Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רציתי לאחל לכולם חג עצמאות שמח לכולם.

ולנושא שרציתי לכתוב עליו.

לאחרונה שמתי לב תופעה מוזרה במיוחד ביישוב שלי, שאנשים פשוט זורקים את הזבל ברחוב בלי לחשוב פעמיים.

ולא סתם נייר או איזה משהו קטן ( לא שזה מוצדק ) אבל ממש שקיות זבל.

היום היה מקרה שממש הפתיעה אותי, שטפתי את הרכב , והחניה של הרכב היא נמצאת מתחת לחומה, ומעל החומה יש כביש.

בזמן שאני עוד נמצא ליד הרכב, מגיע בחור, בלי להסתכל בכלל מסביב או כלום פשוט זורק את השקית זבל למטה!

כמובן שלא שתקתי וגרמתי לו לטפס על החומה ולקחת את השקית שלו.

אבל באמת עד כמה אפשר ליהיות חזירים? לטנף את הסביבה מחייה שלך? או את הטבע..

התרבות ניקיון ודאגה לסביבה שואפת ל0 בארץ.

כשהייתי בחול הניקיון ברחובות היה מופתי, ואף אחד לא זורק סתם ברחוב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית כל פעם שרואה מישהו זורק משהו אני מעיר לו ומכריח אותו להרים את זה.

אבל זאת לא הדרך להתמודד עם זה, כי אותו ה"זבל" שזרק את הזבל יזרוק אחרי זה כשאף אחד לא יראה אותו.

ונראה שלממשלה לא אכפת יותר מידי מהניקיון.

פורסם

הכל בגלל שהאכיפה פה לא מספיק גדולה.

ובנוסף, הישראלים הם חבורה של מפונקים ללא דרך ארץ.

מתעצלים ללכת לפח זבל הקרוב, אז זורקים את זה ברחוב.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ממש לא מסכים אתכם - יש שיפור ניכר בניקיון. אם מישהו הזכיר את הפארקים - דווקא בהם זה בולט במיוחד.

אבל תמיד יש איזו חלאה שלא טורח לאסוף את האשפה - אלא משליך אותה מהחלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם שאלה - יש פחי אשפה במקום? אם יש, מרוקנים אותם?

כי אם אין פחים, או שיש, אבל מרוב הזבל לא רואים אותם, אז לאנשים לא תהיה בררה, אלא להשאיר שקיות ברחוב.

כמובן שחזירים לא חסר, אבל לכל דבר יש סיבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש פחי אשפה בכל פינה, 50 מטר הליכה היה לו פח, ועובדה שהוא מצא אותו אחרי שצעקתי עליו.

וזה לא שהוא הניח את השקית בצד, פשוט העיף אותה למטה.

פורסם

רמת התרבות פה שואפת לאפס. מלא אנשים זורקים זבל בלי לדפוק חשבון ולא אכפת להם שאחרי זה ילדים עוברים שם ויכולים להרים אותו, שכלבים עלולים לבלוע את זה או שזה סתם גועל נפש ללכת ברחוב ולהרגיש כמו במזבלה.

ברגע שיתחילו לסייר ברחבי הערים פקחים עירוניים שיפקחו על עניין הנקיון וברגע שאותו הישראלי המגעיל יזרוק אפילו עטיפה של מסטיק על הרצפה ויחטוף קנס של איזה 500 שקל, אז פתאום נרגיש כמו בשוויץ. זו גם אחל'ה דרך להכניס כסף לקופת המדינה היות והרבה יותר אנשים מזבלים את הרחוב מאשר נוהגים מהר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מסכים עם זה. במקום מצלמות מהירות לשים יותר פקחים שיחלקו דוחות כבדים על השלכת פסולת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלנו בישוב יש פטנט.

אנשים יוצאים לעבודה ומניחים את שקית הזבל על מכסה המנוע בדרך לפח.

אבל פתאום האוטו לוקח לבד סיבוב חד והשקית עפה לאמצע הכביש.

אז מה?:?

פורסם

הנושא הזה הוא אחד הסימנים הבולטים לחוסר תרבות שלנו בארץ.

ואגב, לא יודע אם זה רק אני, אבל דווקא האלו שמרשים לעצמם לזרוק זבל ברחוב,

הם אלו שאת הרכוש הפרטי שלהם ימרקו וינקו בכל הזדמנות.

פורסם

אני לא חושב שאתה צודק ב 100%.

אני אישית גם אוהב שבסביבה שלי נקי (כמו בבית, הרכב ), אבל גם הסביבה של הבית הרכב ובכלל הטבע שיהיו בלי זבל.

כשהייתי בניו יורק - ושם הרחובות לא נקיים כמו באירופה, אבל עדיין בכמה רמות מעל מה שהולך בארץ.

וזה מתחיל מחינוך שם הילדים, אני מסתכל כל פעם איך ההורים מתנהגים וזורקים, וחושבים שהרחוב שייך לאבא שלהם, ככה גם ילדיהם מתנהגים.

הרעיון של קנסות על זריקת זבל ברחוב באמת רעיון טוב במקום מהירות.

• תוכן חדש...