Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני צריך להגיע להעיד בתאונה שהייתי קשור אליה לפני כמה שנים. מישהי עברה באדום ונכנסה לי ברבאק. חברת הביטוח תובעת אותה ואני מוזמן כעד.

אני לא מתמצא בדרכים. איך מגיעים לשם מבאר שבע? רצוי באמצעות כביש 6.

דבר נוסף, מכיוון שזו פעם ראשונה שלי, יש טיפים איך לנהוג/לא לנהוג במשפט ומה בכלל מצפה לי?

תודה לעוזרים

פורסם

תשתמש ב- googlemaps או wallamaps.

הדרך פשוטה: כביש 6 עד מחלף ניצני עוז ומשם כביש 57 ישר לנתניה.

כתובת בית משפט השלום בנתניה: רח' הרצל 57.

בעדותך היה קצר, ענייני, ואל תמסור פרטים או פרשנות לעובדות שאינך בטוח בנכונותם

אתה אמור לקבל תשלום עבור עדותך.

פורסם

אכן זוהי הדרך, ואין קלה ופשוטה ממנה. ביהמ"ש נמצא בקצה העליה, מול קניון השרון, ויש בסביבתו חניה בשפע: כחול-לבן, חניון ביהמ"ש וחניון הקניון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני פשוט יורד מכביש 6 בניצני עוז וממשיך עם הכביש?? זה הכל? שום פניה?

לצערי אין לי מכשיר ניווט.

בקשר לעדות- מי אמור לשלם לי, כמה ואיך?

תודה על העזרה

פורסם

כבר אמרתי שאין פשוט יותר מלהגיע מכביש 6 לביהמ"ש. אין שום פניה. איך שאתה נכנס לנתניה, כביש 57 שהוביל אותך ממחלף ניצני עוז לכיוון מערב הופך לרח' הרצל - הוא הרחוב הראשי של נתניה. ביהמ"ש נמצא בהרצל פינת רזיאל, שזה יוצא בדיוק מול קניון השרון.

הדרך הכי פשוטה לדעת שאתה שם זה פשוט לעצור ברגע שהגעת לנקודה הכי גבוהה של רח' הרצל. בשלב הזה ביהמ"ש אמור להיות מימינך והקניון משמאלך. אם הגעת לירידה של הרצל, סימן שביהמ"ש מאחוריך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
כבר אמרתי שאין פשוט יותר מלהגיע מכביש 6 לביהמ"ש. אין שום פניה. איך שאתה נכנס לנתניה, כביש 57 שהוביל אותך ממחלף ניצני עוז לכיוון מערב הופך לרח' הרצל - הוא הרחוב הראשי של נתניה. ביהמ"ש נמצא בהרצל פינת רזיאל, שזה יוצא בדיוק מול קניון השרון.

הדרך הכי פשוטה לדעת שאתה שם זה פשוט לעצור ברגע שהגעת לנקודה הכי גבוהה של רח' הרצל. בשלב הזה ביהמ"ש אמור להיות מימינך והקניון משמאלך. אם הגעת לירידה של הרצל, סימן שביהמ"ש מאחוריך.

מעולה, תודה!

פורסם

אולי אני היחיד שמציע לך את זה, אבל ותר על הרכב.

תיסע ברכבת, תרד בנתניה, משם קו 5 ואתה תוך דקות מעטות בבית משפט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא רק 5, אלא למעשה כל אוטובוס שיוצא מהרכבת, כלומר: גם 5א ו-4א. לכל האוטובוסים האלה יש תחנה בפתח של ביהמ"ש והתדירות היא בהתאם לזמני ההגעה של הרכבת.

חוץ מזה, יש גם מוניות שנמצאות שם כל הזמן.

פורסם

ואם מזג האויר חביב גם הליכה של 15 דקות תביא אותך לשם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...