Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

שלשום יצאתי לדייט עם איזו בחורה, הדייט התנהל אחלה יום למחרת דברנו, בחורה אינטלגנטית ונחמדה.

כשדברנו אתמול בטלפון, יצא לה לספר לי על מעלליה במהלך היום וזה משהו שישר החלטתי לשתף אתכם.

זה הולך ככה: "בדרך לעבודה, חפשתי חניה ואני מסתובבת רבע שעה ולא מוצאת. פתאום ראיתי מקום די קטן

והחלטתי לנסות. מעט קדימה, מעט אחורה, קצת הנדסה ונכנסתי. קצת לא נעים לי אבל שפשפתי מאחוריי את הרכב

החונה. זו היתה איזו מרצדס או במוו דנדשה. הרכב שלי ישן וכולו מלא שריטות אז לא אכפת לי, שיצאתי ראיתי שהרכב הדנדש

נטול שריטות ושפשופים חוץ מהנשיקה הזאת שנתתי לו. הבאתי לו שפשוף שניתן לראות בעין אבל לא דפיקה או משהו כזה, זה

גם לא היה במהירות אלא שפשוף חניה אז זה שטויות, כולה נשקתי אותו".

לאחר הסיפור המרתק, השיחה התנהלה כרגיל כאילו לא קרה כלום.

לאחר מכן אמרתי לה, זו בדיוק הסיבה שאני לא חונה באמצע הרחוב בחניות במקביל ורק במפרצי חניה עם מקום סביר או

בחניונים, בדיוק בגלל אנשים כמוך.

אז נכון, אם היתה לי מרצדס יוקרתית חדשה, היה נאיבי מצידי לחשוב שלציבור אכפת או שם קצוץ מהרכב שלי, אבל זה עדיין לא נותן לגיטימציה לשפשף אותי כאילו אין מחר וגם לא לחשוב אפילו לשניה לא להשאיר פרטים.

אני באופן אישי, אם השחתתי או פגעתי ברכוש של אחר, גם אם זו היתה שריטת חניה הכי קטנה - תמיד משאיר פרטים, בשביל

המצפון שלי וכי ככה חונכתי. מעצבנת אותי הקלות הבלתי נסבלת הזאתי שכ"כ שגורה ונפוצה בקרב הנהגים פה, וזה מתחיל על הכביש ומחלחל לכל תחום בחיינו.

זו גם אחת הסיבות שבחיים לא נהיה תרבותיים ואדיבים כמו האירופאים לדוגמא, ששם תרבות הנהיגה היא פשוט תענוג.

ההוכחה לכך היא להעיף מבט ברחוב ראשי באחת הערים הגדולות באירופה ולסרוק בעין 10 רכבים מקדימה ומאחורה. מבטיח לכם (מניסיון) שב-9 רכבים מתוך 10 לא תראו שריטות

או שפשופי חניה, אצלנו המצב הוא הפוך, אם יצא לכם לראות יותר מרכב אחד שמור וללא מכות חניה, תדעו שהגיעו ימות המשיח.

ליאור (המאוכזב).

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור ידידי.

בדיוק לשם כך בדיוק נועדו טמבונים, זה הנהג האירופי (לונדון לדוג') שנוהג להחנות את הרכב בניוטרל ע"מ לאפשר לאחרים להידחף אם נדרש - אז מה יש לך לרטון כנגד הנהג הישראלי ?!

אצלי ברכבים הטמבונים לא צבועים לגמרי (406 שנת 97 ו מגאן שנת 2001), אולי בעבר חשבו שככה צריך להיות.

שבת שלום, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

רגע, אז בסוף זרקת אותה? :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
נראה לך? אפילו את דעתו הוא לא אמר לה אלה לנו פה בפורום :)

צודק בהחלט.

אולי לחנך אותה כבר מאוחר מדי ואני מגנה את תרבות הנהיגה שלה, אבל היי, היא נראית טוב יחסית והעובדה שהיא

משפשפת רכבים חונים בטח שלא תמנע ממני להמשיך לצאת איתה ומעבר.

:-o

פורסם

אולי היא חברת פורום?

:lol:

והיום קרה לי בדיוק אותו הדבר.

אני עומד בתור להכנס לאיזשהו מקום עם מחסום ומאחורי נבלה שכנראה נמאס לה לחכות, אז היא מנסה לצאת שמאלה מהתור.

אבל מה לעשות שאין הרבה מקום להשתחל?

פתאום אני מרגיש מכה חזקה מאחור ורואה את הנבלה פשוט דוחפת אותי אולי 10 ס"מ עם האוטו שלה, נותנת גז ונעלמת תוך שניות.

אם לא הייתי חייב להיות איפה שהייתי, היא היום היתה במעצר.

פורסם
היא נראית טוב יחסית והעובדה שהיא

משפשפת בטח שלא תמנע ממני להמשיך לצאת איתה ומעבר.

:-o

מסכים אתך.

:shock:

פורסם
מסכים אתך.

:shock:

:oops:

משפשפת רכבים מדי פעם בחניה התכוונתי, לא משפשפת איברים מוצנעים לגברים אחרים.

:twisted:

פורסם

בגלל זה בעבר הפגושים היו עשויים ממתכת כבדה,

volvo-240-hmb-645-n.jpg

fondos10-net_coches-401.jpg

1967_dodge_monaco-pic-42135.jpeg

1971-1974_Holden_HQ_Kingswood_sedan_01.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא כאב לך לשמוע את זה?

אולי אתם בתחילת הקשר וכו', אבל דווקה בגלל שאתה מקורב לתחום הייתי מצפה ממך לרמוז לה שזה לא אמור להיות כך, ושזה "קצת" לא בסדר.

אם הייתי שומע משהו דומה, אין ספק שהיחס שלי לאותה בחורה היה משתנה :shock: אבל אולי זה רק אני..

פורסם
לא כאב לך לשמוע את זה?

אולי אתם בתחילת הקשר וכו', אבל דווקה בגלל שאתה מקורב לתחום הייתי מצפה ממך לרמוז לה שזה לא אמור להיות כך, ושזה "קצת" לא בסדר.

אם הייתי שומע משהו דומה, אין ספק שהיחס שלי לאותה בחורה היה משתנה :shock: אבל אולי זה רק אני..

תקרא טוב שוב, אמרתי לה שבדיוק בגלל אנשים כמוה אני לא מחנה ברחוב.

היא מעט הרגישה לא נעים וגרמתי לה לאי נוחות ולחשוב פעמיים לפני שהיא עושה את זה שוב.

פורסם

מצטער, אבל ההתנהגות הזו גורמת לי לחשוב על משפטים כמו:

"למי יש פגוש יותר גדול" / "לאבא שלי פגוש יותר גדול מלאבא שלך"

חבל שהמציאות בשביל אנשים מסויימים היא ההתנהגות שהיית מצפה למצוא בגן ילדים

אין דבר כזה "כולה נישקתי אותו"

פגעת ברכוש של מישהו אחר - קחי את האחריות על המעשה והשאירי פרטים (את הרי צריכה לשלם על התיקון, קטן ככל שיהיה)

מעניין אם מישהו היה שובר משהו שחשוב לה והיה אומר משפט כמו שהיא פלטה, האם היא היה מקבלת את זה בהבנה ועוברת הלאה

• תוכן חדש...