Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביום ההולדת של אישתי שממשמש ובא בסוף השבוע הבא,אנחנו פיתחנו מסורת במהלך השנים שבימי ההולדת שלנו לא קונים מתנות אחד לשני אלא לוקחים את הכסף ויוצאים לנופש . מכיוון שזה יומולדת 30 אני מניח שצריכה להיות יותר השקעה במחשבה,היא גם ככה בדיכאון מהמספר 30 אז לפחות לרכך את המכה מה שנקרא..

אני אשמח אם תזרקו לי רעיונות מקוריים ונחמדים כי באמת שאין לי מושג מה אני הולך לעשות עבורה.

כל רעיון יכול לעזור העיקר שלא יהיה קיטש דה לה שמעטס..

תודה מראש!

ערן.

Gn'f'R

פורסם

חוברת עם תמונות של כלות מאוקראינה, כדי להזכיר לה שכמו ברכב, גם לנשים יש דגמים שמתעדכנים :wink:

סתם, ועכשיו ברצינות.

לא סיפרת לנו מה היא אוהבת לעשות אז אנסה לירות לכל הכיוונים :lol: .

האם היא אוהבת בעלי חיים? אם היא אוהבת בעלי חיים ואין לכם חיית מחמד בבית ואימוץ נשקל ברצינות אפשר לקחת אותה במפתיע לתנו לחיות לחיות או לעמותות אימוץ אחרות ולאמץ בע"ח (וגם לתרום לעמותה), ובכך לעשות מצווה כפולה-גם לעזור לעמותה להציל בעל חיים וגם לשמח אותה בתוספת חדשה למשפחה.

יש לה תחביבים כלשהם? אם יש לה ידיים טובות (אני יודע שזה נשמע גרוע :lol: ) אפשר לקחת אותה לסדנה לעיצוב תכשיטים.

אפשר גם לקחת אותה לסדנת עיצוב בחימר/קדרות (ועל הדרך לשחזר את הסצנה מ"רוח רפאים", בחייכם-אל תגידו שלא חשבתם על זה :wink: ) או לסדנה לעיצוב כלי זכוכית.

אם היא אוהבת יינות אז אפשר לקחת אותה לסדנת יין ותוכל ולהשקיע בבקבוק יין שתפתחו ביחד כשהנכד הראשון יוולד או בחתונת הכסף/זהב שלכם. :-D

אם היא קרניבורית וחולת מנגלים אפשר לקחת אותה לסדנה של הכנת אסאדו ארגנטינאי.

אם היא אוהבת ספורט אקסטרים (או לחליפין חוסר בתחושת פחד) קח אותה לצניחה חופשית (במידה ולא עשיתם זאת). על הקרקע אתה יכול לתכנן שלט ענק שייראה מהאוויר ויראה את המספר המפחיד הזה, ולאחר מכן לקחת אותה לארוחה רומנטית.

פורסם

לימוזינה, ארוחה בחדר פרטי במסעדת יוקרה, מסיבה סגורה בוילה, סמים, זונות... רגע... שוב נזכרתי איך אני חגגתי 30, אה?

פורסם
לימוזינה, ארוחה בחדר פרטי במסעדת יוקרה, מסיבה סגורה בוילה, סמים, זונות... רגע... שוב נזכרתי איך אני חגגתי 30, אה?

אתה בטוח שחגגת או שחלמת איך לחגוג בזמן ששטפת כלים? :wink:

פורסם

תודה מתן ,היום ישבתי עם חבר שסיפר לי שהזמין לעצמו כלה מאוקראינה :lol:

אימצנו כלבה לפני 4 שנים כך שהתוספת היחידה למשפחה שהייתי מעוניין בה היא יותר בכיוון של אליק בליק...

אהבתי את ההצעה על בקבוק היין והיא נלקחה בחשבון!

אישתי אוהבת מלונות ונופשים "בטן גב" ,לאחרונה היא החלה להיות צמחונית בהשפעת אחיה הטבעוני כך שהמנגל בבית שלי התחיל להצמיח כלניות . מעבר לכך עכברוני תצחק אבל רשמתי משהו מהרשימה שלך 8) שלא ניתן להרחיב עליו כאן.

Gn'f'R

פורסם

טוב, אם כבר הרחבת קצת יותר ואשתך אוהבת "בטן גב", יתכן שדיל באחד מהמלונות היותר מיוחדים בחו"ל הקרוב אלינו (קפריסין?) יכול לעלות על הפרק? יש דילים בחו"ל שמתקרבים למחיר של נופש בארץ (לא טורקיה!) שיכולים דווקא להיות סיפתח לטיול מעניין.

אם הפרוטה מצויה בכיסך אתה יכול לבדוק מחירים בחו"ל לנסיעה ברכבת הכחולה שזו חוויה נהדרת בפני עצמה.

אם אשתך צמחונית אתה יכול להרוג 2 ציפורים במכה אחת, ולנסוע לטיול נהיגה מהנה (בשבילך) שיעבור בדרך בכמה אתרים שבהם ניתן לקטוף דובדבנים (או מה שבעונה) בצפון או בכל חלק אחר בארץ. בטיול תוכל גם להתכונן מראש ולעבור דרך מקומות בעלי חשיבות הסטורית ולהראות שיש לך עוד דברים בראש חוץ ממכוניות :-P . את מה שתקטפו תוכל לבשל לה (או להכין ביחד) לארוחה טובה עם בקבוק היין מההצעה הקודמת שלי :wink: .

עוד אופציה לצמחונים (במידה והיא לא נרתעת) היא ביקור ברפת וביצוע חליבה של עיזים/כבשים/פרות. זה יכול להיות מהנה וגם מצחיק. אפשר גם לקפוץ לסדנה להכנת גבינות או במסעדה על בסיס החלב. מסעדה נהדרת (הגבינות שם טעימות!) שבה טיילתי במסגרת יום כיף של הצוות בעבודה נקראת "שביל עיזים". יש שם גם חנות שאפשר לקנות שם את תוצרת המשק ודיר עיזים עם כניסה חופשית שאפשר להוציא שם תמונות נהדרות של כמה עיזים פזיזות וחביבות (שהן ד"א מאוד ידידותיות לאנשים).

פורסם

צימר ברמת הגולן עם נוף לכנרת מהג'קוזי כולל ארוחת בוקר.

2 לילות מעל ומעבר.

ואולי גם תקבלו בונוס.. הריון.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תודה על העצות,מתן- תודה על ההשקעה בכתיבה !

אני מתחיל לקבל תמונה נחמדה של צימר ברמה גבוהה בצפון ,קפיצה ליקב טוב,קטיף כלשהו,שביל עיזים..

חשבתי על חו"ל אבל אהיה כנה ,מיהרתי תמיד לטוס לחו"ל והייתי בהרבה מדינות אבל יש הרבה מה לראות בארץ וחבל שאני לא מודע ולא מכיר את כל המקומות היפים ,ההיסטוריים,הנופים הפסטורליים,המקומות הקדושים שיש לה להציע -בושה..

Gn'f'R

פורסם

לא מבין מדוע היא בדיכאון. לא מבין מדוע בכלל אנשים בדיכאון כאשר מוסיפים להם עוד שנה להיסטוריה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש את המלון הזה שנותנים לך רק עשבים ברכמל (שכחתי את שמו). נראה לי מתאם לצמחונית שאוהבת בטן גב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...