Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי מוקדם מהעבודה בצהריים ונסעתי לתחנת הדלק "דקל" ברח' החרושת שנמצאת כמה דקות מהעבודה שלי כדי למלא דלק. המחיר מאוד תחרותי, ובפעם הקודמת (והראשונה) שלי שמילאתי שם דלק לא היו בעיות.

התחלתי לתדלק (היו שם עוד לקוחות) אך המשאבה סירבה להזרים דלק אחרי כמה שניות.

פתאום המוכר בתחנה כורז ברמקול: "לקוחות יקרים, אזל לנו המלאי של 95 מהמיכלים שלנו, מיכלית תגיע עוד 10 דקות ותמלא את המיכלים". על פי הדיווחים ב WAZE על עומסי התנועה נראה לי שההערכה של המוכר היתה יותר מדי אופטימית :lol:

המתדלק לצידי אומר לי "אתה מוזמן לתדלק 98 אם דחוף לך", אך הוא שכח לציין שהמחיר יותר גבוה מה95 בהפרש ניכר :roll:

הנהגים שם התלוננו (ובצדק) מדוע הם מודיעים עכשיו ולא נערכים למצב הזה בהתאם. אחריי יצא טור של מכוניות מהתחנה, ונהגים אחרים שנכנסו שמעו על העניין ועשו "אחורה פנה".

בחיים שלי לא נתקלתי בתחנה שבה נגמר המלאי של הדלק במיכלים ולקוחות נתקעים ללא דלק-ונאלצים ללכת ולחפש תחנה אחרת.

מה שיותר מעניין אותי-האם הג'יפה במיכלים לא זרמה איכשהו למיכל הדלק שלי-כי את הנזק לא תמיד מרגישים מיידית.

כך או אחרת, מקרה לא נעים.

אם יש מישהו מבעלי התחנה שמסתכל בשרשור הזה-אני ממליץ לו בחום להפיק לקחים על מנת שפאשלה כזו לא תקרה שוב.

פורסם

מה שיותר מעניין אותי-האם הג'יפה במיכלים לא זרמה איכשהו למיכל הדלק שלי-כי את הנזק לא תמיד מרגישים מיידית.

רק מזה הייתי דואג את האמת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רק מזה הייתי דואג את האמת.

כשנסעתי בחזרה לא שמתי לב להתנהגות חריגה של הרכב. כדי למזער נזק עתידי (אם יהיה), הלכתי ומילאתי דלק בתחנה של "דלק" בבית דגן. אעדכן אם יהיו התפתחויות.

מה שכן-תמיד כשאני מגיע לשם יש רכבים שעומדים בתור, כך שאני די בטוח שיש תחלופה די גבוהה של דלק.

פורסם

קרה לי לא פעם ולא פעמים. אבל זה היה כשהיה לי רכב ליסינג - אז מלאתי 98 ונסעתי לדרכי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יכל להיות שהיו פקקי תנועה ולכן מיכלית הדלק לא הגיעה בזמן.

יש אפשרות שהיה ביקוש בצורה חריגה מהרגיל ולכן לא נערכו לכך.

כן מקרים כאלו עלולים להתרחש,

מתוך ניסיון עבר בזמן שהיו מכריזים על שביתה של ספקי הדלק,

היתה הסתערות על תחנות הלדק, תוך שעה כל המלאי אזל,

לאף אחד מהנהגים שהגיע לתדלק לא נגרם נזק ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ותחשוב שאלו שתדלקו אחרונים אספו את כל הג'יפה מתחתית המיכל

שים, שים עוד מלח על הפצעים :twisted:

אולי חלק מהאנשים לא יאהבו את התשובה שלי, אך אותי כלקוח לא מעניין אם היה ביקוש חריג או כל סיבה אחרת שגורמת להתרוקנות המיכלים. אדרבה, אם העסק מצליח טוב אז אני מאחל להם הרבה בהצלחה והרבה לקוחות שיעמדו בתור.

יש לי בעיה עם זה שלא הייתה היערכות מוקדמת לעניין בכלל.

אף פעם לא צריך להגיע מצב שבו צוברים בתחנת דלק מתרוקנים לגמרי. זה לא נראה טוב-לא לבעל העסק שמפסיד לקוחות (והתחנה חדשה) אלא גם נזק אפשרי לציוד בתחנה. תמיד צריך לדאוג לכמות "ספייר", עדיף שתגיע מיכלית ותחזור עם עודף דלק מאשר להפסיד עשרות (אם לא מאות) לקוחות בגלל תכנון לקוי.

מתוך סקרנות-לא אמורה להיות מערכת מעקב כלשהי על כמות הדלק בצוברים שמתריעה על ירידת המפלס מתחת לרמה מסויימת?

פורסם

מתוך סקרנות-לא אמורה להיות מערכת מעקב כלשהי על כמות הדלק בצוברים שמתריעה על ירידת המפלס מתחת לרמה מסויימת?

ישנה מערכת,

והמערכת גם מתריעה באופן אוטומטי לספקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש אחלה מערכת מעקב, מיכלית לא יכולה לחזור עם חצי מיכל דלק, הסיבות:

אסור לנסוע עם חצי מיכל דלק, בגלל הטלטול שיגרם למשאית (קח בקבוק מים חצי מלא ובקבוק מים מלא, נער אותם ותגיד איך הרגשת ביד).

למיכלית אין אפשרות מדידה של כמות הליטרים שהועברו לצוברים, הוא יודע שיש לו בתא 5 אלף ליטר לדוגמא, הוא לא יכול להעריך "חצי תא".

בעיקרון תחנה יכולה להזמין דלק בכל יום בכל רגע, יתכן שבאמת היה ביקוש לא צפוי כי חצי עולם בחוץ, יתכן ומיכלית שנשלחה אליו מוקדם יותר נתקעה בדרך (כן, זה קורה) ולכן הם נשארו ללא בנזין 95.

אגב, לדעתי (לא בטוח), המשאבות לא מגיעות לתחתית הבור כדי למנוע פאדיחה של שאיבת משקעים מהמיכל, אני זוכר את זה מאחת התחנות בה עבדתי בעבר וכאשר היה עוד 2000 ליטר היה מפסיק לשאוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ותחשוב שאלו שתדלקו אחרונים אספו את כל הג'יפה מתחתית המיכל

לא סביר שהרכבים שזכו לתדלק את הטיפות האחרונות קיבלו ג'יפה מהסיבה הפשוטה - בצד (END) של המשאבה ישנו פילטר.

פורסם

ג'יפה לא נכנסה לך, אתה יכול להרגע.

המשאבות לא מגיעות לתחתית, כדי למנוע שאיבת ג'יפה ומים שיושבים בקרקעית. בנוסף, כל שנה +- שואבים את תחתית המיכל.

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...