Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. שבת שלום.

בזמנו התלבטתי איזה רכב חדש לקנות,קראתי המון שירשורים שלכם וקניתי את ההונדה סיוויק החדשה!!!

זה יכל להיות ממש מדהים אך המצב ממש לא כך! היו פה כמה וכמה שירשורים שעסקו ברכבים שבהם התעניינתי ובהם גם היתה האסטרה טורבו החדשה,בשירשורים ניתן היה להסיק שלא כדי להתקרב כל כך לרכב הזה ולצערי כשמתנהל כזה דיון רציני שממש מחזיר אותנו כרגיל למגרש הביתי שלנו אנחנו המפסידים!! ואסביר,ביום חמישי האחרון הגעתי בצהריים לאולמי רובנס לאירוע משפחתי ומה יש בקומה הראשונה! סוכנות אופל.

נורא עיניין אותי מה יש לרכב להציע מול היפיפיה החדשה שלי,וביקשתי נסיעת מבחן,הנסיעה האמת השאירה אותי קצת מבולבל,.הרכב הזה פשוט מטוס! והנוחות בו יואו!איך שניגמרה הברית ביקשתי מהבחורה הנחמדה אישור מיוחד לנסיעת מבחן לבד וקיבלתי אישור לשעתיייייייים! לבד! חברה עובדים עלינו פה נקודה!!! נראה לי שרוב החברים פה הם סוכני רכב כאלה ואחרים ואני ממש לא צוחק! הרכב הזה עלה ב 20 אם לא 30 דרגות מעל הרכב שלי,ושלי עלה 144000! 20000 יותר מהנל!ואיזה הבדל,קודם בשירות,אחר כך בביצועים,בנוחות,סינון רעשים,מרחב,גובה מהכביש,בהכול...תכלס,הרכב שלי עולה עליו רק בשני פרמטרים,במחיר,ובזה שאצלי יש יותר אורות כחולים וצגים דיגיטליים שיהיו מי שיגידו שילדותיים לגמרי..אהה,וליתר ההגינות שלי גם אוכלת פחות דלק! חשוב?? רק למי שלא ניסה נקודה! הרכב אוכל לפני שהמנוע נפתח 1 ל10 אבל אלה ה1 לעשר שיגרמו לכם חיוכים שיש רק בחברות יוקרתיות יותר! ממש זה רכב לגברים נקודה! בקיצור רבותי וגבירותי ולסיכום ישנה תחושה שלא כל המידע נמסר,ושחלק מהמידעים פה הם בעלי אינטרס מובהק לחברה כזו או אחרת,למי שמתעניין ברכב אומר ,כל הכבוד לך שאתה נבדל המעדר זה באמת רכב לרועי צאן! ,וזה מוסר לכם נהג!נהג אמיתי! אני מחליף שבוע הבא! ואני מקווה שלא תהיו כמוני ותיקחו שם כי זה על בטוח! זה על בטוח שתפסידו! אל תקשיבו לאיש וקחו תרכב הכי בארץ לנסיעת מבחן! ולמציעים למינהם,תפסיקו! יש פה אנשים שמתייחסים לשטויות שלכם באמת שאפילו לא נהגתם ברכב כלל,תנהגו ותדברו,מהכתבה של וואלה אי אפשר לקבל רושם ראוי ,נראה לי שהבעיה היא שכשזה מגיע לאופל משווים אותה מיד"לגרמניות"בלבד,בעוד שהנהגים פה ביקשו השוואה למול ה"יפניות" (נראה לי שגם תגרמניות היא אוכלת אבל לא יודע מה שלא ניסיתי),עוד שבאירופה ממש תופסים מהרכב הזה,ומההונדה....עדיף שתראו לבד! ולסיכום..עדיף שתקראו קאר פורומים בחול,הרבה יותר מקצועי ואמין ומאנשים עם רזומה! ועדיף שתנהגו ברכב לפני שתקשיבו לאיש! הלב לא משקר!סליחה אם מישהו נפגע,אבל ממש היה חשוב לי לשתף אתכם במועקה שלי.

פורסם

אני לא הדובר של הפורום, אבל, כל ההצעות פה הן בגדר המלצה בלבד! אף אחד לא הצמיד אקדח לרכה של שום קונה שבא להתייעץ בפורום. ואם תשים לב רוב המייעצים גם רושמים לקונה המבולבל, שכדאי לו לקחת את הרכב למבחן כי בסופו של דבר התחושה שלך קובעת.

החברים פה עושים עבודת קודש אם אפשר לקרוא לזה ככה, יעוץ בחינם. ראיתי גם לא מעט נושאים שהגיעו ל5 דפים שרובם על מנת לכוון בדרך הכי טובה את הקונה.

אני גם לא מבין איך מקריאת נושאים בלבד הגעת למסקנה שזה הרכב שאתה צריך? חשבת אולי לפתוח נושא חדש עם הדרישות המתאימות לך בדיוק? להתייעץ עם בעלים של כמה רכבים שונים כדי לק ל קצת יותר מידע? לא נראה ככה.

אני חושב שקצת הגזמת עם התגובה.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

חברים יקרים. יכול להיות והצורת ההתבטאות הישירה שלי מעוררת אנטגוניזם- אך כך אני מתבטא יחד עם זאת אין פה שום כוונה להפציר "שהצמידו לי אקדח לרקה" ... ולכל סוכן שחשוב שאני סוכן של אופל אז הוא מוזמן להגיע למקום העבודה שלי שזו חנות חיות נהדרת סוכן הכי קרוב שאני יכול להיות זה של דגים של מים מלוחים

פורסם

לא הבנתי, מי בדיוק אמר לך לקנות הונדה סיוויק ב 144,000 ש"ח?

שילמת מחיר מופקע בטירוף על רכב משפחתי רגיל ואתה בא למישהו בטענות?

אני לא יודע איך מישהו שם כזה סכום על רכב מבלי לבדוק כמו שצריך את החלופות שיש במחיר הזה (או בהרבה פחות).

פורסם

אין צורך להתנצל. ומבחינות מסוימות אתה גם צודק, שכן האסטרה היא מכונית מאוד נוחה ומפנקת בנסיעה ולדגם הטורבו יש גם לא מעט כח, אבל הלאון למשל חזקה ממנה באופן משמעותי ומציעה גם איבזור עשיר יותר והיום גם מחיר נמוך יותר, אם כי היא פחות נוחה במובהק.

פורסם

תשמע איש,אני מצטער שאני בוטה,אבל אם אתה לא סוכן של אופל,אז אתה הזוי.

מבדיקה של ההודעות הקודמות שלך,אתה לא התייעצת עם אף אחד כאן בפורום לגבי קניית רכב חדש,זאת אומרת שקראת שרשורים שהמליצו על רכבים לאנשים אחרים לפי הדרישות שלהם.הדרישות שלהם לא חייבים להיות זהים לשלך,וכנראה אף שונים מהן,וכמו שההונדה סיויק לא מתאימה לך,יכול להיות שלאחר היא כן מתאימה,אתה לא חושב?

והאופל אסטרה שאתה כה משבח בכל הודעה שלך,אבל פשוט בכל הודעה שלך,וכל זאת מנסיעה של שעתיים באוטו?אתה באמת חושב שאתה מכיר את הרכב משום שנסעת עליו שעתיים? ועוד פתחת נושא במיוחד בשביל זה,עכשיו אתה מבין למה חושבים שאתה סוכן של אופל?

ועל סמך מה את קורא למשתמשים כאן שעוזרים לכל מי שמבקש ללא הבדל דת,גזע ומין סוכנים?על סמך זה שההמלצה שלהם לא מצאה חן בעינייך?אז אם מישהוא ממליץ על רכישת רכב אחד על פני אחר,הוא בהכרח סוכן של הרכב שהוא המליץ עליו?טוב לדעת.

סתם לידע הכללי,לפי מה ששמתי לב,חלק הסוכנים באתר לא מסתירים את היותם סוכנים,ואף הם לא ממליצים בהכרח על הרכבים שהם משווקים.

יום טוב

מארק

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אני לא יודע מי אמר לך לקנות סיוויק, היו פה דיונים על הסיוויק והדעה האחידה יחסית של הפורום לגביה זה שהמחיר גבוה מדי וכחבילה היא לא משתלמת.

על האסטרה לעומת זאת יש פה המלצות וביקורות טובות וחיוביות.

V5

פורסם

הסוכן היחידי פה הוא נראה לי...אתה.

בכל ההודעות המעטות שלך כאן אתה רק דוחף לאנשים אופל, והניק שלך ממש טרי ואין לו זכר לשרשור התייעצות לקניה של סויוק.

בקיצור, על מי אתה פאקינג מנסה לעבוד (ועוד בשבת) מר סוכני?

ואם באמת קנית סיויק במחיר המלא והמופקע שלה, וקנית מבלי לעשות נסיעות מבחן על המתחרות, אז אתה פראייר וצרכן גרוע.

יש מכוניות לא פחות טובות מהסיויק, ואפילו יותר, במחירים הרבה יותר שווים.

פורסם
תשמע איש,אני מצטער שאני בוטה,אבל אם אתה לא סוכן של אופל,אז אתה הזוי.

מבדיקה של ההודעות הקודמות שלך,אתה לא התייעצת עם אף אחד כאן בפורום לגבי קניית רכב חדש

וגם נרשמת לפורום רק היום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מילא היית רושם שהרוב פה דוחף לרכבים של צמפיון עוד היה אפשר להצדיק אותך בצורה מסויימת, אבל הונדה? כולם פה יודעים וגם רושמים את זה שהמחירים שחברת מאיר דורשת פשוט מופקעים!!!

פורסם

שמע אם קנית סיויק במחיר מלא בלי נסיעת מבחן על רכבים אחרים, אז כמו שאמרו אתה פראייר.

בתור חסיד של הונדה, היום לא הייתי קונה הונדה חדשה מהחברה אפילו שאני קונה שקט נפשי בזה שהיא לא רואה מוסך, אבל במחיר שלה יש רכבים עם הרבה יותר תמורה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...