Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחסוך מכם את התחושות הקשות כי שום דבר לא ישיב את המצב לקדמותו.

החנתי בהרצליה את הרכב שרכשתי לפני קצת פחות מחצי שנה (גולף חדשה 2012) בצידי המדרכה, לאחר שעתיים סיימתי לעשות סידורים וחזרתי לרכב ולא האמנתי למראה עיניי - כל ארבעת הגלגלים היו מפונצ'רים ומהסתכלות על הדפנות של הצמיגים אפשר היה לראות סימנים של חפץ חד. אחרי שיצאתי מהשוק גיליתי שחסמתי חניה של בית פרטי, אין לי מושג איך לא שמתי-לב ואני יודע כמה זה מעצבן, אבל לפנצ'ר את כל הגלגלים בצורה כ"כ ברוטלית? גועל נפש!

אני כרגע חושד מתוך היגיון בדיירים שגרים מול החניה שחסמתי אותה, אבל השאלה אם ללא הוכחות אני אוכל לגשת למשטרה ובאמת לשם שינוי הם יתחקרו את החשודים ויגרמו להם לשלם על הנזק?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התגובה די קשה אבל אני יכול להזדהות גם איתם.

מצוקת החניה אצלנו גם די קשה ולפעמים מגיע זה ששם על כולם *** וחונה על שתי חניות או חוסם חניות, בימים כאלה גם לי ממש בא לפנצ'ר לו/לה את הגלגלים.

אני מבין שאתה אומר שזו הייתה טעות בתום לב אבל צריך לשים לב.

כמובן שאני לא מצדיק את חותך הצמיגים.

פורסם

אתה יכול להגיש תלונה במשטרה (אם עוד לא הזזת את הרכב צלם הכל מכמה זוויות,השתדל שיראו את שם הרחוב ומס' הבית)

אתה גם תחטוף כנראה (על חניה במקום אסור) אבל זה יהיה פחות ממחיר 4 צמיגים חדשים. (חור בדופן לא ניתן לתיקון).

עם התמונות ,טופס התלונה מהמשטרה וקבלה על הצמיגים החדשים תגיש תביעה בביה"ד לתביעות קטנות.

סביר שהשופט יפסוק לטובתך.

זה ממש לא בסדר שחסמת חניה. וחוסר תשומת לב זה לא תירוץ. מצטער. אבל מצד שני זה לא מצדיק בריונות כזו.

הפכנו להיות מקום שעל כל דבר מגיבים באלימות מטורפת. ממש נהיה מפחיד פה.

בן אדם יורד לבקש שקט באמצע הלילה, הוויכוח מתלהט בשניות, ולמחרת בבוקר האלמנה שלו בוכה בטלוויזיה.

אגב- איפה בהרצליה?

אגב2- לא מבין את המפנצ'ר- מה הוא הרוויח מזה? עכשיו אתה תקוע לו מול הבית עד שיבוא גרר.

אגב3- בשום אופן אל תדפוק לו בדלת ותשאל למה הוא עשה את זה. לזה בדיוק הוא מחכה. זה בטוח יסתיים באלימות קשה הרבה יותר מזו שהופעלה עד עכשיו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לי חנו בחניה פרטית שאי אפשר לטעות בה אין ספור פעמים, הכי הרבה שהגעתי זה לצלם להם את הרכבים ולהודיע לעצמי שעוד כמה שעות אני פועל נגדם.

אנשים פשוט מגעילים. בדיוק מהסיבה הזאת אני נזהר מכל וכל, חונה רק איפה שבטוח (ובעניין אחר) ואם יש מישהו שחונה לצידי אני מחכה ברכב עד שילך לעיסוקיו כדי לוודא שאף אחד לא הוסיף לי סימנים באזור הדלתות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הביטוח שלי לא מכסה כזה דבר כי זה נחשב "חבלה בזדון" - תבדוק מול הביטוח שלך ואולי אתה כן מבוטח על זה ותקבל החזר על הצמיגים.

מדינה של ילדים קטנים!

כל אחד בוכה שמשכו לו בצמות כמו ילדה באצ'קלונה ומחפש נקמה.

כל יום נחצה רף בריונות חדש, מתחיל להמאס קצת לא?!?!?! :evil:

אתמול נסע אחרי בעיר צעיר עם חבר, נצמד וצפצף, אותתי ימינה ופיניתי לו מקום לעבור ובתגובה הוא עצר לידי והפציר בי לנסוע ומהר...

לא התרגשתי מהבחור ונסעתי הביתה להוציא קיטור על שק האגרוף שלי - הקיר בסלון.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

נפתחו פה עשרות שרשורים שהולכים ככה:

"איזה אנשים - חסמו לי את החנייה הפרטית, מה לעשות?!"

עכשיו אנחנו יודעים איך זה נראה מהצד השני...

בכל מקרה, ממש מבאס מה שעשו לך לצמיגים וממש לא מוצדק,

אבל מצד שני זה גם ממש מבאס לחזור הביתה אחרי יום עבודה ולגלות שחסמו לך את החנייה

או גרוע יותר - שאתה חייב לצאת מהבית אבל לא יכול כי חסמו לך את החנייה...

פורסם

לפותח השרשור :

ציינת שלא חנית במכוון מול אותו בית.

הפרוצדורה הנורמלית בעיניי היא לדפוק על דלת אותו בית ולשאול האם הם ראו מישהו חשוד בסביבה ומסביר כי הרגע חתכו לך את הצמיגים והיית שמח לקבל כל מידע וכיוון אפשריים למציאת החבלן.

לפי תגובתם היית יכול להבין אם זה הם ולפעול בהתאם.

אם החלטת לעבור על זה בשתיקה,אשרייך.אני לא.

Gn'f'R

פורסם

גש לתחנת משטרה ותגיש תלונה.

מאחר וזו כניסה לחניה של בית פרטי לא מסובך לגלות למי יש מניע לבצע מעשה חבלה כזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לעניות דעתי (ואינני משפטן) זה באבו אביה פלילי !

נכון שאין להשיב על אלימות באלימות - אבל אנשים כאלה... יש לי כמה רעיונות למעשים פליליים לבצע בחזרה.

מעבר לזה - כמובן ש'לא שמתי לב' זה לא תירוץ אבל אני מניח שאת העונש שלך כבר קיבלת תוך שהמידה אפילו חמורה מדי...

אבל כך או כך,

יש לך בהחלט עילה לתביעה בבית דין לתביעות קטנות.

כפי שנאמר כבר - אין מה להוסיף.

צלם את הרכב כשרואים את הצמיגים החתוכים ומס' + שם הרחוב, הגש תלונה במשטרה והגש תביעה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

קריאוס, אתה יודע כמה דברים ממש ממש מרגיזים ומבאסים עושים לי כל יום?

אי אפשר לפתור כל בעיה עם דוקרן. זה אמנם פתרון לא רע לצמצום כמות הערסים :lol: , אבל בטווח הארוך זה פשוט לא עובד, זה הופך למעגל שמזין את עצמו, וצריך לזכור שלאלימות יש תמיד מאפיין של אסקלציה (החמרה).

למשל:

א. אותו בחור, בבריונות (אני יודע, פה זה היה בטעות, מדובר על מקרה אחר, היפותטי) חסם חניה.

ב. בעל החניה החסומה חתך לו את הצמיגים (זו כבר אלימות פיזית,"קלה",משום שהופנתה כלפי חפץ, לא כלפי אדם)

ג. אותו בחור (היפותטי,זוכר?) חוזר לרכב, רואה את הצמיגים החתוכים, דופק בדלת של אותו בית ולאחר דין ודברים קצר מבצע כמה חיתוכי נקם בגופו של אותו שכן.

תתפלא, אבל למקרים כאלה יש גם סעיף ד' ו-ה'. וכל פעם האלימות מחמירה.

עוד סיבה לכך שזה מעגל שמזין את עצמו, אתה יכול למצוא בתירוצים של בני נוער במפגשים לצמצום האלימות שהעברתי בעבר (כחלק משירות לקהילה שחוייבתי בו מסיבות שזה לא המקום להרחיב בהן).

תמיד הסכין בכיס היא "להגנה עצמית". כי "כולם פה מסתובבים עם סכין בכיס" ו"לך תדע מתי מישהו יתהפך עליך בגלל שטות".

ואז בד"כ, מתוך הדיון ,בקבוצה היתה עולה מעצמה השאלה (מדובר בנערים אינטילגנטיים בצורה שלא תאמן, למרות כל הסטיגמות):

אם כולם היו מחליטים יום אחד שלא מסתובבים עם סכין בכיס,זה לא היה עדיף ובטוח יותר לכולם על "מאזן האימה" המטופש, כשכולם יודעים שלכולם יש סכין בכיס?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לעניות דעתי (ואינני משפטן) זה באבו אביה פלילי !

הגש תלונה במשטרה והגש תביעה.

גיא

תביעה נגד מי?

יש בכלל עדים?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

בכוונה או לא.

תחשבו על הדיירים, שמן הסתם לא ידעו אם זה בכוונה או לא.

מבחינת ההגיון, אנשים לא עיוורים, ולכן הם שיערו שהבנאדם ראה את הכניסה לחנייה והחליט לצפצף עליהם.

מכאן אפשר להבין את רמת הכעס, מה שלא מצדיק זה לעשות נזק.

מה שכן אם היה לי זמן, הייתי מחכה בחלון או בקרבת האוטו ואיך שהבנאדם מגיע לאוטו הייתי פנים מול פנים רוצה לפתור את הנושא ולהסביר לו מה שהוא עשה, ואני בטוח שגם זה יגמר יותר יפה, וגם הבנאדם בטח יפתח את עיניו פעם הבאה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ממתי מניע זאת סיבה להרשיע את בעל החנייה?

ייתכן שיזמנו אותו לחקירה במשטרה, אך אם הוא יכחיש שם (בחוכמה ואולי בצדק), איך נראה לכם שיתקדמו משם לכיוון הרשעתו?

יתכן שאלה שחושבים שהוא אשם, חושבים שהוא קיבל רעיונות או חושב שמותר לו לפגוע ברכוש של אחרים בגלל דברים שקרא כאן בפורום

אני הייתי מוריד לו את האויר מכל ארבעת הגלגלים. מה שאומר שהוא היה נשאר תקוע במקום עד שהיית מגיע ומתעמת

פנים מול פנים. אין מה לעשות,בתוך עמך אתה חי ....

גם לי חנו בחנייה הפרטית, וחברה שלי הציעה רעיון טוב:

היא שלפה אודם אדום, והתחילה לקשקש על האוטו כרצונה.

מעבר לציורים היפים שהיא השאירה לו, היא כתבה לו בענק "חנייה פרטית".

במקרה שאת החוק לא מעניין הסיפור שלך, והם לא כל כך טורחים לעשות משהו בנדון, אתה צריך לקחת את החוק לידיים, כנס לרכבו גם אם זה דורש פריצה ותזיז אותו מהחניה שלך, כשהוא יהיה באמצע הכביש או במקום שמפריע לתנועה, המשטרה / עירייה יטפלו בזה תוך כמה רגעים ואז הוא ימצא את הרכב שלו באחד ממגרשי הגרירה.
פורסם
עם התמונות ,טופס התלונה מהמשטרה וקבלה על הצמיגים החדשים תגיש תביעה בביה"ד לתביעות קטנות. סביר שהשופט יפסוק לטובתך.

תביעה נגד מי? מי שגר בבית? נניח שגרה שם משפחה. נגד מי התביעה? כולם אומרים, לא ידוע לי דבר על המקרה. על מי יטיל השופט לשלם?

על האבא? האמא? הבן שבתפקיד קרבי בצבא ובמקרה היה בבית בחופשה וטוען שישן 20 שעות רצוף? הבן השני שבגיל תיכון?

אם אף אחד לא ראה ולא יודע מי עשה מה, מי אמור לדעתך לשלם ולמה?

דני

• תוכן חדש...