Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, יש לי שאלה לגבי תקלה שהופיע אצלי ברכב.

הייתה ברכב נזילת שמן גיר והוא נגרר למוסך.

הרכב היה במצב נמוך מכדי שיוכלו להשחיל את הג'ק ולהרימו על הליפט, ולכן

בכדי להרים את האוטו על הליפט, הרימו מעט את הרכב בעזרת ההידראוליקה.

מה שקרה הוא זה שהרכב נתקע במצב שהחלק האחורי עלה גבוהה, והחלק הקידמי נשאר נמוך.

בכדי להוריד את החלק האחורי ניקזתי מעט שמן (בערך חצי ליטר) מהמערכת בעזרת ניקוז הניפל האחורי.

ומאז הרכב לא עולה ולא יורד.

בלוח שעונים - הצג מורה כאילו הרכב במצב גבוהה, כשבפועל הוא כל הזמן למטה.

אודה אם תוכלו לעזור לי באיתור התקלה.

תודה רבה לעוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

אין לך מנוס אלא להתחבר לסורק תקלות מקורי.

תיתכן תקלה בחיישן גובה,אך ללא סורק אין דרך לוודא את זה,ובכלל,לא היית צריך לנקז שמן,אני מקווה שהחזרת את השמן שניקזת למערכת.

אורן

פורסם

מסכים עם אורן.

בסבירות גבוהה מאד, יש בעיה עם החיישן.

לפני כחודשיים הרכב שלי היה תקוע במצב תחתון. אני כבר חשבתי שמדובר במשאבה ההידראולית.

ברוב טיפשותי, החלפתי אותה והתקלה לא הסתדרה.

בסוף הלכתי למוסך המרכזי ושם החליפו לי חיישן לאחר בדיקת מחשב. - החיישן הקדמי קיצר.

כמובן שהבעיה הסתדרה

פורסם
מסכים עם אורן.

בסבירות גבוהה מאד, יש בעיה עם החיישן.

לפני כחודשיים הרכב שלי היה תקוע במצב תחתון. אני כבר חשבתי שמדובר במשאבה ההידראולית.

ברוב טיפשותי, החלפתי אותה והתקלה לא הסתדרה.

בסוף הלכתי למוסך המרכזי ושם החליפו לי חיישן לאחר בדיקת מחשב. - החיישן הקדמי קיצר.

כמובן שהבעיה הסתדרה

גם אני מסכים עם אורן

ללא מחשב בדיקה אין אפשרות לדעת מה התקלה, באמת ברוב המקרים חיישן גובה לא תקין הוא הגורם, למרות שנתקלנו במקרים בהם המשאבה היתה תקולה.

פורסם

סליחה שאני מתערב, אבל יש לי בעיה בגובה הC5 בחלקה האחורי הגובה נמוך מידי ( באלכסון כ8 ס"מ במקום 10 כפי שאמור להיות) כמה אמור לעלות החלפת חיישן גבוה?!

• תוכן חדש...