Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בעל הסדנא בה אני עובד מתחרה עם MGB וכעת המנוע עובר אוברול. הוא הזמין כמה חלקים (לא ברור מאיזה חנות בבריטניה) והגיעו כל מיני פריטים ביניהם מיסבי MAIN ומיסבי BIG END בקופסא לבנה ועליה מדבקה באנגלית שכתוב עליה KING ופירוט על הדופן באמצעות מדבקה לסוג הדגם ומודפס באנגלית MADE IN ISRAEL.

מפורט כי המיסבים הם TRI METAL.

אין על הקופסא כתובת או פרטים נוספים.

האם מישהו מכיר את המוצר מקרוב? האם מישהו יודע איפה המפעל בישראל ומה עוד הוא מייצר?

המנוע משופר מאוד, האם המיסבים יעשו את המוטל עליהם נאמנה?

תודה לעונים

גדי.

פורסם

משום מה האתר שלהם לא פעיל, הם ממוקמים באיזור התעשייה בבית-שמש, מייצרים גם בוכנות, בזמנו שאלתי אותם אם הם יכולים לייצר לי בוכנות לרנו 5 טורבו, הם אמרו שיש להם תרשימים רק לרנו 18 טורבו, מעבר לכך לא השתמשתי במוצרים שלהם, בזה אני לא יכול לעזור לך.

פורסם
שלום לחברי הפורום,

בעל הסדנא בה אני עובד מתחרה עם MGB וכעת המנוע עובר אוברול. הוא הזמין כמה חלקים (לא ברור מאיזה חנות בבריטניה) והגיעו כל מיני פריטים ביניהם מיסבי MAIN ומיסבי BIG END בקופסא לבנה ועליה מדבקה באנגלית שכתוב עליה KING ופירוט על הדופן באמצעות מדבקה לסוג הדגם ומודפס באנגלית MADE IN ISRAEL.

מפורט כי המיסבים הם TRI METAL.

אין על הקופסא כתובת או פרטים נוספים.

האם מישהו מכיר את המוצר מקרוב? האם מישהו יודע איפה המפעל בישראל ומה עוד הוא מייצר?

המנוע משופר מאוד, האם המיסבים יעשו את המוטל עליהם נאמנה?

תודה לעונים

גדי.

King Engine Bearings, Ltd.

10 Ha'avatz St.

Kiryat-Gat 82101

Israel

Office: +972 8 688 8550

Fax: +972 8 681 1881

Email: [email protected]

אתר

ד"ר דמיטרי קופלוביץ':

drdmitri1.jpg

יש דברים טובים גם בישראל :wink:

נמרוד

פורסם

ידועים כמייסבים מעולים למנועים משופרים, אצלי מנוע משופר של ג'יפ, מה שנקרא בפי האמריקאיים STROKER שמתי את המייסבים האלו כי בעקבות בנייה של כמה מנועים כאלו הגענו למסקנה שהם היחידים ששורדים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

שלום יקרי

למה אתה לא שואל קינג חברה מצוינת

נכון להיום המיפעל עבר לספרד ברובו ושמו הוא פדרל-מוגל כן כן אותה גברת בשנוי אדרת

קינג יש לא עבר מפואר וטוב ליצור בוכנות טבעות ומיסבי מנוע.

יותר מזה אני יכול לומר לך בודאות שאת החלקים למנוע MGB רכשתם באנגליה בחברה ששמה מוס

הנה קשור http://www.mossmotors.com/ יש מוס UK ויש USA

ואכן המיסבים שהם מוכרים בקופסא הלבנה הם מתוצרת קינג תוצרת הארץ והם מיצרים לכול הרכבים האנגלזים .

מצרף תמונות של חלקים של מנוע MGTD שאני שיפצתי

שיבאתי מארה"ב מחברת מוס.

בברכה בני ל.

CIMG6726.jpg

CIMG6727.jpg

CIMG6728.JPG

CIMG6729.JPG

CIMG6730.JPG

CIMG6731.JPG

CIMG6732.JPG

CIMG6733.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני לא מכיר את המוצרים של קינג, במנועי האלפות אני משתמש ב-VANDERVELL.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קינג פשטו רגל.

לפני כשנה הייתי במפעל שלהם באיזור תעשיה בבית שמש ובמקום קינג בוכנות יש מקום שקולים פיצוחים:inlove:

עצוב,עצוב!

פורסם

במסגרת עבודתי הקודמת בחברת הידראוליקה יצא לי יותר מפעם אחת,להגיע למפעל למתן שרות ופתרון תקלות.

אני לא מכיר את קינג מבית שמש ,אך "קינג מיסבים "-קיימת באזוה"ת קרית גת.

מהתרשמותי מפעל מסודר אך לגבי איכויות לא יצא לי להשתמש במיסבים מתוצרתם ,כך שאיני יכול להמליץ .

פורסם

שלום לכולם

שמי עומר זסלבסקי, מנהל שיווק מכירות בקינג מסבים

הגעתי לכאן בעקבות פנייה ששלח אלינו נמרוד למייל (תודה וסחתיין על ההשקעה)

שמח לראות את הדיון הפורה והייתי רוצה לעשות קצת סדר בדברים שנאמרו פה :

- לא פשטנו את הרגל , נהפוכו.. מחזור המכירות שלנו גדל בכ 70% ב 3 שנים האחרונות

- אנחנו עדיין חיים נושמים ובועטים, המפעל אכן נמצא בקית גת. פדרל מוגול (FEDERAL MOGUL ) היא חברה מתחרה מאירופה, אבל לא נרכשנו על ידה ולא עברנו לספרד.

- אנחנו קינג מסבים (KING ENGINE BEARINGS). קינג בוכנות (KING PISTONS) היא חברה שהוקמה ונמכרה על ידינו עוד בשנות ה 70 ומאז עובדת תחת בעלות אחרת.

- לצערי קינג בוכנות באמת נסגרה (לא פשטה רגל... ! נסגרה) לפני כשנה. אכן המפעל היה בבית שמש

- לשמחתי המפעל שהיה קינג בוכנות בחודשים האחרונים נרכש ע"י חברה גדולה העוסקת ביציקות אלומיניום (פרופילים וכו) , והמפעל ברגעים אלה ממש קם מחדש לתחייה באזור חיפה והקריות, תחת ניהול ובעלות של חברת האלומיניום.

-עוד קצת עלינו :

שווקים עיקריים:

מסבים ליצרני מטוסים (ססנה , לייקומינג וכו.. כל מה שעם מנוע שריפה ). REDBULL AIR RACE זה דוגמא טובה. אנחנו שולטים בשוק הזה (~80% שלנו)

מסבים למרוצים (טופ פיול , נסקאר , NHRA , שיפורים ספורט קומפקט וכו )

מסבים לאפטרמרקט (שוק החלפים)

מוכרים בעיקר (98%) לחו"ל , בישראל מוכרים דרך מפיץ בלעדי - מורד חלקי חילוף

ייתכן ובקרוב גם ספק מורשה לאודי פולקסווגן , נמצא בתהליכים מתקדמים.

האדון הנכבד בתמונה למעלה הוא ד"ר דימטרי קופיליוביץ, מנהל מחקר ופיתוח שלנו, אחראי לפיתוחים של חומרים מיוחדים שלנו ובעל שם עולמי בהנדסת חומרים בתעשיית הרכב.

למידע נוסף אתם מוזמנים להכנס לאתר שלנו

יש גם הרצאות של דימיטרי מצולמות באינרנט , חפשו יו טיוב

שמח לראות שעילנו בדיון. אם אתם באזור תקפצו להגיד שלום.

פורסם

כיף לקרוא,אני לא מזמן רכשתי דרך מורד מיסבים לקראנק של הבלייזר,במחיר מצויין,ואני ממש ממש מקווה שבעתיד גם נוכל להינות מהמוצרים שלכם ושלא נגיע למצב שהם יותר זולים בחו"ל(כמו קוטג' לדוג'...)

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...