Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

דבר ראשון, אני שואל פה כי אני מאוד מאמין באיכות האנושית שיש באוף טופיק ובנכונות של האנשים פה לעזור אחד לשני.

אז בלי יותר מדי פרטים יש לי שאלה וכנראה יותר מאחת, ומאוד קשה לי למקד את עצמי אז סלחו לי.

יש לי חבר שהוא דיי שבור נפשית: הוא הכיר משהי, הם היו בקשר רומנטי אבל לא מוכרז, ואז הוא מגלה שזאת בחורה שאוהבת לפלרטט עם גברים בכל הזדמנות שיש לה. היא אומרת לו שמאוד טוב לה איתו והיא רואה את עצמה איתו לתמיד, והם כבר על סף ההכרזה בפומבי.

לפי מה שהבנתי ממנו זה גם מה שהם סיכמו עוד לפני שהוא התעמת איתה לגבי זה שהוא גילה שהיא מפלרטט עם גברים, ואפילו כאלה שהיה לה איתם קשר לא רציני.

בעימות עצמו היא אמרה שזה לא יקרה יותר, והיא מכירה בבעיה כזאת, והיא מוכנה לעשות הכל מהכל כדי להשיב את האמון שלו.

החבר נמצא במערבולת נפשית, שניהם בני 23+ ומכירים כבר כמה חודשים.

אני לא יודע מה לייעץ לו, כי לי לא קרה דבר כזה (אני מתרחק מבנות שהן זבל עופות).

אנא עזרו לי, כל סיפור מהחיים, דוגמה, עצה, דעה יעזרו.

תודה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלחו לי על הבוטות-אך אני ממליץ לך להגיד לו להטיס אותה לאלף עזאזלים, מניסיון אישי שלי למדתי יש נשים שיכולות להבטיח לגבר הרים וגבעות, ולעשות מה שטוב להן כשמגיע הרגע לקיים הבטחות.

יתכן שהיא מתייחסת לפלירטוט כאל ספורט או כממלא צורך רגשי כלשהו, אבל בכל זאת-אין שום סיבה שזה צריך לבוא על חשבון הבריאות הנפשית של החבר שלך. צריך לברוח מנשים כאלה כמה שיותר מהר. זה שהיא "מכירה בבעיה הזו והיא מוכנה להיות איתו תמיד" לא אומר שהיא באמת מוכנה לעשות את מה שצריך אלא היא פשוט רוצה להרגיע את השטח. אני די בטוח שזו התשובה שהיא נתנה לא רק לו אלא לעוד אנשים שיצאו איתה. כך או אחרת-זהו קשר טרי של כמה חודשים עם בחורה לא בשלה רגשית, שמתייחסת לזוגיות ולציד גברים כאל ספורט ולא מחפשת משהו יציב.

פורסם

יש הבדל בין פלירטוט לבין בגידה. אם הוא לא מרגיש בנוח עם זה, שיבקש ממנה להפסיק ויודיע לה שאם היא לא תפסיק, הם ייפרדו. יותר מזה אני לא חושב שיש מה לעזור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתי פעם בקשר עם בחורה כזאת,קשר של שנה+. לא היה לי שום אמון בה והיינו רבים על בסיס יומי בגלל כל מיני נדברים בכלל ובגלל חוסר אמון בפרט [אין שום הגיון לזה שנשארתי איתה שנה+,אבל לומדים מטעיות].

מה שזה לימד אותי לעתיד,שאי אמון בבת זוג זה אחד המקורות העיקריים לבעיות וריבים במערכת יחסים.

אני אישית לא אשאר אפילו דקה עם בחורה שאין לי אמון מלא בא ובטח שגם לא אמליץ לאף אחד להשאר.

לדעתי,ליברח כמה שיותר מהר,עם הזמן זה יעשה קשה יותר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מתן, אחד התירוצים שהיא אמרה לו, זה שהיא עושה את הדברים האלה, בין היתר, בגלל ביטחון עצמי נמוך, גם אם זה נכון, אני לא מסכים שזה מצדיק את זה.

רוני, ההבדל בין פלירטוט לבגידה הוא כמעט ולא קיים: תאר לך שיש לך בת זוג והכי כיף לכם בעולם, ופתאום אתה מגלה שהיא מזמינה בחור שהיה לה קשר לא רציני איתו, לאיזה הליכה בערב או משהו בסגנון. גם זה בגידה לפי דעתי, מכיוון שלא הייתה פעם שהיא נפגשה עם הבחור מהעבר הזה ולא היה בינהם משהו פיזי, וזה מתכון בטוח לבגידה.

פסיירקס, אני גם בדעה שלך פחות או יותר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כמעט ונכנסתי לכזה קשר לרמה רצינית, כל השיחות שהיו בעניין לא עזרו

זה לא החזיק הרבה וחתכתי מוקדם.

שומדבר לא ימנע ממנה או מפלירטוטיה להבין רמזים מוטעים שיובילו לטעויות גדולות.

אם בגדה פעם אחת בחייה, תמשיך לבגוד לתמיד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב ילדים, תקשיבו ותקשיבו טוב:

לחבר יש כרגע צומת שההחלטה בה תלווה אותו לשארית חייו הזוגיים (או הפוליגמיים, מה שיבחר). דרך אחת היא להמשיך להתראות עם אותה שר**לה עד שלה ימאס ממנו ואז הקשר יסתיים (יכול להיות מחר, יכול להיות עוד 15 שנה עם ילדים ומשכנתא). וזה יקרה, זה חוק טבע שכל זקן יעיד - אי אפשר להפוך לנמר חברבורותיו וגו'.

דרך שנייה היא לאזור אומץ, לגדל עמוד שדרה, להטיס אותה לאלף אלפי עזאזלים ולגמור עם הסיפור עכשיו. נכון, יהיה הרבה בכי, מניפולציות, חרטה וכאב, אבל הכל זמני ותאמין לי שהחיים שלו יהיו דבש אחר כך.

זהו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הקשר יסתיים (יכול להיות מחר, יכול להיות עוד 15 שנה עם ילדים ומשכנתא). וזה יקרה, זה חוק טבע שכל זקן יעיד - אי אפשר להפוך לנמר חברבורותיו וגו'.

זה בדיוק מה שמטריד אותו, כי הם דיברו על העתיד הרחוק כבר כמה פעמים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בעיקרון אם היא מפלרטטת זה לא בהכרח בגידה.

אך אם העניין באמת מפריע לו, אז היא כן צריכה להפסיק עם זה. זה מה שעליו לומר לה.

פורסם
מתן, אחד התירוצים שהיא אמרה לו, זה שהיא עושה את הדברים האלה, בין היתר, בגלל ביטחון עצמי נמוך, גם אם זה נכון, אני לא מסכים שזה מצדיק את זה.

רוני, ההבדל בין פלירטוט לבגידה הוא כמעט ולא קיים: תאר לך שיש לך בת זוג והכי כיף לכם בעולם, ופתאום אתה מגלה שהיא מזמינה בחור שהיה לה קשר לא רציני איתו, לאיזה הליכה בערב או משהו בסגנון. גם זה בגידה לפי דעתי, מכיוון שלא הייתה פעם שהיא נפגשה עם הבחור מהעבר הזה ולא היה בינהם משהו פיזי, וזה מתכון בטוח לבגידה.

פסיירקס, אני גם בדעה שלך פחות או יותר.

אז כנראה שאתה צריך להגדיר פלירטוט. אם היא סתם אובר-נחמדה לגברים שהיא לא מכירה, זה לא אומר שהיא שרלילה, כדבריו של נהג מתחיל. אם היא מזמינה מישהו שהיה לה סטוץ איתו להליכה לילית אז בהחלט יש בעיה והייתי חותך עניין.

לפני יותר מעשור הייתה לי חברה שהייתה מאוד טיזרית לבנים אחרים, אבל סמכתי עליה במאה אחוז כשהיינו ביחד ואפילו נהנתי מזה שהם עוגבים אחריה כשלא היה להם סיכוי. זה הכל עניין של ציפיות ושל רמת האמון במערכת היחסים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• אחראי פורום
פורסם

אני עם אודי למרות שזה המון עניין של בגרות וביטחון עצמי. יש פלרטטני-על בכל מצב צבירה.

בגלל גילה הצעיר (נתתי לעצמי התראת קשיש) וריבוי המקרים, הייתי מייעץ לבחור שיתעופף משם ויפה שעה אחת קודם.

הוא לא רוצה את "ניסיונות" הגמילה שלה ואת המאמצים למלא לה את החסכים על הגב שלו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כאן זה לא פורום לזוגיות כאן זה פורום של מכוניות.

בבדיקה במכון נמצא כי לרכב יש נטיה לתאונות מדי תקופה , צורך בלתי נשלט להתחרות בלתי נשלטת.

מזה לא יצא מכונית יד ראשונה מרופא.

אם מצאה את אהבת חייה היא לא צריכה חיזוקים מהצד , ואם היא צריכה חיזוקים מהצד אז היא לא מצאה את אהבת חייה.

נוסחה פשוטה למצב כאילו לא פשוט.

ואם לא ברור עד עכשיו

לחתוך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מאמין בנאמנות אולטימטיבית של האישה. אישה שאוהבת אותך לא תפלרטט עם אף אחד אחר, לא תצחק איתו, כלום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני מאמין בנאמנות אולטימטיבית של האישה. אישה שאוהבת אותך לא תפלרטט עם אף אחד אחר, לא תצחק איתו, כלום.

עדיף שלא תדבר איתו בכלל וגם לא תיצור קשר עין, נכון?

רק אל תגיד שלגבר מותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אין בעיה שבחורה תדבר ותצחק עם גברים אחרים, אבל שלא תפזר את הטלפון שלה בלי שום בעיה ותפגש עם גברים שהיה לה איתם דברים בעבר (שזה מה שהיא עושה).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...