Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו עם צלחת וכמה לווינים פרטיים (עדיפות גדולה לערוצים רוסים גם בתשלום כמו RADUGA) ויכול לעשות לי סדר בבלאגן ?

האם יש שביעות רצון מהשידורים

עלויות של התקנה ,

הרצון הוא להתחבר ללווין עמוס (2 ,10 , 1 , וכנסת) , לווין רוסית (RADUGA) , וגם ל NYLE המצרי ולעוד לווין ששכחתי את שמו גם מצרי אם אני לא טועה , ואולי גם חבילת ספורט כלשהי (אל ג'זירה אולי?)

2 ממירי HD , טובים , אחד שגם מקליט השני לא חשוב כל כך , לא משנה מאיפה גם העתק סיני יהיה טוב (הבנתי שהם עושים אותה עבודה בחצי מחיר) , וממיר אחד פשוט.

האם יש עלויות נלוות? אחריות? מה קורה אם נהרס חלק?

לפני שתוקפים בדקתי בhometheater וsat-israel והבנתי פחות או יותר איך זה עובד אבל אני צריך המלצות (פרסמתי גם שם אבל פה אולי יהיה מישהו שאני יכול להסתמך יותר עליו וחוות דעתו) למתקינים , למה לקנות מאיפה , חבילות ומחירים ופשוט התרשמות שלכם (מי שיש לו) מהחווית צפייה ,

פחות חשוב העברית מספיק ערוץ 2 ו10 , הכי חשוב זה רוסית וספורט סדרות וסרטים באנגלית לא כזה חשוב (חשוב שזה יהיה בערוצי הרוסית וזה קיים ברדוגה)

תודה מראש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הרבה ממה שאמרת אני לא מכיר, אבל מהנסיון שלי אני יכול להגיד לך ככה-

יש לנו לווין שמחובר לעמוס וללווין "יורובירד" שבו אנחנו מחוברים דרך שיתוף לחבילת פלטפורמה HD שבה יש מלא ערוצים ברוסית, כולל ספורט.

ממיר יש לנו משהו זול שניראה מסריח(לא זוכר כרגע את השם) אבל הוא די נוח ועושה את העבודה טוב, וגם תומך HD.

התקנה עשינו לבד ככה שלא עלה לנו כסף(כול עוד אתה לא מתמצא בזה- מאוד לא מומלץ לעשות לבד!)

אחריות - הזמנו את הממיר מחו"ל ככה שלא ניראה לי יש אחריות. בקשר לצלחת- זה בסה"כ עיגול ברזל והראשים שקולטים(ה-LNB) הם גם די זולים ועולים בערך 70 שקל ליחידה.

אם יש עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אז ככה:

ההמלצה היא צלחת עם 5 עיניות לוויינים שיכוונו ל:

Amos - 4W

Nilesat - 7W

Hotbird - 13E

ABS - 75E

ASTRA 4A (SIRIUS) - 5E

הציוד שאתה צריך:

צלחת 1.2 מטר, 5 עיניות (LNB), דייסק - את כל אלו המתקין יספק.

לגבי ממירים, מומלץ להזמין ישירות מסין. אחרי משלוח יעלה לך חצי ממה שמוכרים אותם בארץ.

ממיר DM 800 SE כמובן תומך HD, מקליט ועוד שכבר כולל את אופציית ה-WIFI.. עולה 230 אחרי משלוח (DHL):

http://www.mixeshop.com/800se-with-wifi-alps-801a-m-tuner-inside-800sem-wifi-with-logo_p1287.html

הצלחת, העיניות והתתקנה יעלו משהו כמו 1800 ש"ח.

פורסם

ואיך בדיוק הוא יתפוס על צלחת אחת לווין שנמצא ב-E ולווין שנמצא ב-W?:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
ואיך בדיוק הוא יתפוס על צלחת אחת לווין שנמצא ב-E ולווין שנמצא ב-W?:roll:

בזהירות...

לא הבנתי את השאלה. מה זה משנה איפה החליטו שיהיה הקו שמחלק ל-E ו-W????

אפשר על אותה צלחת לקלוט בקלות גם את 7W ואת 13E, אבל בלתי אפשרי לקלוט את 7W ואת 101W ביחד... למרות ששניהם W.

פורסם

אפשר אולי כן,השאלה באיזה איכות.

אצלי נקלטים כל הלוונים שציינת חוץ מהאחרון על ידי 3 צלחות,80 ס"מ לעמוס,1 מטר לניילסט והוטבירד ועוד צלחת 1.2 ל-ABS.

הותקנה צלחת 1.2 לאחר שצלחת של מטר לא קלטה מספיק טוב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

באיכות מעולה.

אצלי אני קולט את 7W, 4W, 5E, 9E, 10E, 13E, 16E. כולם על אותה צלחת 1.2 מטר שמכוונת ל-13E, ואין שום בעיות קליטה.

9E ו-10E אפילו חולקות את אותו LNB בלי בעיה..

את 75E מעולם לא ניסיתי לקלוט, אך ראיתי שמוכרים חבילה של 75E, 13E, 7W ו-4W עם צלחת 1.2 מטר, כך שאני מניח שזה עובד בלי בעיה..

פורסם

כול עוד אין לך צורך בתכנים בעברית אז אין לך אף סיבה להשאר ביס או הוט, גם מבחינת חווית הצפייה ומבחינה כלכלית אין בכלל מה להשוות.

אודי A4

דימה.

פורסם

מבחינה כלכלית הרבה יותר משתלם,אין מה להשוות אפילו.

מבחינת איכות צפייה לדעתי בלווין אצלי רואים הרבה יותר טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עזבו בחינה כלכלית עכשיו,אני מעוניין לשים את הלויין.

הדרישות שלי הם:ערוצים 10 22 11 24 חובה!!

אחרי זה אם אפשר את התוכן של יס או הוט.

אחרי זה ערוצים מענינים עם עברית לילדה בגיל 3

***אין לי תשתית אינטרנט בבית!

במידה ואני ילך על צלחת לווין לפי דעת המתקין אני חייב לעשות נקודה של אינטרנט קודם.

השאלה היא איך אני עושה סדר בבלגן פה במה להתחיל?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אפשר לקבל קישורים נוספים לממירים שאפשר להזמין מחול (ומגיעים מהר גם בתוזפת תשלום משלוח dhl למשל)

והמלצות למתקינים אזור אשדוד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...