Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אנחנו סובלים מפרעושים וריסוס של מדביר מקצועי לא עוזר באופן מוחלט.

תמיד יש פרעוש אחד או שניים שמצליחים איך שהוא להכנס לתוך הבית ומשם לעקיצות - הדרך קלה.

האם הפתרון הזה אפקטיבי?

בלינק יש סרטון ובסופו ישנם הצעות לסרטונים נוספים בנושא מלכודות לפרעושים, האם מישהו ניסה אותם?

בכלל מה הדרך הטובה ביותר להיפטר מהחרקים המעצבנים האלה?

פורסם

גם אני סובל מהתופעה, הם תמיד באים אלי, יש לי בעיה דומה גם עם יתושים. עברתי ליד כרית שחתול ישב עליה תוך 2 דקות חצי מהיד שלי היתה כבר עם 8+ עקיצות.

בד"כ המקור הוא קן של יונים, אצלנו הנוהל טיהור הוא החלפה של המצעים (רק אצלי בחדר, ההורים מעולם לא נעקצו). כמובן מייד אחרי שזוהתה "הדבקה" מקלחת וכל הבגדים הולכים ישר לכביסה. לאחר מכן חיפוש וחיסול ממוקד של הקן, פלוס ריסוס בחדר וסביב החלונות ליתר ביטחון.

למי שיש פיתרון מנע אשמח לשמוע.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אצלי זה בגלל המלטות של החתולה השר**טה שמ*#$%נת ללא אמצעי מניעה וכל חצי שנה היא ממליטה אצלנו...

אני אוהב חתולים עד מאד רק אותה לא (כל הכינויים שהוצמדו לחתולה רק מראים כמה אני שונא אותה)

הפרעושים מתחילים בעקבות ההמלטה.

פורסם

גם אם אתה לא אוהב אותה, ובמיוחד אם כן, קח אותה לעיקור. השקעה קטנה (וטרינרים רבים עושים הנחה ענקית לעיקור חתולי רחוב/חצר) וחיים טובים יותר - לך ולה.

:turn-l:
פורסם

אני אקח זאת בחשבון.

בכל זאת, אני מעדיף לחזור לנושא השרשור - פרעושים.

מה ניתן לעשות נגדם?

פורסם

נסה לרסס את הבית בסנו K2000, השפעה ארוכה ויעיל נגד פרעושים. אתה יכול לרסס בעדינות גם ריפודים ושטיחים למיניהם, הוא לא שומני ולא מכתים.

זה הWD40 של קוטלי החרקים לדעתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה שהבחור מעליי כתב - בלי K2000 אתה אבוד!!!

שכנתי מגדלת הרבה חתולים , אני וכל שכני מגדלים כלבים , ויונים לא חסר פה .

כשאני קולט פרעוש אחד , זה עניין של פחות מכמה ימים עד שמגיעה מכה של מאות פרעושים .

הספר אומר ניקיון בלי הפסקה והרבה אור שמש , אבל זה לא מספיק אף פעם .

ריסוס של K2000 לאורך כל הקווים של הבית (לאורך כל הקירות ומאחורי אורונות , אבל הכי חשוב בכניסה לכל דלת שקיימת) פותר מהמטרד מיידית , ומדובר בבית גדול וחשוף .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...