Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הגזענות.

אבל הרוב כאן זה גובל בערביות לשמה.

חוץ מזה זה מדליק. מרחוק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עכשיו אני מבין מאיפה מגיעים כל דיווחי העב"מים בארה"ב

:-P

או

לא ידעתי שערסים חוגגים חג מולד :-D

לא מבין מה מדליק בזה - זה נראה כמו חבורת אנשים שיש להם משהו מאוד קטן לפצות עליו מצד אחד או נסיון לפתוח קזינו נייד מצד שני.

למען האמת - זה אפילו לא יפה בעיניי. מכוער.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשוט בין היפים שיש רק חבל שפה בארץ זה הורדה מהכביש!

פה בארץ אסור להחליף מנורה אם זה מאושר על ידי היצרן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה טוב למי שרוצה להיות סרסור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פשוט בין היפים שיש רק חבל שפה בארץ זה הורדה מהכביש!

פה בארץ אסור להחליף מנורה אם זה מאושר על ידי היצרן.

אגב זה חוקי!

בארץ אסור לשנות תאורה חיצונית!

אבל בתוך הרכב תעשה מה שאתה רוצה!!! כולל להיות ערבי / דובאי / וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה מזעזע! איך אנשים עושים את זה לרכב שלהם? וגם כל המערכות המצועצעות האלה.. מה אנשים מנסים להשיג בזה?

למי יש יותר וואטים של תאורה ברכב?

למזלנו זה לא חוקי בארץ (התאורה החיצונית) תחשבו מה זה לראות רכב כזה ב1 בלילה בכביש חשוך... :/

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אתה חי בסרט 4REAL בעיקר. מתישהו, באיזשנו שלב עברנו מאבוליה לדבולוציה. מתי חזרנו חמצב שבו הנוצות הכי גדולות והטפיחה הכי חזקה על החזה הפך לאינדיקטור למעמד?

עצוב שבסוף היום ילדים ומבוגרים כאחד שופכים כסף שאין להם (או שיש להם, אבל יכול להיות מושקע במקום חכם יותר). לצערי, מסתבר שהסרט אידוקרסי (idiocracy) הפך לנבואה שמגשימה את עצמה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מסכן חולי אפילפסיה שיעבור ליד רכב כזה :)

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
מסכן חולי אפילפסיה שיעבור ליד רכב כזה :)

:) האמת צודק! לדעתי זה זוועה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
אתה חי בסרט 4REAL בעיקר. מתישהו, באיזשנו שלב עברנו מאבוליה לדבולוציה. מתי חזרנו חמצב שבו הנוצות הכי גדולות והטפיחה הכי חזקה על החזה הפך לאינדיקטור למעמד?

עצוב שבסוף היום ילדים ומבוגרים כאחד שופכים כסף שאין להם (או שיש להם, אבל יכול להיות מושקע במקום חכם יותר). לצערי, מסתבר שהסרט אידוקרסי (idiocracy) הפך לנבואה שמגשימה את עצמה.

זוהי המגמה , בסרט הוא די מטגזם כמובן ,אבל כן, זה המצב של דגרדציה...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש פה בפורום אנשים עם מערכות ב20 אלף ויותר אז זה גם ביזבוז כסף, וטיפשות לדעתי...

אני אישית לא אשקיע על מערכת מעל 4 אלף, ויש כאלה שיגידו ש4 אלף למערכת זה הרבה והם משקיעים אלפייים או אלף שקל..

אז הכל זה עניין יחסי...תלוי בבן אדם...

פורסם

ועדיין, זה מטופש לדעתי. אפילו יותר ממישהו ששופך 50,000 כי הוא יכול, לטעמי זה גובל בבזבוז ואקסטרבגנטיות מיותרת, אבל זו דעתי ואם זה מה שעושה לו את זה,שיעוף על זה. אני מאמין שצריך לעשות דברים בשלבים, ושכל דבר שנעשה צריך להיות עם סיבה (לעתי "כי בא לי" זו לא סיבה). אני גם מאמין שLESS IS MORE.

ולסיכום, אין ספק שזה עניין של טעם. אבל יש גם טעם רע.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"מחסני תאורה" אם כבר.

לומר שזה כמו בסרט idiocracy זה דיי מדוייק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...