Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקבל בדואר פתק של דואר רשום וצויין שזאת הודעה שניה. הראשון בכלל לא ביקר אצלנו.

היום הלכתי לקחת את הדואר, היתי בטוח שמדובר באיזה דוח חניה או משהו, מסתבר שזה זימון לנהיגה מונעת (לא לי).

כמו שאתם רואים, העבירות בוצעו בשנת 2003-2004, למה עכשיו קוראים לנהיגה מונעת? אם הנהג הזה כלכך עבריין, אולי הוא הספיק להוריד כמה הולכי רגל ורוכבי אופניים בשנים שחלפו מאז העבירות האלה?

עבירות המהירות לא בוצעו על ידי המזומן אלא על ידי צד שלישי שלא לקח על עצמו אחריות אז נא לא להעיר בנושא (למרות שלא ממש מזיז לי אבל זה לא הנושא פה).

בנוסף מה שמחשיד אותי, שימו לב לתאריך הזימון, מעליו כתוב "תאריך התלייה", לי זה לא נראה כמו שפת כתיבה שמתאימה למדינה...

בסופו של דבר, האם זה תקין שאחרי כל השנים האלה קוראים לבנאדם לנהיגה מונעת?

אשמח לדעה בעניין ממביני עניין

IMG_20120522_115234.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה תקין כי ברגע שהגעת ל 12 הן לא נמחקות עד שתעבור קורס נהיגה מונעת. תגיד תודה שחידשו לך בינתיים את הרישיון ולא סירבו לחדש עד שתעבור את הקורס (בדוק אם הוא בתוקף. אם עברה יותר משנה מאז שהוא פג תוקף אתה עלול להיות בבעייה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תגיד לנהג שילך מהר מהר מהר לעשות את הקורסים האלו.

1. אם הוא לא יעשה - יתלו (ישללו) לו את הרשיון. או לכל הפחות לא יחדשו לו בחידוש הקרוב.

2. הנקודות עדיין בתוקף כל עוד לא בוצעו הקורסים. אם יגיע ל36 הוא יקבל שלילה ל3 חודשים. הוא לא רחוק מזה.

ברגע שהוא ישלים את שני הקורסים כל הנקודות האלו מייד יתיישנו והוא יהיה שוב במצב "אפס".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אבל אחרי 8 שנים אין התיישנות? אפילו על עבירות פליליות יש התיישנות

8 שנים לעזזל למה עכשיו הם נזכרו? נהג יכול ב-8 שנים האלה לעשות עבירות קשות הרבה יותר כולל דריסה למוות, איפה הם היו עד היום... העיקר 200 ומשהו שקל הקורס הזה, לי זה נראה יותר כמו מס מאשר באמת חינוך נהגים

מה הקורסים שמצויינים בשנת 2004 ו-2007? האם אלה לא הקורסים שנעשו בגלל אותם הנקודות? זה נראה לי יותר הגיוני, ואם זה אכן המצב, אז הקורס הנוכחי עדיין תקין?

in the face

with a chair

פורסם

בנוסף מה שמחשיד אותי, שימו לב לתאריך הזימון, מעליו כתוב "תאריך התלייה", לי זה לא נראה כמו שפת כתיבה שמתאימה למדינה...

התליית רשיון = שלילת רשיון.

:turn-l:
פורסם

לצערי גם אני קיבלתי את המכתב (כמו מסתבר לפי הפייסבוק עוד רבים)

אני צריך לגשת ל"נהיגה נכונה" , ומה שכתוב לך שם לגבי הקורסים - אלו קורסים שהיית אמור לעשות, ולא עשית.

פורסם

"התליה" היא הקפאה, לא שלילה. כמובן שמעשית מדובר בשלילה לתקופה מסויימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן שזה יותר מס מאשר חינוך נהגים, כמו כל תהליך אחר במדינה שמשלב את הצירופים לימוד/קורס ונהיגה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הזוי.

מזמנים אותי לנהיגה נכונה\מונעת\WHATEVER? למה אני צריך לשלם?

הם זימנו אותי אז שהם ישלמו!

אתם לא באמת צריכים לענות,כמו בצבא - ידוע שאין בממשלה הגיון ואנחנו אמורים לשלם הכל כולל הכל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הייתי מסכים עם מה שאתה אומר, אם היית מתכוון לנהיגה מונעת שמחייבים נהגים חדשים לעבור.

אבל נהיגה מונעת לנהגים שבצעו עבירות? בגללם צריך לפתוח קורס, לגייס משריך, מקום, כיבוד, מחשבים וכו'.

מן הראוי שהם גם ישלמו על זה.

פורסם

השאלה היא מה האפקט של הקורס הזה, והתשובה היא אפס מוחלט ולכן אין לו זכות כיום בכלל. בטח לא אחרי 8 שנים של ביצוע העבירה!

לדעתי זה ביזיון של המדינה, הם צריכים להכות על הברזל כל עוד הוא חם, בעל המכתב אפילו לא זוכר מי מה כמה למה לגבי העבירות האלה, בכל תחום אחר היתה חלה כבר התיישנות מה שאומר שפה זה נטו למצוץ כסף מהאזרח. זאת הסיבה למה לדעתי לא צריך לשלם על הקורס הזה. זה בדומה לקנס של כמה מאות שקלים על מהירות מופרזת של 10 קמ"ש מעל המותר, פשוט למצוץ כסף זה הכל.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...