle

1972 Cadillac Sedan de Ville

1983 GMC Jimmy

תקציר קצר: 4 אסירים שנמלטו נסעו לניו מקסיקו בדרך שריף מקומי עצר אותם הם הורגים אותו וחוטפים את ביתו שהייתה איתו בניידת מפה מתחיל מרדף בין הפושעים לבין החבר של הבת של השריף.

זהו להפעם עד השבוע הבא,

שיהיה סוף שבוע נעים ושבת שלום

דייב.

i001415.jpg

i001414.jpg

i001413.jpg

i389084.jpg

Black_Cat_Run__1998_big_poster.jpg

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניראה לי שמישהו כבר חשב על זה קודם:

http://www.imcdb.org/

אלעד

אתה חכמולוג הא, טוב שלא הוספת גם את הלינק imdb

יש קצת קצת אבדל בין האתר imcdb לבין השרשור הזה, אם עוד לא קראת והבנת אל תגיב סתם, כל סרט שכיכב בו רכב לכמה שניות מופיעה באתר הזה, בשרשור הזה אני מעלה סרטים שראיתי וממליץ אותם לחברי הפורום ובנוסף סרטים שרוב הסרט הוא בהשתתפות הרכב או הרכבים.

פורסם
אתה חכמולוג הא, טוב שלא הוספת גם את הלינק imdb

יש קצת קצת אבדל בין האתר imcdb לבין השרשור הזה, אם עוד לא קראת והבנת אל תגיב סתם, כל סרט שכיכב בו רכב לכמה שניות מופיעה באתר הזה, בשרשור הזה אני מעלה סרטים שראיתי וממליץ אותם לחברי הפורום ובנוסף סרטים שרוב הסרט הוא בהשתתפות הרכב או הרכבים.

אתה צודק.

אלעד

פורסם

הסרט הקלאסי הראשון על מכונית, צריך להיות צ'יטי צ'יטי בנאג בנאג...הייתי מוקסם ממנו עד...

שראיתי את הסרט "המיטה המעופפת" (הגירסה הכחולה) אבל זה סיפור לשעות אחרות

ופורומים אחרים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה, כמות כוכבים מדהימה והטובים מכולם -דין מרטין וסמי דויס.

לא מצאתי קשורים לקטעי סרטים נוספים שהיו כאן לפני מיספר שנים. מישהו?

אגב, להבדיל יש גם סירטי מסע נחמדים. מישהו ראה פעם את הארי וטונטו?

פורסם

הסרט לסופ"ש הזה הוא

Highwaymen 2004 (אחד סרטי האימה הטובים שראיתי בזמן האחרון)

בכיכוב: 1968 Plymouth Barracuda Super Stock Hemi

1972 Cadillac Fleetwood Eldorado

1983 Cadillac Fleetwood Brougham

תקציר קצר: לאחר שהרוצח הסדרתי פרגו דרס למוות את אישתו של רני, רני באותו רגע יצא אחריו במרדף וכמעט הרג את פרגו, לאחר שפרגו היה כמה חודשים בבית חולים לנכים הוא הצליח לברוח וזה לאחר שהרופאים הרכיבו את חלקי גופו בחלקים, רני ישב בכלא שלוש שנים.

מאז הרצח של פגע וברח באישתו לפני חמש שנים, רני חצה את כל אמריקה, מהתחלה עד הסוף במרדף של חתול ועכבר, אחרי הרוצח של אישתו, האיש שהוא מחפש הוא נהג דרכים, פרגו נהג מאוד מיומן, עם יכולות מאוד גבוהות של טכניקה בכבישים, והוא פסיכופט חסר רחמים רוצח סדרתי אשר צד והורג נשים באמצעות הקאדילק שלו. במהלך חיפושיו אחר פרגו, רני נחלץ לעזרתה של מולי בתאונת פגע וברח, כאשר המצבע הוא פרגו בעצמו. אצל פרגו הנקמה היא לא פשע, היא משחק. והוא לא משאיר עדים בשטח, עכשיו הוא חוזר למכוניתו הישנה והטובה, הקדילאק המפלצתית, בכדי להשלים את העבודה...

הא ודרך אגב הפנסים באלדורדו עובדים רק בצד שמואל כי רק עין שומאל רואה אצל פרגו.

זהו להפעם עד השבוע הבא,

שיהיה סוף שבוע נעים ושבת שלום

דייב.

טריילר לסרט:

http://www.youtube.com/watch?v=5Ztj3ZH5yv0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

i000373.jpg

i005918.jpg

i005919.jpg

Highwaymen_17419_Medium.jpg

hymn.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השבוע קצת באיחור...

הסרט לשבוע הזה הוא

Dirty Mary Crazy Larry 1974

בכיכוב: 1969 Dodge Charger R/T

1966 Chevrolet Impala

1972 Dodge Polara

תקציר קצר: טוב קודם כל זה אחד הסרטים הטובים שראיתי! בפעם הראשונה והשניה וה.. לכל אורך הסרט אתה דבוק למסך סרט כל כך מרתק, לא יודע מי מכם ראה אותו אבל מי שלא כדי לו מאוד לראות את הסרט הזה.

סרט שהיה מאוד פופולרי בשנות ה-70' לכל אורך הסרט יש מרדף אחד גדול אחר לארי שהוא נהג מרוצים פראי בוגר NASCAR, יחד עם מרי הסקסית והמעריצה והמכונאי האישי שלו, הם שודדים סופרמרקט ודופקים רייס. כוחות החוק במהרה עולים על עקבותיהם, במיוחד שוטר מטורף שמוכן לחרוג מהרבה גבולות כדי להביא אותם לעצירה מוחלטת, ולמעצר. שוב כל הסרט הוא פעלולי מכוניות, למי שמעוניין לחוות עוד השראה של טרנטינו.

זהו להפעם עד השבוע הבא,

שיהיה שבוע טוב

דייב.

טריילר לסרט:

http://www.youtube.com/watch?v=p0xE-68P4ao דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

5005t_6255.jpg

i002072.jpg

dirtymarycrazylarry_700.jpg

i028163.jpg

5004v_4105.jpg

i028166.jpg

i028171.jpg

dirty%20mary.jpg

• תוכן חדש...