Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התחלתי להתעניין בזמן האחרון בסיגריה אלקטרונית,מהסיבה שבא לי להפחית בכמות של הסיגריות היומית.

היום אני מעשן בין 15-20 סיגריות ביום.

הבנתי מחבר שרכש את המוצר שהיא ממש עוזרת לו כמעט לא לעשן או לפחות להפחית בהרבה את הכמות.

עכשיו השאלה:

באייבי משום מה אני לא מוצא כלום,רק מציתים אלקטורונים:| לאיפה כולם נעלמו,אני זוכר שהיה המון.

בDX יש שפע ומשם כניראה אני אזמין,אבל-אני לא מבין איזה סוגים יש?

פילטרים מתחליפים מכילים טבק.

טבק נוזלי בתוך פילטר קבוע.

מחירים של כמה דולרם בודדים מול כמה עשרות של דולרים.:roll:

מישהו יכול לעזור? לכוון אותי? מה טוב מה מומלץ?

תודה מראש.:-P

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אאלט התגלה שהחומרים שבסיגריות האלקטרוניות גרועים יותר מהחומרים בסגריות הרגילות וכמה מהר שהן עלו ככה מהר הן נפלו.

אולי אני טועה אבל אני זוכר משהו כזה...

עריכה, חיפוש זריז ברשת העלה הרבה מהסגנון הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750943,00.html

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בסיגריות רגילות יש לפחות 40 סוגי חומרים מסרטנים,קשה לי להאמין שבסיגריה אלקטרונית שמכילה לרוב רק טבק ועוד כמה דברים יכול להיות יותר מסוכן.

אבל אני אבדוק את זה ברשת.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
עדיף פשוט להפסיק לעשן וזהו.

no+shit+sherlock+2.jpg

ניסיתי לפני כמה שנים, זה דוחה את הרצון לסיגריה אבל זה התגלה כ'פיאסקו' אחד גדול ושהדבר לא בריא בעליל. על מכוני גמילה אני גם לא ממליץ זה בולשיט אחד גדול.

הטיפ שלי ? תחליף התמכרות אחת בהתמכרות אחרת. תנסה שזה יהיה חיובי (מסטיקים, התעמלות, וואט-אבר)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לפני כחודשיים ועשרה ימים הפסקתי לעשן. (אי אפשר שלא לספור) ללא ספרים או קורסים, פשוט החלטתי להפסיק.

בשבוע הראשון ניסיתי את המסטיקים, (ניקוטל) זוועה, זרקתי לפח.

מאז אני עם הסיגריה האלקטרונית,

אתה צודק, משום מה אין באיביי, אבל DX מפוצצת, וניסיתי את כל המומלצות.

רובן יתנו לך מענה סביר, וכמות עשן טובה, אך תדאג לרכוש עוד מלאי של פילטרים, או בקבוקוני טעם.

קח בחשבון שבשימוש יומיומי הסיגריה עצמה לא תחזיק לך יותר מידי, סביבות חודש עד שהמדיד בצורת משולש או איך שלא קוראים לו יתחיל לקלף מעצמו את השכבה החיצונית.

אישית אני משתמש בפילטרים מנטה, ובבקבוקון בטעם תות שמומלץ בחום, ומחזיק מעמד יפה מאוד ללא הדבר המצחין האמיתי.

בהצלחה

פורסם

חברים לא הבנתם אותי, אני לא מעוניין להפסיק לעשן [כלומר מעוניין תאורתית אבל בלי סבל].

אלה מעוניין להפחית את הכמות,סיגריה אלקטרונית ניראת לי הדרך הטובה ביותר.

אתה צודק, משום מה אין באיביי, אבל DX מפוצצת, וניסיתי את כל המומלצות.

רובן יתנו לך מענה סביר, וכמות עשן טובה, אך תדאג לרכוש עוד מלאי של פילטרים, או בקבוקוני טעם.

קח בחשבון שבשימוש יומיומי הסיגריה עצמה לא תחזיק לך יותר מידי, סביבות חודש עד שהמדיד בצורת משולש או איך שלא קוראים לו יתחיל לקלף מעצמו את השכבה החיצונית.

אישית אני משתמש בפילטרים מנטה, ובבקבוקון בטעם תות שמומלץ בחום, ומחזיק מעמד יפה מאוד ללא הדבר המצחין האמיתי.

בהצלחה

אתה יכול להרחיב טיפה יותר על הסוגים שיש?

מה זה בעצמם פילטרים,מזה הבקבוקון טבק הזה,כמה הוא מספיק ולאן שופכים אותו?

איזה חלקים "נגמרים" ויש צורך לחדש אותם ?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

באיביי אתה לא תמצא כי בארה"ב הוציאו חוק נגד מכירה ועישון של סגריה אלקטרונית.

למכרים שלי יש חנות סיטונאית של סיגריות, לאחר שיחה על נושא הסגריה האלקטרונית נאמר לי שעדיף כבר לעשן סגריות רגילות.

Got To love It

פורסם

אומרים שכל השמועות שיש סביב הסיגריות אלקטרוניות מקורן בחברות הטבק הגדולות.

לפני כשבועיים ראיתי כתבה בYNET על סיגריה שהתפוצצה בפיו של המשתמש, בקיצור ולדעתי, הרבה שטויות.

(אבל לא לוקח על עצמי שום דבר, וכל שימוש הוא האחריות המשתמש)

לשאלתך,

הסיגריה הסטנדרטית מורכבת משלושה חלקים: הסוללה שנטענת או ישירות לחשמל, או דרך USB.

החלק שמתחבר לפילטר או המשאף או איך שלא קוראים לו, הוא בעצם בא במגע עם קפסולת הנוזל שבפילטר. והופך אותו לאדים על ידי חימום.

הפילטר עצמו, שיכול להיות בו קפסולה, ויכול להיות בסיגריות מסויימות בית קיבול לנוזל.

אישית אני ממלא בפילטר משומש נוזל מבקבוקון טעם. עושה את העבודה יופי.

החלקים המתבלים הם הסוללה, שלפעמים נחלשת, והמשאף שמקלף מעצמו את החומר שתפקידו לספוג את הנוזל.

מקווה שעזרתי.

פורסם

עוזר מאוד תודה.

אבל עוד כמה שאלות:

נגיד המוצר הזה:

http://www.dealextreme.com/p/quit-smoking-dual-rechargeable-electronic-cigarette-w-6-refills-70197

יש בו 6 מילויים עם פילטר.

זה אומר שאני מקבל 6 פילטרים שיש בתוכם טבק,אם אחד נגמר אני יכול למלא בו נוזל מהבקבוקון במקום להחליף לפילטר השני?

הבנתי נכון?

ובכלל האם ניתן למלא בכל פילטר משומש נוזל טבק מבקבוקון? כמו שאתה עושה..

מה ההבדל בין ערכות שנמכרות ב5 דולר לדוגמה ואלה שנמכרות ב40 דולר?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני מאמין שההבדלים הם פשוט באיכות המוצר, היקרות ישמשו אותך לזמן רב.

אני לא מכיר את הסיגריה בקישור שנתת, והפילטרים שלה לא נראים סטנדרטיים, אבל אני חושב שהם כן ניתנים למילוי, ואז כל בקבוקון יעשה את העבודה.

פילטרים סטנדרטיים הם חד פעמיים וכביכול לא אמורים למלא בהם כלום, אך אני בכל זאת ממלא.

פורסם

אוקי תודה רבה לך.

אני "אחקור" עוד קצת לגבי הפילטרים והמילוי שלהם.

תודה שוב.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לפותח השרשור

שלח לי את הטלפון שלך בהודעה פרטית ואשמח להסביר לך יותר לעומק.

בעיקרון, אני עם סיגריה אלקטרונית כבר שנה ומאז שהתחלתי אני לא מעשן סיגריות רגילות בכלל. חשוב מאוד לבחור בסוג הנכון כדי לקבל חווית שימוש טובה וזמן סוללה גבוה. עברתי כבר כמה סוגים ואני יודע מה שווה ומה לא.

הסיגריה שיש לי לא מכילה ספוג שמחזיק את הנוזל, והנוזל מאוכסן במיכל שמטפטף לתוך האטומייזר בזמן השימוש.

דרך אגב הסיגריה האלקטרונית חוקית בארצות הברית והנוזל שאני משתמש בו מגיע משם.

אני יכול להגיד שזה משמעותית זול יותר, וכל הסימפטומים של העישון נעלמו.

בכל מקרה, אשמח להתקשר ולהסביר.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גילעד יקירי, אבקש ממך לחלוק את הידע שלך מעל גבי הפורום הציבורי. לעזור לחברים להפסיק\לקצץ בעישון, זו מצווה לדעתי.

ואני מעשן כבד, שגם ישמח לקצת הרגעה בעלויות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...