Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי היא בעיקר לאיציק לאחר שקראתי את עמוד הפרוייקט שלו בקשר להחלפת השטאנגות במוט ידית ההילוכים:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=27249

בהנחה שאני רוצה לעשות פרוייקט כזה גם, או כל פרוייקט אחר מתחת לרכב (אפילו ריקון והחלפת פילטר שמן)

כיצד אתם ממליצים להרים את הרכב בצורה בטוחה...

אני משתמש בג'ק ומאבטח בעזרת בלוקים (אבני אקרשטיין), אבל אני מצליח להגיע לגובה מאד מוגבל (כ-20-30 ס"מ מעל הקרקע)... האי יש דרך טובה ובטוחה יותר?

אולי להרים את שני הצדדים של הרכב?

בתודה מראש!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני חשבתי על משהו (שנראה אם "יאשרו" לי פה או לא...):

לוקחים כמה פלטות מעץ מלא (יש לי בשפע , אבא שלי נגר...) וחותכים אותם לרוחב של 40 ס"מ אורך 3 מטר.

לפי הגובה הרצוי , ניתן להניח מספר פלטות אחת על השנייה ולחבר ביניהן עם ברגים.

את שתי ה"רמפות שנוצרו לי , אני מנסר בצורה אלכסונית ב-40 ס"מ הראשונים , וממקם אותם על החנייה במקביל ובמרווח שיתאים למרחק הרוחבי בין הגלגלים.

עכשיו אני מגיע אם האוטו ומתפס בזהירות עד שאני מגיע למצב שהאוטו מוגבה לפי הגובה הרצוי וניתן לעבוד מתחתיו בקלות יחסית...

עובר את אישורכם??

וואלאק אתה!!

פורסם

לוקחים כמה פלטות מעץ מלא (יש לי בשפע , אבא שלי נגר...) וחותכים אותם לרוחב של 40 ס"מ אורך 3 מטר.

את שתי ה"רמפות שנוצרו לי , אני מנסר בצורה אלכסונית ב-40 ס"מ הראשונים , וממקם אותם על החנייה במקביל ובמרווח שיתאים למרחק הרוחבי בין הגלגלים.

עכשיו אני מגיע אם האוטו ומתפס בזהירות עד שאני מגיע למצב שהאוטו מוגבה לפי הגובה הרצוי וניתן לעבוד מתחתיו בקלות יחסית...

עובר את אישורכם??

יכול להיות שזה יעבוד

אבל לא לכולם יש אבא נגר, ככה שזה לא ממש עוזר לו בשאלתו.

פורסם

עובר את אישורכם??

לא יודע מה איתך... לי זה נראה כמו התאבדות! ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
w41021.jpg

זוג כזה עולה 100 ש"ח לפני מע"מ אצל ארז מאוברלנד. קנה 4 וסגור עניין, בלי אלתורים מסוכנים.

לצורך הגילוי הנאות: ארז מנהל פורום לנד-רובר אצלנו בג'יפולוג, וגם חבר יקר .

אפשר לדעת היכן החנות ממוקמת ? כי אני מעניין לקנות רביעייה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עובר את אישורכם??

רעיון נהדר ,במיוחד כשהרכב יקבל זווית הצידה והפלטות יישכבו הצידה - הרכב ,כמובן ,יישמח להישען על ראשך , בית החזה וכד'.

ניתן לבנות מתקן כזה ,אבל חייבות להיות תמיכות שיימנעו תנועה צידית בין הפלטות .

אגב , שאל את אביך כמה הוא ישמח לתת לך פלטות ברוחב 40 ס"מ אורך 3 מ'.אתה עשוי להיות מופתע מהעלות.

אם זה בחינם ,אני מחר אצלך. יש לי שתיים שלוש פרגולות להרים :idea:

פורסם
w41021.jpg

זוג כזה עולה 100 ש"ח לפני מע"מ אצל ארז מאוברלנד. קנה 4 וסגור עניין, בלי אלתורים מסוכנים.

לצורך הגילוי הנאות: ארז מנהל פורום לנד-רובר אצלנו בג'יפולוג, וגם חבר יקר .

הג'ק סטאנד הזה נרים את האוטו לגובה של 30-40 ס"מ מקס'.

לידיעתכם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
הג'ק סטאנד הזה נרים את האוטו לגובה של 30-40 ס"מ מקס'.

חבל שאתה קובע טעויות במקום לשאול.

לא מדדתי בדיוק, אבל הגובה המקסימלי של הסטנדים הוא כ60-70 ס"מ. דווקא הגובה הכי נמוך שלהם הוא הבעייתי יותר, כי הג'ק המקורי של הקורולה שלי טיפה נמוך מדי, גם כשהוא במצבו הגבוה ביותר, מכדי שיהיה ניתן להניח את הסטנדים במצבם הכי נמוך. לכן, אני חייב לשים משהו מתחת לג'ק, על מנת שאני אוכל להרים את הג'ק לגובה שמספיק גבוה בשביל הסטנדים (שוב, במצבם הנמוך ביותר ) . כשהקורולה עומדת על הסטנדים, כשהם הכי נמוכים, אפילו אני יכול לשכב מתחתיה בנוחות ולבצע עבודות שונות, למרות שלצערי, אני "גבוה בשכיבה" .

הם עד כדי כך גבוהים , במצבם הגבוה, שאני יכול להשתמש בהם אפילו לג'יפ שלי, שגובה השילדה שלו מהכביש הוא 62 ס"מ .

האתר של ארז:

http://www.overland.co.il/

פורסם
חבל שאתה קובע טעויות במקום לשאול.

קבעתי את זה כי יש לנו כאלה בבסיס. יכול להיות שאלו דגם אחר.

טעות שלי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

30 ס"מ נראה לי דיי טוב, אתה לא מתכוון לעמוד מתחת לאוטו אלא לשכב וקח בחשבון שתצטרך להרים את הידיים אם זה יהיה גבוהה ולא נוח במיוחד.

שכן שלי עשה את הדבר הזה עם העץ, לרוב אני יודע שעושים את זה מברזל

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...