Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה רעה עם תחנת דלק טן (Ten)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, קראתי כאן לא מזמן על חרם של חברות הדלק הגדולות ושצריך לתדלק רק בתחנות קטנות כמו תן.

אתמול ירדתי לתלפיות, היה לי רק שטר של מאה ש"ח עליי, נכנסתי לתחנת דלק תן ואמרתי למתדלק לשים לי דלק ב100 ש"ח.

המתדלק התחיל למלאות דלק ואני הסתכלתי על המונה של המשאבה, לפתע המשאבה מגיעה ל100 ש"ח וממשיכה לרוץ, מהר צעקתי למתדלק הוא בא בריצה והפסיק את התדלוק שעצר על 120 ש"ח.

המתדלק שאל אותי אם יש לי כסף להביא לו ואמרתי לו שלצערי לא, שאל אותי אם יש לי כרטיס אשראי ואמרתי לו שאין בבעלותי כרטיס אשראי.

הוא הלך למנהלת התחנה שלפתע יצאה מהחדר שלה בטון מזלזל שלא נתקלתי בו בחיי והיא אומרת "תשמע, לא מעניין אותי איך, אבל או שאתה משיג את הכסף עכשיו או שאני שואבת לך את הדלק מהאוטו" ואני בתגובה אומר לה "ואיך את מתכננת לשאוב לי את הדלק מהאוטו?" והיא אמרה "נמצא כבר דרך". אני באותו רגע התעצבנתי נורא, אחרי הכל זה טעות שלהם והם מתייחסים למקרה כאילו אני אשם, אז אמרתי לה שאני חוזר אחר הצהריים ומביא לו את הכסף, הם לקחו ממני פרטים כמו תעודת זהות ומספר רכב ואכן חזרתי אותו יום והחזרתי לו את הכסף.

עכשיו מה היה קורה אם לא הייתי שם לב למונה וזה היה מגיע לסכום של אפילו 400 שקל? תקציב שממש אני לא יכול לאפשר לעצמי? ניסיתי לדבר עם המתדלק אך הוא לא ידע בכלל עברית.

אני חושב שזאת ממש שערוריה ועוד עם היחס המזלזל של מנהלת התחנה, אני בהחלט לא חוזר לשם.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שירות עצמי, שירות עצמי, שירות עצמי.

וכל זה לא היה קורה.

באמת שאני לא מבין למה אנשים שמסוגלים לתדלק לבד נכנסים לשירות המלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפני שנתיים היה לי קטע מאוד לא נעים בתחנת דלק טן בפתח תקוה, הגעתי לתחנה עם רבע מיכל דלק, ביקשתי למלא עד הסוף וקיבלתי חשבונית על 55 ליטר, המיכל אצלי ברכב היה 45 ליטר.

כאשר ניגשתי למנהל התחנה, הוא התייחס בזלזול ואמר שהמשאבות שלהם אמינות וכו' וכו', אז איך אתה מסביר את ה 55 ליטר? לא היה לו הסבר. הוא התקשר ליבואן ובדק אכן שזה 45 ליטר, ביקש לבדוק שוב ושאחזור אליו אל התחנה לאחר מס' ימים.

חזרתי אליו והוא אמר לי שאין מצב שהמשאבות שלהם מזייפות, אך הוא ייתן לי פיצוי של 7 ליטר, הרי ע"פ ההנחה היה במיכל לפחות 4-5 ליטר, אז הוא "עשה לי טובה" ונתן פיצוי של 7 ליטר.

מאותו מקרה, לא תידלקתי בטן יותר וגם לא אחזור לתדלק שם בחיים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
שירות עצמי, שירות עצמי, שירות עצמי.

וכל זה לא היה קורה.

באמת שאני לא מבין למה אנשים שמסוגלים לתדלק לבד נכנסים לשירות המלא.

אין בטן שירות עצמי.

פורסם

ברב תחנות הדלק אי אפשר לתדלק בשירות עצמי עם מזומן.

קיזזת לו מה-20 ש"ח את עלות הנסיעה שלך עד תלפיות [משהו כמו 22 ש"ח, כולל בלאי לרכב, עמידה בפקקים עם מזגן וכדו']? :evil:

כי לכאורה זו אשמתם, המתדלק היה צריך להגביל סכום לפני תחילת התדלוק.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
ברור שיש. לא חייבים להשתמש במתדלק.

בטן פתח תקוה לא ראיתי שיש שירות עצמי, המחיר של השירות המלא הוא כמו השירות העצמי.

פורסם
לפני שנתיים היה לי קטע מאוד לא נעים בתחנת דלק טן בפתח תקוה, הגעתי לתחנה עם רבע מיכל דלק, ביקשתי למלא עד הסוף וקיבלתי חשבונית על 55 ליטר, המיכל אצלי ברכב היה 45 ליטר.

כאשר ניגשתי למנהל התחנה, הוא התייחס בזלזול ואמר שהמשאבות שלהם אמינות וכו' וכו', אז איך אתה מסביר את ה 55 ליטר? לא היה לו הסבר. הוא התקשר ליבואן ובדק אכן שזה 45 ליטר, ביקש לבדוק שוב ושאחזור אליו אל התחנה לאחר מס' ימים.

חזרתי אליו והוא אמר לי שאין מצב שהמשאבות שלהם מזייפות, אך הוא ייתן לי פיצוי של 7 ליטר, הרי ע"פ ההנחה היה במיכל לפחות 4-5 ליטר, אז הוא "עשה לי טובה" ונתן פיצוי של 7 ליטר.

מאותו מקרה, לא תידלקתי בטן יותר וגם לא אחזור לתדלק שם בחיים.

בכתובת שלך היתה צריכה להיות במשרד התמ"ת [אאל"ט הוא האחראי על מידות ומשקולות], ובוודאי היית יכול למצוא דרך ללמד אותם מאיפה הדג אוכל במבה :twisted:.

זו אחת הסיבות שאני תמיד 'משקיע' ומקליד את מס' הרכב לפני התדלוק, כך יש לך ביד חשבונית עם מס' רכב, להוכחה.

פורסם

אני הייתי מסרב לשלם ובנוסף, אם לא היה להם "פתרון" לשאיבת ה20 שקל חזרה תוך כדקה, גם לא הייתי נשאר שם. זמן = כסף.

רק שירות עצמי, אל תתנו לשום טמבל לתדלק במקומכם, שלא ישימו סולר בטעות/ישפכו דלק על הרכב/ישרטו את הפח/יקרו מקרים כמו הנ"ל.

ולקינוח, כותבים (ואומרים) למלא - נקודה. מה זה למלאות?!?

כבר חתמתי...

פורסם

מכיר את השטיק הזה שאין להם עמדת שירות עצמי. תדלקתי בטן כמה פעמים.

עדיין, ניגש אלי מתדלק ואני בתגובה "אחי עזוב, קח הפסקה, אני מסתדר לבד"

לא נותן לאף אחד לגעת לי ברכב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

באותו פרק זמן באמת שלא היה לי כוח להתעסק עם זה, מה שכן החברה הפסידה את כל המשפחה שלי, אף אחד כבר לא מתדלק בטן בגלל מה שקרה.

פורסם

כן, שחכתי לציין, אני בחיים שלי לא השתמשתי בשירות מלא, תמיד מזומן אבל משום מה בטן הם אמרו לי במזומן זה רק דרך מתדלק שהוא עושה את העבודה, באמת שאני העדפתי לשים לבד דלק.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לי קרה אותו דבר בתחנת דלק yellow בכניסה לעיר כרמיאל,

זה היה דווקא בשירות עצמי אמרתי למוכרת בתוך החנות 60 ש"ח היא אומרת לי 90 אני עושה לה "לא 60 שקל"

ככה איזה חצי דקה ואז היא עושה לי סבבה והפעילה את המשאבה פתאום אני קולט 65 שקל וממשיך לעלות

ישר לחצתי על החייגן לחנות שלהם והיא הפסיקה מזל שקלטתי בזמן ממש דפוקה מזל שגם היה לי עוד כסף ולא באתי בדיוק על השקל.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם
ולקינוח, כותבים (ואומרים) למלא - נקודה. מה זה למלאות?!?

אתה צודק, אבל אל תתחיל עם זה, כי לא תוכל לסיים...

ובכלל אומרים לתדלק. :lol:

• תוכן חדש...