Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ישלי אופל אסטרה 2003 דיזל 2.0

נקרע לי הצינור טורבו וכשלוחצים על דוושת הגז זה עושה רעש חזק , החתך די קטן עטפתי אותו והוא עושה רעש בקטנה והאוטו סוחב פחות . אני רוצה להחליף אותו את הצינור טורבו ולא מצאתי בשום מקום פשוט !

חוץ ממקום (UMI) שאמרו לי אם אני רוצה שיזמינו את מחול ב500 שקל , וצינור כזה לא צריך לעלות יותר מ100 שקל

למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות או איפה אפשר לנסות לקנות אותו?

דרך אגב לא אכפת לי גם להזמין מחול או מEBAY גם שם לא מצאתי את זה..

כול מקום שהלכתי והלכתי להרבה אמרו שיש להם להכול חוץ מלאופל לשנתון הזה , אין יותר מבאס מזה :\

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערך אין לך הרבה ברירה, הרכב לא נפוץ.

אולי יש את אותו מנוע ברכב אחר?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני יודע שבאשדוד באיזור התעשייה ליד hot יש מוסך שמתעסק בטורבו יש לו צינורות טורבו עשויים סיליקון עמיד,החלפת צינור כזה לא תעלה על 250 ש"ח,אני אישית החלפתי בג'מפי צינור טורבו עליון ותחתון

פורסם
לצערך אין לך הרבה ברירה, הרכב לא נפוץ.

אולי יש את אותו מנוע ברכב אחר?

חיפשתי , ישלך רעיונות איפה אפשר להמשיך לחפש בתקווה למצוא ?

פורסם

ניסית בזירת חלקי החילוף של גלגלים?

זה בדיוק המקום לחפש חלפים כאלה.

אני מצאתי שם חלק (מראה) שחיפשתי וזה עבד ממש טוב ובעיקר המחיר היה נמוך דרמטית ממה שביקשו במוסכים.

תעדכן אותנו במידה והשתמשת בזירה של גלגלים, מעניין לשמוע מאנשים פה איך הם מתרשמים.

פורסם
אני יודע שבאשדוד באיזור התעשייה ליד hot יש מוסך שמתעסק בטורבו יש לו צינורות טורבו עשויים סיליקון עמיד,החלפת צינור כזה לא תעלה על 250 ש"ח,אני אישית החלפתי בג'מפי צינור טורבו עליון ותחתון

אני גר באשדוד , אתמול הייתי שם עברתי כמעט הכול .

יש שם מקום בשם קול בו משהו כזה אמרו לי יש שם הכול הכול הלכתי לשם ודווקא הרכב היחידי שאין לו זה האוטו שלי !!

איך קוראים למקום שאתה מתכוון עליו ?

ניסית בזירת חלקי החילוף של גלגלים?

זה בדיוק המקום לחפש חלפים כאלה.

אני מצאתי שם חלק (מראה) שחיפשתי וזה עבד ממש טוב ובעיקר המחיר היה נמוך דרמטית ממה שביקשו במוסכים.

תעדכן אותנו במידה והשתמשת בזירה של גלגלים, מעניין לשמוע מאנשים פה איך הם מתרשמים.

כן ניסיתי לחפש שם , אין לי מושג אבל איך קוראים לזה באתר שם , אתה יכול לעזור לי לחפש ? איך זה נקרא ?

פורסם

חוץ ממקום (UMI) שאמרו לי אם אני רוצה שיזמינו את מחול ב500 שקל , וצינור כזה לא צריך לעלות יותר מ100 שקל

תמשיך לבזבז עוד זמן ודלק, בסוף תגיע לעלות של צינור מקורי מהחברה.

המלצה לחיים: את הספקולציות שלך כמה צריך לעלות כל דבר ברכב כדאי שתשאיר לגדולים ממני וממך, כנראה שאתה קצת מנותק מהמציאות אם אתה חושב שצינור כזה לא צריך לעלות יותר מ 100 שקל (על סמך מה קבעת שהצינור כזה לא צריך לעלות יותר מ 100 שקל ?).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תמשיך לבזבז עוד זמן ודלק, בסוף תגיע לעלות של צינור מקורי מהחברה.

המלצה לחיים: את הספקולציות שלך כמה צריך לעלות כל דבר ברכב כדאי שתשאיר לגדולים ממני וממך, כנראה שאתה קצת מנותק מהמציאות אם אתה חושב שצינור כזה לא צריך לעלות יותר מ 100 שקל (על סמך מה קבעת שהצינור כזה לא צריך לעלות יותר מ 100 שקל ?).

איציק

על סמך המקומות שבמהם חיפשתי ומתעסקים בזה , הם ראו את הצינור שאני צריך ואמרו שהם מוכרים את הצינור ב50~120 ש"ח ואחר"כ הלכו לחפש ואמרו שדווקא לסוג הרכב שלי אין להם .

וזה חתיכת צינור קטנה בשביל זה 500 שקל ?

הראשון ממש נראה דומה אבל בלי חור שצינור מחובר עליו באמצע..

פורסם
תבדוק עם אסי ממוסך cmi בתל אביב, המון שנים מתעסק עם הרכבים האלו ולאחרונה אפילו עבר להיות מורשה אופל.

בהצלחה.

תודה רבה הוא יבדוק בשבילי אם ישלו

אם תוכל להיעזר בחבר שיודע לקרוא רוסית, תוכל למצוא (ולהזמין) את החלק מ: http://autopartmaster.com

מקוה שזה עוזר

תודה רבה אני יבדוק

• תוכן חדש...