Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפולה, 8:30 בבוקר, פונה ימינה בצומת מכבי אש לכיוון נצרת.

כרגיל, הנתיב הימני בקושי זז ואני שם, בזמן שחלק נדחפים מהנתיב השמאלי.

אני אף פעם לא נותן לחוצפנים האלה להכנס וחלקם מנסים בכוח ואף מצליחים!

היום אותו המצב, רק שברגע האחרון החליט הנהג שלא להדחף וברגע אחד של בלבול פגע בטמבון האחורי שלי.

הנזק אמנם מזערי ורק השאיר צבע כחול על הטמבון האחורי שלי (ככה אני רואה את זה עכשיו, לפני שטיפה).

בכל אופן, לנהג פרצוף סטראוטיפ של אותו "הנדחף בבוקר" שאני שונא, אז נגיד שהנזק לא קטן מבחינתי.

החלפנו את כל הפרטים. אני לא מאמין שתיקון נקודתי אפשרי, כי הצבע לבן ישן ודהוי, ככה שלא נגיע לגוון אחיד.

האם לדבר איתו שישלם את הנזק? האם להפעיל את הביטוח? האם פספסתי משהו?

ngwqyoiu6bbsvz1c5c8c_thumb.jpg

ngwqyoiu6bbsvz1c5c8c.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נראה לי שסימני הצבע ירדו בפוליש עדין.

ראיתי שפשופים ומכות גרועים מאלה קורים כשאתה משאיר רכב בחנייה.

בודאי שאין כאן סיבה להפעיל ביטוח. לא את שלך ולא את זה של הרכב שפגע בך.

אם אתה מחפש סיבה לריב - קח את הרכב לצבע ובקש הצעת מחיר לתיקון. דווח לנהג הפוגע מה העלות והמתן לתגובתו.

אם אתה רוצה להיות נחמד (למה? סתם כך) - תשקיע 5 דקות של ניקוי ווקס ושכח מהאירוע.

פורסם

כן בטח אני צריך לעמוד 10 דקות כמו "דפוק" בנתיב הימני עם כולם כשהשמאלי ריק וחכמולוגים כמוהו עוברים את כולם ונדחפים לימין?

מילא הוא לא היה מהאזור ולא ידע שצריך לפנות אז תאמין לי שהייתי נותן לו לעבור ואני נותן תמיד, רק שהוא ידע בדיוק מה הוא עושה.

לתת לו ולכל הנדחפים לעבור, זאת אומרת לעמוד עוד יותר זמן בפקק. מה הוא ראש הממשלה? שיעמוד עם המרצדס שלו בסוף, כמו כולם.

Just daily

פורסם
אולי תיהיה נחמד ותן לאנשים לעבור ואז לא ידפק לך האוטו מה אתה אומר על זה ?

המכה הייתה מאחור.

מי שנדחף מאלץ רכב להאט, כך שבאותה מידה בהיסח דעת רכב אחר יכול לפגוע בו מאחור.

איך שלא תהפוך את זה - מי שנדחף מציב את כל הנהגים הנורמטיביים כולל עצמו במצב מסוכן ובסוף בסוף רק אליו יש לבוא בטענות.

פורסם

הבנתי , אז אתה רצית לקחת ימינה , הייתה על נתיב ימיני ביותר ובאים משמאל רוצים להיכנס בכוח .

א- אם אני רואה רכב אחד שמנסה להיכנס אני יתן לו , זה הכרטיס שלי הוא חד פעמי והוא ניתן פעם אחת ביום . האוטו הבא החוצפן שינסה להיכנס אחריו יאלץ לקבל את המבט הזועם שלי , והוא לא נעים :wink:

ב- אני לא נתקלתי בחיים ששתי מכוניות ניסו להיכנס לי ברווח ביני לבין הרכב מלפני כי זה ממש חוצפה אם זה קורה לך באופן סדיר , סע עם קפוצ'ון שחור ושים על הראש את הכובע , תתלה חמסה ותקליט מסתובב של זהר ארגוב , ותקווה שהתופעה תיפסק

פורסם

אני בטוח שכל בעל רכב ישן, קטן ולא מהיר מכיר את ההרגשה שבעלי רכבי מנהלים חדשים מרשים לעצמם "לדרוך" עלינו.

vxafp5r9oj2foz68inoz.jpg

אדום - פקק עמוס | ירוק - נתיבים ריקים | כחול - הנהג הנדחף!

זמן נסיעה משוער מנקודה 1 ל-2 הוא בין 5 ל-10 דקות, אלא אם אתה נדחף זה בדיוק מספר שניות.

ובכלל, לפי דעתי כל הפקק הזה תקוע בגלל אותם נהגים נדחפים שממש נצמדים אלייך, גורמים לך לבלום ולתקוע את כולם מאחור!!

Just daily

פורסם

במקום הזה יש פטנט כיצד לא לעמוד בפקק וגם לא להיות עבריין. פונים שמאלה ברמזור, עושים פרסה בכיכר וחוסכים בלי להדחף או להסתכן 5 דקות.

כל הנדחפים למניהם מוצאים נהג נחמד וחותכים אותו בברבריות ממש בסוף התור. הם ממש מבצעים אנליזה פסיכולוגית ומוצאים את המועמד. כניראה לפי מקדם הפחד של רכב ו/או מרחק שהנהג שומר.  

על פניו ניראה שפוליש היה פותר את העינין. אבל לא שווא לוותר לנהגים שנוהגים בפראות (מישהו על רכב שטח חתך אותי היום בפראות, צפרתי לו וכאשר קלט אותי ברמזור הבא אחריו כמו מטורף ברח תוך כדי שהוא חותך עוד עשרות רכבים בפראות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
במקום הזה יש פטנט כיצד לא לעמוד בפקק וגם לא להיות עבריין. פונים שמאלה ברמזור, עושים פרסה בכיכר וחוסכים בלי להדחף או להסתכן 5 דקות.

היום ניסיתי, זה אמנם חוסך את העצבים על עצם השהייה בפקק, אבל 2 הרמזורים אינם חוסכים זמן.

בנוסף גם מגיעים למצב שיוצאים מהרמזור שאחרי הכיכר והנהגים שיוצאים מהפקק מנסים להשתחל לשמאל.

( לא להשתלב, להכנס לנתיב לפנייך בכל מחיר! זה יהיה אותו הנהג שהיה מנסה להידחף לפני הפנייה! )

Just daily

פורסם

עצה שכן יכולה לעזור לך לחסוך בזמן - אבל בכיוון הפוך.

אם אתה מגיע לצומת הזה כשאתה נכנס לעפולה ורואה שרמזור שמאלה אדום וישר ירוק - סע ישר ותפרסס בכיכר.תספיק לחזור לצומת כשכל הרכבים עדיין לא התחילו בתנועה.

אני משתמש בטריק הזה באופן קבוע.

פורסם

הטריק שרשמתי עובד רק כאשר יש פקק ארוך. גם עם כל אלה שמנסים להתדחף ולהשתחל זה חוסך זמן אם נמצאים בנתיב השמאלי מהתחלה כי הוא הרבה פחות עמוס מגעים מהר לרמזור. אני תמיד עוקב אחרי הרכבים שעומדים בימני כדי לפנות ואחרי שני רמזורים אני עדיין רואה אותם ממתינים.

אגב, הטריק הזה חוסך קשיי השתלבות אחרי הפנייה ימינה והסיכון. יש שם תחנת אוטובוס רכבים שעומדים ומפרעים, אנשים שעומדים על הכביש ומנסים לתפוס טרמפ.

בדרך חזרה כאשר מתקרבים לצומת מכבי אש ורוצים לפנות שמאלה לכיוון קאנטרי, כאשר שני רמזורים ירוקים ממשיכים ישר ועושים פרסה בכיכר. לרוב הרמזור השמאלי יתחלף לאדום כאשר תתקרבו לצומת. התוצאה שתיהיו ברמזור הבא כאשר הרכבים שממתינים שמאלה עוד ממתינים לירוק.

עכשיו יש בעייה חדשה ביציאה מעפולה: הרמזור לפני צומת של עוקף עפולה התחיל לעבוד ולעקב תנועה והכביש החדש עוד לא נפתח. זה יוצר פקקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל לראות שאתה מנסה לחנך נהגים בכביש - הנהג שפגע בך הוא זבל של בן אדם

אבל חבל שהחינוך שלו יבוא על חשבונך. נניח שהוא לא ידחף יותר (מה שלא סביר)

יש עוד 10000 כמוהו שידחפו אבל עד שנחנך אותם נצטרך מוסך פחחות וצבע.

לכן תן להם לעבור ותשכח מהם עדיף מאשר להרוס לעצמך את הבריאות והאוטו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...