Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני הולך להחליף את שמן המנוע ומסנן השמן ברכבי בצורה עצמאית (בעזרת חבר פורום יקר :-D ).

כשקפצתי לרכוש מסנן שמן בסוכנות טויוטה ברעננה, המחיר של המסנן+שייבה+בורג ריקון עלה 120 שקל. לטעמי עלות מאוד גבוהה, אך לא הצלחתי למצוא בארץ מחיר טוב יותר, ובEBAY לא איתרתי ספק ששולח לפה כך שנאלצתי לבלוע את הצפרדע. על הדרך ראיתי שם את היאריס החדשה, לא התרשמתי ואני עדיין מעדיף את הדגם היוצא :wink:

מה שיותר נוגע לענייננו זה הסיפור הבא:

הייתי קונה גאלון שמן מנוע של royal purple בצמיגות 10W30 מהיבואן שלהם "לאור הנדסה" שנמצאים בקריית טבעון, דיברתי עם בחור נחמד בשם סאמר. העלות היתה לא יקרה וכולל המשלוח יצא לי 200 ש"ח בערך באוגוסט האחרון. בהתכתבות האחרונה עמו הוא ציין שהם כנראה יתחילו להביא צמיגות 5W20 וגם 0W20 עם אופציה לצמיגויות נוספות שנדירות יותר.

אתמול שלחתי מייל ללאור הנדסה שבו רציתי לרכוש 10W30 ולשאול האם ה0W20 במקרה מיובא. חזרה אליי מישהי מלאור והיא אמרה שלצערם סאמר כבר לא עובד אצלהם, ושהעלות שלהם התייקרה ועכשיו הספק העלה מחירים ב30 אחוז (והמלאי טרי!) ולכן עלות השמן+משלוח תעלה 260 שקל :shock: . אמרתי "לא תודה". לאחר מכן הם חזרו אליי ואמרו שאין במלאי שמנים של 0W20 וגם 5W20. מה שכן-ציינתי בפניהם שייתכן וניתן לארגן קבוצת רכישה לצמיגויות הללו, והם הסכימו.

אם מישהו מעוניין ברכישת שמן מנוע 0W20 או 5W20 בקבוצת רכישה לרכב שלו (במידה והם מתאימים), לאור מוכנים להזמין את השמנים הללו (ואולי אפילו יהיה אפשר להתמקח איתם על הנחה כלשהי) מהחברה בארה"ב. הכמות המינימלית של מזמינים היא בין 10 ל 15 איש.

מי שמעוניין לרכוש את השמנים בצמיגויות האלה מוזמן לפנות אליי בה"פ.

ללא שום קשר לקבוצת הרכישה, אם מישהו מכיר מקום שמוכר 0W20 או 5W20 אשמח לקבל פרטים.

מתן.

• תוכן חדש...