Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להעלות כאן התקנה שבוצעה לאחרונה ברכב של אבא שלי.

לפני שאנשים מתחילים לקפוץ עליי כאן ואני פשוט יודע שזה יקרה - השרשיר הזה נועד בכדי לשתף אתכם בהתקנה שבוצעה אצל יוסי אלפיין.

עד כמה שניתן לחשוב שהתוכן של השרשיר הזה הוא שיווקי - חבילת ההתקנה שאתם רואים כאן כבר לא משווקת...

לפי מה שאני מבין היצרן הולך להוציא מוצרים חדשים במקום הסדרות הקיימות - סדרה חזקה יותר וגם סדרה אחת שאמורה לתת פתרון זול יותר לפלח שוק נמוך יותר, איזה מוצרים? איזה סדרות? באמת שאני לא יודע.

---------------------

אז - מחיר החבילה היה 5300 שקלים וכלל

א. מגבר 100.4 של סאן דאון אודיו.

ב. קומפוננט מוראל הייבריד אוביישן 6

ג. סאב וופר SA10 של סאן דאון אודיו בתיבה אטומה 20 ליטר.

ד. התקנה וחיווט.

המתקין - יוסי אלפיין.

----------------------- לגביי ההתקנה

ההתקנה כיאה ליוסי אלפיין מתוקתקת בזריזות תוך יום עבודה בודד, לצערנו, נאלצנו לחכות עקב החגים למשלוח של המגבר אבל לאחר שהמגבר הגיע מצאת החג, הרכב שוחרר בעצם יום למחרת ולכן ההתקנה התארכה ליומיים.

כפי שאתם בוודאי יכולים לראות - הטוויטר הותקן על גבי מתאם קוסטום שהוכן במיוחד לסובארו והוא נראה פשוט מקורי.

המידבאס הותקן במקום המידבאס המקורי ברכב.

המגבר הותקן בצורה נקיה ויפה על פלטה מרופדת. והסאב וופר - אין הרבה מה לאמר כאן חוץ מזה שכבר התווסף לו גריל מוטות.

אז - התקנה עממית, מהירה ופשוטה שבוצעה בECA.

------------------------ איך הסאונד?

במילה אחת - מוראל! מכיר את הסאונד, אוהב את הסאונד - זה הבית הישן החם והטוב שלי.

חסר קצת מיד - בכל זאת, מוראל ועוד סט שני חלקים -> עבודה דרך הHU עזרה כאן מאוד אבל עדיין מתוכנן להוסיף MDSP למערכת הזאת בעוד שלושה חודשים בערך ואז כבר יהיה אפשר לעשות שם קסמים כמו שאומרים, מהר ובקלות.

הבאס - נהדר, בדיוק אותו הבאס שאני מכיר מהרכב בחתימה שלי.

הסאן דאון חזק מספיק בכדי להחזיק בצורה נקיה את הסאב ואת הקומפוננט הזה.

המטרה של המערכת היא לא להיות מערכת SQ תחרותית מן הסתם אלא פשוט לתת סאונד טוב, נעים וחם לאוזן לבן אדם שבסה"כ מחפש להנות מהנסיעה שלו ברכב והיא אכן משיגה את זה.

----------> איפה הבאסה?

הHU מקולקל ודורש תיקון (לא קשור להתקנה ולא קשור ליוסי - המסך שלו ומנגנון הCD התחילו לזייף כמה חודשים לפני ועכשיו הוא נמסר למעבדה)

כרגע המערכת בעצם מותקנת ברכב אבל מושבתת ואנו מחכים לחזרת הHU מהתיקון.

אחד הדברים שהדאיגו אותי שם זה כאשר ראיתי איך נראית צמת החוטים כפי שהתקינו אותה המתקינים שהתקינו את הHU.

הדבר הראשון שביקשתי מיוסי זה, ברגע שאנחנו מקבלים חזרה את הHU מהמעבדה של היבואן - לסדר את הצמת החוטים כמו שהוא יודע, בצורה קפדנית ומסודרת.

הHU אפרופו הוא זבל סיני מבוסס roadrover של NIPPON.

מה לעשות - לומדים בדרך הקשה רק חבל שמדובר על אבא שלי.

כרגע תמונות וכמובן - נעדכן בהמשך כאשר הHU יחזור מתיקון.

שאלות חופשי.

תלונות - תעשו טובה, לא באתי לפתוח במריבה נוספת, באתי לשתף אתכם בהתקנה.

midbefore.JPG

midafter.JPG

twitterbefore.JPG

twitterafter.JPG

t1.JPG

t2.JPG

t3.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאב מקובע למשהו?

בעיקרון אני רואה לפי התמונות שהוא לא נתמך כלכך במשהו, ויכול להיות שהוא יתחיל להשתגע לך בבגאז' ויגרם לו נזק, או שהחיווט שימשך איתו יגרום לקצר או משהו בסגנון.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

התקנה יפה ונקייה כמו שצריך.. שאבא שלך יתחדש אחלה רכיבים.

יש רק דבר אחד שמציק לי זה שהמגבר לא נמצא במקום מוסתר,מצטער אבל אני אחד שלא אוהב שרואים את כל המגברים והשטויות האלה, אבל התקנה יפה ופשוטה ואפילו פה רואים את המקצועיות של יוסי (ביצירת התושבות לטוויטר).

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תתחדש...או...שאביך יתחדש! :-P

העבודה של יוסי כרגיל ,נו.. :mm_yeah:

התושבות לטויטרים-לייק!

במקומך הייתי מפתיע את אבא עם שני הסאבים בתיבה כפולה אטומה. :twisted: מניסיון...:wink:

ליאור

פורסם

תודה על האיפוק ועל הפגנת הבגרות קודם כל.

גם אם הסאב יטייל - מה שלא נראה לי שיקרה אי פעם הודות לאופן הנהיגה של אבי ולאופי הנסיעות שלו (עבודה בית בעיקר והוא גר בקצה השני של העיר). הלבד ממנו מרופדת התיבה והלבד ממנו עשויה הרצפה של הרכב לדעתי יוצרים חיכוך מספק בנוסף לכך הסאב חסום בארגז כלים שמגיע עד לפתח תא המטען.

לגבי התקנה בה הפלטה מסתירה - זה מקטין את תא המטען לרוב היות וצריך לבנות רצפה צפה או פלטה הפוכה ולאבא שלי זה ממש לא מציק.

הרכב חונה בחניה מוגנת והווליום שהוא שומע בו כנראה לעולם לא ימשוך תשומת לב.

הסאב הזה מבחינתו הוא אובר קיל.

הרכב הזה הוא מאוד קל לעבודה - מאוד!

המינוס היחידי וזה מינוס ענק - המשענת האחורית לא מתקפלת לכל הרוחות :evil: לפחות אולי לא בדגם TOP.

אחת הסיבות שהלכנו על ההתקנה הזו היא שההתקנה היא של יוסי, הרכב עדיין באחריות והיה חשוב לי שידיים טובות יטפלו לי ברכב, בפורום הזה ובאזור בו אני גר יש רק שני מתקינים שאני מוכן לסמוך עליהם והאחד הוא זה שביצע את ההתקנה והשני הוא ג'וניור.

אחרת הייתי עושה את ההתקנה בעצמי אבל היי - זה היה כלול במחיר, איך אפשר לסרב???

אכן כן אורן - היתרון של יוסי הוא ביכולת שלו לעבוד בדיוק כירורגי ובגלל זה - התקנה פשוטה אמנם אבל הטוויטרים נראים כאילו והם יצאו ככה מהמפעל של מוראל או יותר טוב, המפעל של סובארו -> אני מוכן להתערב שמעצבי הרכב היו קונים את זה בלי לשים לב מה קרה שם.

לעזעזל הHU הזה - שיחזור כבר מתיקון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתמול הסאגה של הHU נסגרה סוף סוף.

הHU הוא ניפון מבוסס ROAD ROVER מדגם ישן ככל הנראה, בכדי לתקן את המכשיר מתברר שמעבדת השירות של ניפון היו צריכים להחליף את כל המארז שכנראה קיצר שם.

אני רוצה לאמר שהשירות של ניפון היה ממש טוב, המכשיר תוקן תוך שבוע ובמסגרת האחריות למרות שהיא כבר פגה.

המכשיר נקנה בפומפה ועוד המכשיר שנרכש היה בכלל פרמייר אבל בגלל שהגודל של הפרמייר היה לא סטנדרטי, הוא הוחלף ללא תוספת עלות לניפון הזה. אולי כבר היה עדיף לקחת את הפרמייר :-D

בכל מקרה כנראה שהמכשיר הזה היה תקול כבר מההתחלה כי עד שהמתקינים של פומפה התקינו אותו כמו שצריך, אבא שלי היה צריך לחזור לשם חמש פעמים.

-------------------------------- תודה ענקית ליוסי, אני אסביר למה.

ההתקנה כללה - מגבר, סאב וופר, קומפוננט, חיבור המערכת לHU (מן הסתם)

אבל הHU הזה לא הותקן ע"י יוסי במקור, לא נרכש אצל יוסי וזה אומר ש:

יוסי לא מכיר את המכשיר הזה ואין לו שירות תיקונים למכשיר הזה ובעצם גם אין לו שום אחריות ישירה על המכשיר הזה.

אבל - מי שדאג שהמכשיר הזה יתוקן מהר ע"י ניפון זה בעצם יוסי - הוא היה בקשר מתמיד עם בחור מאוד נחמד בשם אפרי וכל הזמן היה עם האצבע על ההדק.

יוסי דאג לחבר את המכשיר חזרה לרכב תוך כדי זה שהצמה פורקה ונבנתה מחדש - יוסי לא לקח על זה תוספת תשלום למרות שאבא שלי ביקש לשלם, כי זה לא היה קשור בכלל לחבילת ההתקנה ולא סוכם על כך.

יוסי פשוט סירב ולקח את זה על עצמו.

מה המשמעות של לקח את זה על עצמו אתם שואלים? - הוא קיבל את אבא שלי לסדנא ב13:00 בצהריים ויצא משם ב19:00 בערב רק אחרי שווידאנו שהכל עבד.

ואם אתם חושבים שזה הלך בקלות - ממש לא, המכשיר הזה פשוט ד-פ-ו-ק!!!

בשביל להגדיר את התאורה, צריך לעשות שם שמיניות באוויר עם השלט רחוק של היחידה ולא, זה לא כתוב בחוברת הוראות בשום מקום.

היה צריך לחבר שם נגד בשביל שמתאם ההגה לא ישתגע שם.

חלק מההגדרות נשמרות במכשיר הזה אך ורק עם הרכב מונע, גם את זה גילינו תוך כדי.

בקיצור בית משוגעים, אלצ'קו (אלכסנדר 80) גם כן היה שם ואכל לא מעט ח#א מהמכשיר הזה ביחד עם יוסי - תודה אלכס!

ובסופו של דבר התוצאה הסופית היא שהכל עובד!

אבא שלי מרוצה מהמערכת והיום שמעתי אותה שוב ואכן, זה הסאונד של מוראל, הרגיש לי כל כך מוכר ונעים לאוזן.

זהו - עוד מערכת עומדת על הרגליים.

בעוד כשלושה חודשים אנחנו כנראה נתקין על הסאן-דאון 100.4 - MINIDSP ונוסיף למערכת הזו קצת איקולציה וTC שמאוד מאוד חסרים שם. אם תהיה נכונות להשקיע יותר - מי יודע אולי נראה בפורום את ה 3sixty3

Pioneer TS-X150

פורסם

מתחדשת*

תמיד כיף לפנק מישהו קרוב, במיוחד קרוב כמו אבא.

כבר התחלת לדחוף לו כל מיני זמרות עלומות שם לזכרון של המכשיר? :lol:

מתחדשת*

פורסם

כמה שההתקנה הזאת פשוטה כך היא יפה!

איך הטוויטר של מורל בעבודה על החזרים מהשמשה?

ממה עשויות הטבעות על הדלתות? הן באות מקורי?

ולגבי הסאב - אתה מכיר את אבא שלך יותר טוב מכולם, אבל לא תמיד הכל תלוי בו. אי אפשר להיות בטוח שמחר אבא שלך לא יצטרך, חס וחלילה, להמנע מהתנגשות ע"י סטייה חדה... פס וולקרו על התיבה יעזור כאן הרבה.

וגבי HU, אם יוסי לא היה יושב על האנשים מניפון, לך תדע כמה זמן היה לוקח לתקן את המכשיר.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

לגבי הטבעות - האמת, אני לא יודע, צריך לשאול את יוסי.

לגבי הסאב - לא לדאוג, הוא לא ישייט בתא המטען, הוא תפוס בין כמה דברים שמונעים ממנו את יכולת התנועה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש או יותר נכון תמסור לאבא שלך.

התקנה פשוטה ויפה.

הרכב גם יפיפה ורכב מנהלים מכובד. אוהב את הנוחות שלו.

ועוד הפעם תתחדש.:-D

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אדי תתחדש פעמיים.

רכב טוב+רכיבים טובים+התקנה טובה מה צריך יותר מזה .

אחלה אבא עם ראש צעיר יש לך.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דודי, ישראל

המון המון תודה וכיף לראות אתכם מגיבים בשרשיר הזה - ככה זה צריך להיות מלחתכילה.

נהדר!

כן, הרכב מאוד מאוד נוח - יש לו היגוי מטמטם הודות לAWD, הוא קצת רועש בפתיחה בגלל שהבודי הזה טיפה כבד למנוע 2 ליטר אבל סה"כ הוא זריז מספיק.

כמה שההתקנה הזאת פשוטה כך היא יפה!

איך הטוויטר של מורל בעבודה על החזרים מהשמשה?

ממה עשויות הטבעות על הדלתות? הן באות מקורי?

ולגבי הסאב - אתה מכיר את אבא שלך יותר טוב מכולם, אבל לא תמיד הכל תלוי בו. אי אפשר להיות בטוח שמחר אבא שלך לא יצטרך, חס וחלילה, להמנע מהתנגשות ע"י סטייה חדה... פס וולקרו על התיבה יעזור כאן הרבה.

וגבי HU, אם יוסי לא היה יושב על האנשים מניפון, לך תדע כמה זמן היה לוקח לתקן את המכשיר.

לגבי החזרים מהשמשות דווקא הסאונד מאוד נעים והתמונה שמתקבלת לא רעה בכלל - אפשר לאמר שיש אפילו פוקוס לבמה וגובה נכונים וגם לא ממש הרגשתי בעיה של רוחב.

הבעיה העיקרית היא חוסר מאוד מורגש במיד - אבל שוב, אני בא כבר משנים ארוכות של סטי שלושה חלקים וגם סטי השני חלקים שלי תמיד היו עם פרוססורים ועם שיפורי קרוס.

עוד תהיה לנו עבודה ברכב הזה.

הסאונד מאוד נעים לאוזן כיאה למוראל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...