Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: סיאט קורדובה/איביזה סיגנו עם בקרת אקלים, שנת 2000

טוב, זה היה רק עניין של זמן עד שגם אני אזכה לחוות את התקלה הידועה לשמצה של מסך רדיו/בקרת אקלים שכל הזמן נדלק ונכבה ומהבהב גם כשהאוטו כבוי (ואז אם לא מנתקים את הפיוז, זה גומר את המצבר).

יש בתוך הקופסה של הרדיו בעיות מגעים שגורמות לזה להשתגע. יש מישהו שיכול לתקן את זה? חשמלאי רכב או טכנאי מערכות סטריאו נגיד? יש באיביי כל מיני חלקים מפירוק או כאלה שמציעים שירות תיקון אבל זה כאב ראש נוראי- צריך לשלוח את זה לאירופה ולחכות שבועות וחודשים. זה גם לא זול- כולל משלוחים ועניינים זה באזור ה 100 ליש"ט.

מה אתם אומרים? יש פיתרון? מישהו מכיר מישהו או משהו?

אני נואש לעזרה.. התקלות האלה גורמות לי לשנוא אוטו שהוא ממש אחלה

פורסם

הרכב באמת מטופל אצל רון וכבר דיברנו על זה לפני כשנה כשהקופסא הארורה הזו גרמה לי לתקלה במזגן/בקרת אקלים. מאז אני 'עוקף' את התקלה על ידי פירוק פאנל דלת הנוסע וניתוק הקונקטור של החיישן טמפ' חיצוני- ככה זה מאפס את המחשב בקרת אקלים וזה מחזיק חודשים/שבועות/ימים/שעות ספורות. אין לדעת מתי התקלה תחזור.

בכל אופן, הפתרון שרון הציע בזמנו היה להחליף בקופסא מפירוק אבל כיוון שמדובר במכשיר סורר שנטה לתקלות איומות כבר מאז שהרכבים היו חדשים, אני מעדיף למצוא מישהו שידע לתקן מאשר להיתקל באותה בעיה בעוד חצי שנה.

אגב, הקופסא הזו של הרדיו / מחשב בקרה / מסך זה תוצרת גרונדיג פורטוגל, ככה שיש הסבר לאיכות הנמוכה להחריד. רק מוזר שמעולם לא יצא ריקול למשהו כל כך נפוץ שהוא ממש בלתי נמנע והפתרון של יבואנים בכל העולם היה או החלפה במסגרת האחריות לאותו מכשיר בדיוק, או החלפה מחוץ לאחריות במחירים שערורייתיים (בבריטניה 300 ליש"ט ובישראל אצל צ'מפיון 9800 ש"ח- אבל לפחות הם מתמחרים בשקלים ולא ביורו...)

פורסם
אתה יכול לעלות תמונה של בעיית המגעים ?

קראתי בפורום איביזות הבריטי שזה נובע ממגעים וקצרים בתוך הקופסא הזו- אין לי מושג מה הולך בפנים אז לא יכול להעלות..

פורסם

הדעה הרווחת היא שהבעיה נבעת ממגעים של הטייפ. אני מניח שמה שקורה הוא שהמגע נהייה רופף ואז המערכת חושבת שהוכנסה קלטת. מעולם לא בדקתי את הנושא.

פורסם

טייפ זה השטות הזאת שכבר באייטיז היתה מיושנת ובסיאט החליטו שזה הגיוני לגמרי לשים טייפ במקום דיסק במערכת עם בקרת אקלים ומחשב דרך. עוד יותר הגיוני זה לייצר את זה בפורטוגל ע"י גרונדיג..

אז מה עושים עם ה&^$# הזה? זה דופק לי ת'מזגן, מציק בנסיעה והאוטו שלי נראה כאילו הוא עבר ניסיון גניבה עם כל הפאנלים והפיוזים מפורקים ופתוחים

פורסם
טייפ זה השטות הזאת שכבר באייטיז היתה מיושנת ובסיאט החליטו שזה הגיוני לגמרי לשים טייפ במקום דיסק במערכת עם בקרת אקלים ומחשב דרך. עוד יותר הגיוני זה לייצר את זה בפורטוגל ע"י גרונדיג..

אז מה עושים עם ה&^$# הזה? זה דופק לי ת'מזגן, מציק בנסיעה והאוטו שלי נראה כאילו הוא עבר ניסיון גניבה עם כל הפאנלים והפיוזים מפורקים ופתוחים

חחחח אתה אמיתי ? בשנות השמונים , התשעים וגם בתחילת שנות ה2000 היו טייפים במכוניות וגם בבתים למיטב ידיעתי ,

רדיו דיסק היה נחלת העשירים מאוד בלבד! בקושי בבתים היו כאלו ולא כל אחד היה יכול להרשות לעצמו כזה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אז ללא קשר למידת הרלוונטיות של הטייפ אז והיום- זה מה שיש באוטו ואני צריך שזה יהיה תקין ועובד, ככה שאם יש למישהו רעיונות לאיפה ואצל מי אפשר לתקן או אפילו להשיג חלק תקין מפירוק אני אשמח אם בעלי הניסיון והדמיון ישתפו.

כרגע- אני כל פעם מוציא את הפיוז של היחידה הזאת אחרי נסיעה ושם אותו שוב בתחילת נסיעה (לא רק בשביל הרדיו, גם בשביל המזגן) אבל חושש שמא זה יגרום נזק בשימוש קבוע.

פורסם

לדעתי תעבור בין מעבדות אלקטרוניקה ותראה אם מישהו מוכן להתעסק עם זה. תסביר לו את הבעיה ומה אומרים באינטרנט. אם זה אכן המגעים של הטייפ זו לא אמורה להיות בעיה למעבדה לתקן את זה.

לחילופין אתה יכול לפנות למתקיני הסטריאו שישלחו את היחידה לטכנאי שהם עובדים איתו.

• תוכן חדש...