Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי שזה היה חוקי (לא לגבי הלאנסר, לגבי רכבים אחרים), האמת זה נראה טוב, תגידו מה שתגידו :lol: - אבל אולי אני אומר את זה מכיוון שאין קבריולט עם 4 מקומות בישראל (למעט השברולט קוואליר הנדירה).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ראיתי בארץ קדילאק 4 דלתות (סדאן) עם גג בד. יש לציין, לוחית צהובה, אין לי מושג איזה דגם.

ויצא לראות בעבר תמונה מקצועית מחו"ל של מרצדס קבריולט עם 4 דלתות.

פורסם

כנראה שיש בארץ עוד גרסא ללנסר:lol:

אבל אולי אני אומר את זה מכיוון שאין קבריולט עם 4 מקומות בישראל

אתה טועה, שכחת את המרצדס CLK קבריולט בעלת שתי דלתות וארבעה מקומות, bmw סדרה 3 קבריולט, פיג'ו 306, 307 קבריולט ועוד:arrow:

פורסם
כנראה שיש בארץ עוד גרסא ללנסר:lol:

אתה טועה, שכחת את המרצדס CLK קבריולט בעלת שתי דלתות וארבעה מקומות, פיג'ו 306, 307 קבריולט ועוד:arrow:

כן, אבל כמה כאלה כבר ראית, אני אישית רק את הקאווליר ראיתי יותר מפעם אחת אחת (וזה מסתכם בזה), כמובן יש את ה CC של הפג'ו אבל מדובר על האמריקאיות דוגמאת קוואליר או מרצדס שהזכרתם, ולא מיני או 5 דלתות, לכך התכוונתי :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש בחו"ל הסבות חוקיות של קרייזלר C300 4 דלתות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסבות חוקיות? חחח, אין עניין של חוקיות, אם בא לי מחר אני חותך את הגג באינפיניטי וזה לא יפריע בבדיקות הדו שנתיות (המקבילה האמריקאית לטסט)

haters will hate

פורסם
הלוואי שזה היה חוקי (לא לגבי הלאנסר, לגבי רכבים אחרים), האמת זה נראה טוב, תגידו מה שתגידו :lol: - אבל אולי אני אומר את זה מכיוון שאין קבריולט עם 4 מקומות בישראל (למעט השברולט קוואליר הנדירה).

ב.מ.וו 3, סאאב, 307, 206 ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חברים איך אתם לא אומרים את הקבריולט הכי סלב, הפיאט פונטו מהקליפ של צביקה פיק? :wink:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

^ יש ביבנה פיאט כזאת צהובה, משהו דוחה את הנשמה.

ורק אני שמתי לב שיש חבל מחובר לפגו' ולמצובישי? כאילו הפגו' גוררת אותה ? :)

פורסם

ענק!

אני מת על המטורפים האלה (כי פעם גם אני הייתי כזה עם פרינץ קבריולט וטנדר סוסיתא קבריולט...)

חוקי זה בוודאי לא, אבל מרענן זה כן 8)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ב.מ.וו 3, סאאב, 307, 206 ...

תקרא את התיקון שלי :-)

אתה צודק ב100% שיש קבריולטים עם יותר משני מושבים אבל הם נדירים למעט הקוואליר שהיא די מוכרת בירושלים (או במזרח ירושלים).

למעט זאת באמת שלא יצא לי להיתקל בקלאסיקות כאלו..

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
ראיתי בארץ קדילאק 4 דלתות (סדאן) עם גג בד. יש לציין, לוחית צהובה, אין לי מושג איזה דגם.

ויצא לראות בעבר תמונה מקצועית מחו"ל של מרצדס קבריולט עם 4 דלתות.

אם היא חדשה זאת CTS בטח,

אם היא ישנה, יכול להיות הרבה דגמים, - ובראשם האל-דוראדו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...