Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרואים בתמונות הממברנה התנתקה מטבעת הברזל של הרמקול ולפעמים בווליום גבוה שומעים מן "הפלצות" כאלה :\ האם יש דרך להדביק את הממברנה חזרה לשלד? אם כן באיזה דבק כדאי להשתמש? האם הרמקול התקלקל לגמרי?

תודה מראש לעוזרים :)

attachment.php?attachmentid=281668&stc=1&d=1333898445

attachment.php?attachmentid=281669&stc=1&d=1333898445

attachment.php?attachmentid=281670&stc=1&d=1333898445

IMG_1094.JPG

IMG_1095.JPG

IMG_1096.JPG

פורסם

דבק שלוש שניות יכול להמיס ולעוות את הממברנה והוא גם מאוד קשה ורעידות עלולות לתלוש שכבת דבק 3 שניות. עדיף דבק מגע, גם הכי פשוט, כזה בשפופרת אדומה-לבנה. רק תעבוד לפי הוראות שעל השפופרת אחד לאחד

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

מה, כזה להדבקת משטחים גדולים, כמו לבד לרצפה? האמת, לא עבדתי עם כזה. מאמין שלא צריכה להיות בעיה.

(בובצ'יק??? :shock: אני לא פולני, אני רוסי עם שורשים רומנים... הרגת אותי:-) )

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אם אני לא טועה תיקנתי רמקולים במצב הזה עם סיליקון. הוא גמיש מאוד ועמיד לאורך שנים. ואכן הרמקולים החזיקו שנים רבות בלי בעייה. סיליקון מכונאים עדיף, כמובן בצבע שחור רק בשביל האסטטיקה.

פורסם
אני לא פולני, אני רוסי עם שורשים רומנים...

פייר, גם אני.

אז אתה לא כועס :-D

רק שהפולני לא יעלב...

מתחדשת*

פורסם

רומק - ממה יש כאן להעלב? הכל בכיף.

ערן המסוקס - וואללה, לא ניסיתי סיליקון, יש מצב שזה יעבוד טוב. אתה מתכוון לכזה שמדביקים איתו שמשות, נכון?

פורסם

פולני לא צריך סיבות בשביל להרגיש פגיעה בכבודו

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פגיעה בכבוד זה באיזור אחר של מזרח אירופה (גובל באסיה)

מה שמדבר אל הפולני זה פגיעה ב"צומי". :lol:

מתחדשת*

• תוכן חדש...