Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,מדובר על פאביה 2012

מעוניין לשפר את המערכת,לא מבין בעניין כלום

אשמח לדגמים ואם מישהו יוכל להמליץ לי על מתקין בפרטי כי אסור פה אני אשמח.

האם בכלל יש טעם להשקיע סכום כזה או שזה לא מספיק?

אני שומע בעיקר פופ רוק קל הרבה הופעות חיות

תודה.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אך אם אתה שומע פופ ורוק קל אתה לא צריך סאבוופר.

ז"א שזוג קומפוננטים מוגברים יספיקו לך, אני אישית הייתי ממליץ לך על ה- Morel Dotech Ovation ... בשאר התקציב תוכל לקנות מגבר יד שניה.

עריכה:

לאחר עיון נוסף בשרשור הגעתי למסקנה שלא ציינת מה הציפיות שלך מהמערכת, ווליום גבוהה, איכות גבוהה, אקסטרה באס (מחייב קניית סאבוופר), וכו'. תפרט יותר בבקשה

JL Audio

פורסם
תקן אותי אם אני טועה אך אם אתה שומע פופ ורוק קל אתה לא צריך סאבוופר.

ז"א שזוג קומפוננטים מוגברים יספיקו לך, אני אישית הייתי ממליץ לך על ה- Morel Dotech Ovation ... בשאר התקציב תוכל לקנות מגבר יד שניה.

עריכה:

לאחר עיון נוסף בשרשור הגעתי למסקנה שלא ציינת מה הציפיות שלך מהמערכת, ווליום גבוהה, איכות גבוהה, אקסטרה באס (מחייב קניית סאבוופר), וכו'. תפרט יותר בבקשה

אוקי,

אני אוהב באסים אבל במידה ולא רוצה שכל האוטו ירעד,

בנוסף שונא לשמוע רמקולים מקרקשים בווליום גבוה.

אוהב לשמוע צליל נקי בווליום גבוהה בלי שהאיכות תתעוות.

פורסם

תיקנה יד 2. לא תמצא מגבר טוב לא אם אתה חורג מה1500 ש"ח.

במידה והחלטת לחרוג זה טוב: (המגבר הנ"ל יקנה לך את האפשרות לקנות סאבוופר בעתיד, ולא תצטרך מגבר אקסטרה, הוא יחזיק זוג קומפוננטים וסאבוופר בכיף)-- מדגיש: לא כולל התקנה

http://www.autos-sound.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=38&aff=Zap&lang=he

JL Audio

פורסם
תיקנה יד 2. לא תמצא מגבר טוב לא אם אתה חורג מה1500 ש"ח.

במידה והחלטת לחרוג זה טוב: (המגבר הנ"ל יקנה לך את האפשרות לקנות סאבוופר בעתיד, ולא תצטרך מגבר אקסטרה, הוא יחזיק זוג קומפוננטים וסאבוופר בכיף)-- מדגיש: לא כולל התקנה

http://www.autos-sound.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=38&aff=Zap&lang=he

עצבים אני כל כך לא מבין בזה

יש המלצה לחנות אמינה שמוכרת ומתקינה באיזור השרון?

• ספונסר פורום
פורסם
המלצה למגבר?זה בכלל נכנס לי בתקציב?

מישהו שמוכר ומתקין באיזור השרון?

תודה..

חנות טובה למכירה והתקנה של מגברים ורמקולים באזור השרון היא רדיו סנטר שבנתניה. הם מחזיקים מבחר גדול של רמקולים, מגברים ומערכת שמע ויוכלו להתקין לך את הרכיבים שתבחר בצורה מקצועית ובמחיר סביר.

• תוכן חדש...