Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי ה 1.2 TSI חדשות טובות בפינו:

אחרי חודשים רבים של ציפיה,טלפונים לסדנאות בחו"ל והבטחות שאוטוטו זה מגיע(כמעט שנתיים)-החלטנו לא לחכות להן יותר!

לפני שלושה חודשים ,הזמנו מחברה בחו"ל (מיוצר בגרמניה) "טיונינג בוקס" לרכבי ה1.2 TSI כשלכם.

מדובר במחשב ניהול חיצוני ,המתחבר לחיישני הרכב המקוריים ומעלה את ההספק לאזור ה 130 כ"ס!

הקופסה נבדקה על ידינו לאורך שלושה חודשים והציגה ביצועים ואמינות מרשימים .

ולכן :שלושה חודשים אחרי ולאחר קבלת בלעדיות מהחברה ,החלטנו , כי הגיע הזמן לשווק אותה לציבור ולהזמין כמות מסחרית.

אתמול נחת בישראל משלוח ראשון והקופסאות הותקנו על מספר מכוניות .

ההתקנה והפירוק פשוטים מאוד ואורכים דקות בודדות-כך שלפני כל כניסה למוסך,ניתן לפרק זאת לבד ולהתקין חזרה לבד.

ייתרון נוסף הוא שהמחשב ניתן לעדכון ולהתאמה לפי דרישותיו של בעל הרכב(למשל ,אוקטן הדלק 95-98 וכ"ו)) ומגיע מצויד ב 9 תכניות שונות לנסיעה-לבחירה אישית של בעל הרכב.

ייתרון אחרון ולא פחות חשוב הינו ,האפשרות למכור את הטיונינג בוקס בגמר השימוש: כאשר הרכב יימכר,תוכלו לפרק את הטיונינג בוקס מהאוטו ולמכור אותה למישהו אחר-היא מתאימה לכל מנועי ה 1.2 TSI לכל רכבי הקונצרן.

המחיר לטיונינג בוקס עומד על 3000 ש"ח כולל מע"מ ,התקנה ואחריות לשנה.

זמין כרגע במלאי.

לשאלות נוספות ,נשמח לעמוד לרשותכם בטל:03-5702345

תודה ויום מקסים.

KW BHP NM

Standard: 77 105 175

Tuned: 92 125 225

boxinfo_bild2_th.gif

פורסם

מרשים, רק מעניין מה יהיה אחרי ה-3 חודשים.

אפשר בבקשה גרפים ונתונים נוספים מלבד הספק מירבי?

פורסם

האם אפשר לבצע דיינו לפני ואחרי עם אותו רכב כדי לראות שיפור הספק מוכח?

הגרף שהבאת כמעט בלתי ניתן לקריאה אבל בכותרת שלו כתוב שזה 2 ליטר דיזל, לא רלוונטי ולא ברור לי למה הוא פה.

פורסם

כמה שאלות/בקשות:

אפשר בבקשה פרטים בנוגע ל-9 תוכניות שאמרת? האם ניתן לבחור בתוכנית רצויה באמצעות שלט או משהו בסגנון?

אפשר בקשה גרפים כפי שאמרתי בהודעה הראשונה שלי?

כמה גדישה מקסימום?

0-100 במכוניות מסוימות שבדקתם עליהן?

תודה.

פורסם
האם אפשר לבצע דיינו לפני ואחרי עם אותו רכב כדי לראות שיפור הספק מוכח?

הגרף שהבאת כמעט בלתי ניתן לקריאה אבל בכותרת שלו כתוב שזה 2 ליטר דיזל, לא רלוונטי ולא ברור לי למה הוא פה.

אתה צודק ,הגרף אכן לא רלוונטי-זהו ציור בלבד ואין להתייחס אליו.

הנתונים שרשומים מעליו נכונים ואמיתיים ובבקשה להתייחס רק אליהם.

פורסם

כן, נשמח לפרטים נוספים.

איך התאוצהמ-0 ל-100 במנועי 1.2 TSI לאחר ההתקנה ?

עוד מידע על התוכניות גם יעזור.

אני שוקל ברצינות לרכוש, אשמח לכמה שיותר מידע.

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם
לכמה זה מעלה את ה-1.2 עם ה-86 כ"ס ?

אפשר תשובה? מסקרן!

אני מנחש - אותו הספק (13X כ"ס בערך)

כי זה אותו מנוע ואותה תוכנה.

• תוכן חדש...