Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי לעבודה כמו בכל בוקר,אני עובר בכביש החדש של רמת החייל לכיוון ת"א.

מלפניי עומד רכב,לא אפרט יותר מדי,עם שני אנשים מגעילים,במקרה הזה בעל ואישה.

שמיד לאחד שהוא לוקח את הפח שלו בפקק ומרוקן את כל הגועל נפש שלו בצד הכביש מהחלון,הוא מדליק סיגריה,לאחר כמה דק' זרק את הבדל שלו ושל אישתו,ואז פתח מסטיק וזרק את העטיפות שלו ושל אישתו. וגם את הסיגריות השניות שהוא תקע ,גם כן העיף.

ככה לאורך כקילומטר-שניים של פקק

פשוט אנשים מגעילים,זבל אנושי!! :evil:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"זבל אנושי" זו הגדרה מדויקת.

להבא, קח את פרטי האירוע (מספר וסוג רכב, מקום האירוע וכל פרט אחר שיכול להוכיח שהם זה הם. אין צורך לבוא במגע עם העבריינים) ותתקשר למספר *6665 ("נקיון-פון") של המשרד לאיכות הסביבה. כמו המשטרה, גם המשרד לאיכות הסביבה ממיר תלונה אזרחית לדו"ח אם הוא ממולא כראוי (הכי טוב עם תמונה או סרטון) ואם מגיש התלונה מוכן להעיד במשפט.

דרך פעולה מצוינת נוספת, היא להנציח את הרגע ולהעלות לפייסבוק. תוך זמן קצר עשרות אלפי שיתופים יהפכו את האיש למוקצה. בעיקר את העסק הפרטי שלו.

פורסם

לפני כמה שנים עוקף אותי סנטה פה שחור שיצא ממודיעין. לאחר כמה דקות החלון נפתח יד נשית מושטת החוצה ומחזיקה חבילה קטנה ולבנה. אצבעותיה הענוגות של הגברת שחררו את החבילה שהתעופפה שניה באויר ואז התנפצה אל השמשה הקדמית שלי.

למזלי הרב היה מדובר בחיתול משומש כך שהפגיעה הייתה רכה וכמעט ולא השמיעה רעש....

נכון שהייתי קצת מופתע....

נכון שלרגע אחד קטן נבהלתי...

נכון שהייתי צריך לעצור בצד ולנקות את החלון ואת השאריות של החיתול שנפתח על השמשה....

נכון.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

השאלה שלי היא אם לקחתי את כל פרטי הרכב,ואין לי מצלמה כרגע שתוכל לצלם,ואני מתקשר למשטרה\או לנקיון פון הם יתייחסו לזה ברצינות? כאילו איך הם יכולים לדעת אם אני לא ממציא או מעליל על מישהו שאני לא אוהב עלילות שווא? אין לי שום הוכחה בעניין.

פורסם
השאלה שלי היא אם לקחתי את כל פרטי הרכב,ואין לי מצלמה כרגע שתוכל לצלם,ואני מתקשר למשטרה\או לנקיון פון הם יתייחסו לזה ברצינות? כאילו איך הם יכולים לדעת אם אני לא ממציא או מעליל על מישהו שאני לא אוהב עלילות שווא? אין לי שום הוכחה בעניין.

אתה תידרש לתת את מירב הפרטים האפשריים. אתה תתבקש גם להסכים להעיד אם יתקיים משפט.

ההנחה היא שאם מסרת פרטים מירביים ואתה מוכן להעיד, אזי אתה לא משקר.

תלונה כזו שתוגש למשטרה או לנקיון-פון ידרשו זמן טיפול רב (מספר חודשים) בשל היברוקרטיה.

אם אתה בעל תעודת "נאמן נקיון" (שאותה כל אחד יכול לקבל) הטיפול הוא מהיר מאוד.

פורסם

גם אני נתקל יותר מדי בחלאות האלה. מרוקנים את המאפרה ברמזור, את הפח בפקק. ואני שואל רק דבר אחד - למה אתם בכלל טורחים לאסוף את הזבל בפח/מאפרה, ואז להיפטר ממנו במרוכז ברחוב במקום לזרוק לפח? זו בדיוק אותה פעולה.

לא אבין את זה לעולם כנראה. יש לי שקית בתוך הפח ברכב, כשאני מוציא אותה אני מרוקן אליה את המאפרה, ביציאה מהחניה עוצר ליד הפח ובלי לצאת מהרכב זורק הכל.

פעם דובר על קנסות מפלצתיים למלכלכים, מישהו יודע יותר פרטים?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
גם אני נתקל יותר מדי בחלאות האלה. מרוקנים את המאפרה ברמזור, את הפח בפקק. ואני שואל רק דבר אחד - למה אתם בכלל טורחים לאסוף את הזבל בפח/מאפרה, ואז להיפטר ממנו במרוכז ברחוב במקום לזרוק לפח? זו בדיוק אותה פעולה.

לא אבין את זה לעולם כנראה. יש לי שקית בתוך הפח ברכב, כשאני מוציא אותה אני מרוקן אליה את המאפרה, ביציאה מהחניה עוצר ליד הפח ובלי לצאת מהרכב זורק הכל.

פעם דובר על קנסות מפלצתיים למלכלכים, מישהו יודע יותר פרטים?

הקנסות קיימים. האכיפה לא.

המשטרה הכחולה בכלל לא אוכפת עבירות מסוג זה, והמשטרה הירוקה המצומקת עסוקה באכיפה מול מזהמים גדולים כמו מפעלים ועיריות. האכיפה "הקטנה" בסוף מוטלת רק על כתפינו.

פורסם

צר לי לאכזב כמה מכם. אני נאמן נקיון כבר שנים רבות, ואני יכול לומר בוודאות שהמשרד לאיכות הסביבה שווה לתחת. אני שולח להם מדי פעם תלונות, ולא מקבל דיווח לגבי מה שקורה. הקנסות שלהם זה משהו בסביבות 250 ש"ח... פעם הייתה תקופה שהם התייחסו יותר ואפילו ערכו ימי סיור לנאמנים. היום, ממש כלום. בישראל הנקיון נמצא במקום אחרון בסדר העדיפויות.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

?

כי הזן הנחות בעם ישראל הוא מאלו ששומרים על ביתם ורכבם נקי אבל זה לא תקף כשהם יוצאים לאויר העולם,

אצל מרביתם זו אידיאולוגיה כלכלית שסיסמתה "אם אני אשמור נקי ואתה תשמור נקי אז העולם יהיה נקי ואז לא תהיה עבודה למנקה הרחובות".

דרך אגב,פעם אחת אספתי לכלוך מהרצפה שמישהו השליך בזמן פקק,יצאתי מהרכב ונקשתי על השמשה שלו-הוא נבהל ופתח את החלון ואמרתי "נראה לי שנפל לך משהו" .הוא כבר הבין את הפואנטה.

Gn'f'R

פורסם
צר לי לאכזב כמה מכם. אני נאמן נקיון כבר שנים רבות, ואני יכול לומר בוודאות שהמשרד לאיכות הסביבה שווה לתחת. אני שולח להם מדי פעם תלונות, ולא מקבל דיווח לגבי מה שקורה. הקנסות שלהם זה משהו בסביבות 250 ש"ח... פעם הייתה תקופה שהם התייחסו יותר ואפילו ערכו ימי סיור לנאמנים. היום, ממש כלום. בישראל הנקיון נמצא במקום אחרון בסדר העדיפויות.

250 ש"ח זה הקנס עבור השלכת סיגריה מחלון הרכב.

לדעתי הסכום - בין שהוא 250, 500 או 750 - הוא חסר משמעות. עצם ההרתעה, בכך שהעבריין יודע שיש מי שעוקב אחריו, ימנע ממנו לזהם להבא.

מערך נאמני הנקיון באמת הוזנח בשנים האחרונות. באתר החדש של המשרד לאיכות הסביבה בכלל לא מופיע קישור למערך המתנדבים. יכול להיות שזה יתווסף בהמשך (המעבר לאתר החדש עדיין לא הושלם).

אני מזמין אותך לכתוב על קיר הפייסבוק של ארדן. זה עדיף מכלום.

פורסם

דרך אגב,פעם אחת אספתי לכלוך מהרצפה שמישהו השליך בזמן פקק,יצאתי מהרכב ונקשתי על השמשה שלו-הוא נבהל ופתח את החלון ואמרתי "נראה לי שנפל לך משהו" .הוא כבר הבין את הפואנטה.

אתמול, "הזדכיתי" על סגריה שהשליך חייל מטנדר האבטחה ההיקפית של הקירייה.

חייל, ייצוגי על מדים, בתפקיד, ברכב ייצוגי של הצבא, מעיז לזרוק סגריה מהחלון. אז הרמתי לו והחזרתי לו אותה דרך החלון.

חשבתי אולי פשוט לזרוק לו אותה חזרה פנימה בלי להגיד כלום, אבל החלטתי שאלימות לא תמיד פותרים באלימות.

הסיטואציה גרמה לכך שהוא הובך מול חבריו, וגם העובדה שהוא יודע שמישהו עלול לראות אותו ואולי להגיב באופן חמור יותר, יגרמו לו לחשוב פעמיים לפני שהוא זורק את הסגריה הבאה.

פורסם

אם אני זורק משהו מהחלון זה רק משהו אורגני, את כל השאר אני שם השקית וזורק בהזדמנות בפח בתחנת דלק או מקום נורמלי אחר.

פורסם

מדהים,אני יכול להסתובב שעתיים עם מפית או עטיפה של משהו עד שאני רואה פח או מגיע הביתה.

צילום קבוע,הכי טוב זה לתפוס אותם בזמן אמת.

פורסם
אם אני זורק משהו מהחלון זה רק משהו אורגני, את כל השאר אני שם השקית וזורק בהזדמנות בפח בתחנת דלק או מקום נורמלי אחר.

האמת, גם לחטוף קליפת בננה או שאריות תפוח זה לא נעים. שאירות פיצוחים או קליפות תפוזים, אורגניים ככל שיהיו, זה לא דבר אסטטי כשזה ממלא תחנת אוטובוס או ספסל ציבורי.

• תוכן חדש...