Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני פונה לבקש את עזרתכם ובטוח ששוב אוכל להשכיל.

ביתי תחגוג יום הולדת 7 בקרוב ומתנת יום ההולדת שהיא מבקשת לקבל היא מכשיר טלפון נייד או טאבלט שאפשר להתחבר באמצעותו לגוגל ולהוריד את המשחקים שהיא אוהבת.

נכון להיום, היא משתמשת במכשיר הגלקסי 2 של אבא {שנרכש בעיקר בגללה} בכל פעם שהיא נמצאת אצלי {גרוש}. מנהלת מסעדות, דיסקוטקים, חנויות בגדים ושאר משחקים {יש לי מעל 100 משחקים שהיא הורידה במכשיר}. צופה בסרטים ועוד.

אני מעוניין לקנות לה מכשיר טלפון נייד {עם מסך בגודל סביר} או טאבלט שיהיה רק שלה ובו היא תוכל להתחבר לגוגל סטור להוריד משחקים, לשחק, לראות סרטים ולעשות כל מה שילדים עושים עם הדברים האלה.

לאחר שהתכוננתי נפשית להיפרד מ1000 ש"ח בערך לטובת טלפון בשבילה {שיהיה נטול סים}, גיליתי שיש טאבלטים זולים כמו זה של אגפא וזה של מאג עם מסכי "7 במחירים צנועים יותר. אך לאחר בירור בזאפ, מסתבר שאלה לא יכולים להתחבר למרקט.

אני לא רוצה לקנות לה סתם משהו ב1000 ש"ח שהיא לא תוכל להנות ממנו באמת.

אשמח לעצות וההמלצות שלכם, מה אני יכול לקנות לה ושהיא תהנה ממנו באופן מלא?

מצד אחד, לטלפון נייד יש יתרון שאפשר להוסיף סים בעתיד {אם הוא ישרוד, בכל זאת ילדה} ולהפוך אותו לטלפון מלא. אבל הטלפונים עם המסכים הגדולים עולים ממון רב.

מהצד השני, הטאבלט בעל מסך גדול ונוח יותר ואני משער שגם סוללות חזקות יותר.

התקציב מוגבל אבל אם לא תהיה ברירה, ניאלץ למצוא דרך להתגמש.

מה אתם אומרים

פורסם

אולי גלקסי אחד משומש יתאים?

עכשיו שיצא השלוש בטח מחירו של האחד ירד לפחות ממה שאתה מקציב

השאלה אם הוא סוחב את כל המשחקים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא יודע לגבי גודל המסך אבל אולי אייפוד יוכל להתאים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כבר רציתי להמליץ על האייפד 2 משומש אבל כשראיתי את המחירים שדורשים עליו ביד 2, אז כניראה אפשר לוותר :?

מה שכן מצטרף להמלצה על גלקסי טאב משומש.

מכול האגפה, הארקוסים, ושאר יצרני ביניים ,מנסיון אישי ובתור מישהו שהיה מוכר אותם, תתרחק.

פורסם

אני דווקא לא בעד משומשים כמתנה. אם נותנים לילד מתנה יקרה אז עד הסוף.

חפש אסוס או גלאקסי טאב. מכשירים טובים ולא יקרים מידי.

תנסה לבדוק בחברה הסלולארית שלך אם יש מבצע טוב על טאבלט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יצא לי להתנסות עם המוצר הספציפי : https://www.ynetshops.co.il/Product/7842/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%9C%D7%95%D7%97_%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99_%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98_Samsung_Galaxy_Player_3_65_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95

%D7%A0%D7%92

המסך אומנם קטן אבל זה נראה לי המקבילה של סמסונג לאיפוד טאץ'

מקווה שעזרתי

פורסם

לא מבין במכשירים האלה

רק אני יודע שהנכד בן ה 4 "דורש" ליום הולדתו טאבלט ויודע לתפעל אחד כזה ( של האבא ) כאילו הוא נולד איתו ביד.

כבר הרווחת 3 שנים .

לטפס על עץ בחצר מתקשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

גם אתה הרווחת שנתיים וחצי, הבן שלי בן שנה וחצי כבר לוקח את האייפד, מדליק אותו ושם לו את המשחקים שלו וסרטים של ברני ואלמו....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הגלאקסי טאב, גדול מדי בשביל מכשיר טלפון. לי יש גלאקסי 2 ואני חושב שהוא גדול מאוד, ויותר גדול מזה יהפוך את המכשיר

למאוד לא פרקטי, כתור טלפון.

בסלקום הייה מבצע על הסמסנוג טאבלט 10, יש לנו אחד כזה בבית, בעיקר בשימוש ע"י אחותי למשחקים וכל מה שתיארת.

אבל מחירו (זאפ) נע סביבות ה2000 ש"ח.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

הייתי הולך על מכשיר עמיד כמו הדפיי של מוטורולה שאפשר להשיג כבר במחירים זולים למדי (אבל עדיין קצת מעל התקציב)

זה קצת יותר כסף - אבל זה מכשיר שיעמוד בתלאות היטב וכשתרצה שיהיה גם פלאפון - פשוט דוחפים לו סים.

טאבלטים זולים של אנדרויד - לא לגעת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על התשובות. אכן, גם אני כשהייתי ילד קיבלתי מתנות פשוטות אבל הזמנים השתנו, הטכנולוגיה התקדמה והילדים שלנו צריכים להתיידד עם הטכנולוגיה כי זה העתיד. אני לא אמנע ממנה ולא ארחיק אותה מזה.

אני דווקא לא בעד משומשים כמתנה. אם נותנים לילד מתנה יקרה אז עד הסוף.

חפש אסוס או גלאקסי טאב. מכשירים טובים ולא יקרים מידי.

תנסה לבדוק בחברה הסלולארית שלך אם יש מבצע טוב על טאבלט.

בהחלט, אין לי בעיה לקנות משומש עבור עצמי אבל אני לא אתן לילדה שלי מכשיר משומש במתנה. הגלאקסי טאב והאסוס עולים קצת {הרבה} יותר מהתקציב המתוכנן.

אני בהחלט חושש מהטאבלטים הזולים, לא רוצה משהו שהילדה לא תוכל להשתמש בו. עם זאת, מעדיף שיהיה לה מכשיר עם מסך גדול יותר מאשר נייד.

פורסם

מאיר, טלפון ללא סים הוא לא פרקטי, טאב נראה לי מוגזם לילדה בת 7 אבל כסף שלך. לדעתי, תצטרך להתגמש במחיר, או באיכות. אלף ₪ לא קונה הרבה בימינו. אני הייתי הולך על אייפד, אפילו דור א׳.

פורסם

אני הייתי הולך על הטאבלט הבא

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה לגבי iPod Touch?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...