Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעקב הזמנה מ BB.COM - DELIVERY NOT POSSIBLE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים הזמנתי חלבון + חטיפי חלבון מהאתר BB.COM.

נכנסתי למעקב משלוחים דרך האתר שלהם כרגע ואני רואה את הדבר הנ"ל:

4/15/2012 10:39 AM DELIVERY NOT POSSIBLE

4/9/2012 12:37 PM IPZ-Ffm PROCESSED THROUGH SORT FACILITY

4/9/2012 10:14 AM IPZ-Ffm PROCESSED THROUGH SORT FACILITY

4/6/2012 11:59 PM CT Des Plaines, IL PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN

4/6/2012 11:22 AM UNITED STATES MANIFESTED FOR OUTBOUND TRANSPORTATION

4/6/2012 10:59 AM CT Des Plaines, IL ARRIVAL ORIGIN DHL GLOBAL MAIL FACILITY

4/5/2012 03:36 PM CT Des Plaines, IL PROCESSED

מה זה אומר ? שאני לא מקבל את החבילה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שירות לקוחות להיט יש להם. נתנו לי מספר מעקב מקומי. תוך עשרה ימים כולל חגים החבילה כבר בסניף הדואר שלי. עובדים מהר שם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הגיע פתק היום, אין הודעה על תשלום של מכס או מע"מ. יתכן וכשאגיע לשם יפתיעו אותי ?

הפתק הזמנה לגשת לדואר הינו רגיל ביותר.

פורסם

אני חושב שכתוב AM זה מתכוון לשעות הבוקר, לא יכלו לבצע את המשלוח אז פשוט העבירו את זה לסניף הדואר הקרוב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן, כתבתי שהחבילה הגיעה כבר לדואר. כבר קיבלתי את הפתק לבוא לקחת אותה. אין שם שום מידע לגבי תוספת של מע"מ או מכס. זה מגיע בהפתעה בדואר או שבד"כ זה כתוב בפתק ?

תודה.

פורסם

זה לא רשום בפתקית שמגיעה הביתה.

אם תדרש לשלם משהו,תהיה פתקית על החבילה בתוך שקית ניילון משודכת לחבילה,ושם כל הפרטים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצ"ב תוצאות ההזמנה שלי מ-BB.COM.

אבקת מי גבינה וחבילה של 12 חטיפי חלבון.

סה"כ חשבון: 107$

סה"כ מע"מ + מכס בארץ: 0 ש"ח.

אני HAPPY CAMPER :-)

0105aafdb9494d98a6c7e553b03eb28c.jpg

פורסם

כן, רק אם אתה מזמין את זה מחו"ל!! אז את האבקה הזאת בלבד Iso Sensation 93 http://www.bodybuilding.com/store/un/sensation.html

האבקה האיכותית ביותר, אחוז חלבון הגבוה ביותר, והטעם פשוט נהדר!

לא לקנות את זה מהיבואן בארץ שנתפס מערבב את האבקה עם דברים אחרים ולכן האבקה בארץ נכשלה בבדיקות , לפחות זה מה שאתר שמייבוא אבקה אחרת מפרסם :roll: בבדיקה מטעמו..

בגלל המקרה הזה היצרן עשה בדיקה בכמה מעבדות שבאחת מהן גיסי עובד ויצא מעל 91.5 אחוז חלבון! הגבוה ביותר מבין כל האבקות! ראיתי בעיניי את הטופס של הבדיקה לכן אני בטוח שמה שהם מפרסמים גם מקבלים!

חשוב לציין שאין לי אחוזים בחברה ואני לא מייבא את המוצרים ניסיתי אהבתי ולכן אני ממליץ!

פורסם

אני כמו קאררה גם אוהב את האבקה הזאת מנסיון עבר, בטעם קרם עוגיות היא פשוט טעימה בטירוף. אבל לקחתי את ההמלצה שלך ואני אנסה את האבקה שהמלצת בפעם הבאה :-D על איזה טעם אתה ממליץ?

פורסם

לא תתחרט 8) אני מאוד אוהב את הגלידה בננה זה גם מה שהזמנתי כרגע אבל שמעתי שהתות גם מצוין או העוגיות בכלליות הטעמים שלהם נדירים

• תוכן חדש...