Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במוסף ממון של "ידיעות": "הנחות ענק על דגמי BMW ותימחור "אמיתי" לדגמים והכל במסווה של "טובת הלקוח".

היבואנים מנסים להסתיר את ערוותם המדולדלת לאחר ששנים עשקו ורימו את הלקוחות ודחפו ללקוחות

מכוניות לא מתאימות וללא מבחר במחירים מופקעים, אין זה "אשמתם" של היבואנים אנו הלקחות אשמים

ואפילו יותר!

שנים היה לנו נוח להתנהג כעדר ולקנות 1600 אוטומטית יפנית במחיר מופקע כי זה מה שדחפו לנו...

כניסת המכוניות ה-"קטנות" ידנייות והחסכוניות בדלק, ע"י יבואן אמיץ שהוכיח שכאשר ניתנת ללקוח האפשרות

הוא אינטיליגנטי מספיק לעשות את הבחירה הראוייה לו, פוצצה להם את בועת הסבון בפנים, לא עוד לקוח ממושמע

שעושה מה שאומרים לו אלה לקוח חכם מבין ולא מתפשר!

השוק נמשך למטה, מחירי המכוניות יורדים והקופון שנגזר ע"י היבואנים מתקזז, עכשיו הם יצטרכו לתת פייט אמיתי

להוסיף דגמים, לתת שירות להוריד מחיר עכשיו שהכיס התפוח שלהם בסכנה, לפתע אנו רואים דגמים נוספים אופציה

ידנית והמחיר ששנים היה בשמים, מתקרב לכל אחד כמעט.

אין שימחה כמו שימחה לאיד, אני לא מרחם על היבואנים שיושבים ומזילים היום דמעות תנין, ובוכים כמו קוז'אק שנגזל

על מר גורלם, עכשיו זה זמן הלקוח והזמן להוכיח ליבואנים כי הלקוח תמיד צודק והוא ממש לא טיפש.

אולי מהיום נתקרב קצת יותר למתרחש בחו"ל ואולי באמת הגעו ימות המשיח המוטורי ואולי סוף סוף הגענו לזמן המכונית! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לקוז'אק יש כובע פרווה עם צ'אקלאקה. לקוזאק יש סתם כובע פרווה.

אני לא שמח לאידם של מי שקנו רכב שמחירו צנח ב- 20% בין לילה.

ירידת מחירי הרכב היא מבורכת, עכשיו צריך להוריד בהתאם את מחירי החלפים.

מתח הרווחים שם הוא גדול יותר מזה הקיים במכירת רכב חדש.

פורסם
לקוז'אק יש כובע פרווה עם צ'אקלאקה. לקוזאק יש סתם כובע פרווה.

אני לא שמח לאידם של מי שקנו רכב שמחירו צנח ב- 20% בין לילה.

ירידת מחירי הרכב היא מבורכת, עכשיו צריך להוריד בהתאם את מחירי החלפים.

מתח הרווחים שם הוא גדול יותר מזה הקיים במכירת רכב חדש.

השימחה היא על היבואנים שיצטרכו עכשיו לעבוד הרבה יותר קשה, ולהתחנף ללקוחות! -רן

פורסם

זה לא נכון להגיד "כל מי שקנה במחיר יותר גבוה אוכל את הכובע עכשיו".

אין מה לעשות תמיד היו מבצעים והנחות, תמיד יהיה אפשר למצוא כל מוצר ביותר זול, אני קניתי היום ובעוד חודש יעשו מכירת חיסול וימכרו ביותר זול, זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה ככה.

לכל מי שיש לו אפשרות לקנות רכב ב300 אלף שקל, תאמין לי שעדיין הוא ישן טוב בלילה גם אחרי ההורדת המחירים האלה.

מקס.

פורסם

השוק נמשך למטה, מחירי המכוניות יורדים והקופון שנגזר ע"י היבואנים מתקזז,

איך זה מתיישב עם עליית מחירי הליסומטיות בכ- 3000 ש"ח? (מה שמוזר, זה שכולם העלו בדיוק אותו דבר...)

פורסם

(גם) מי שיש לו כסף רב , לא אוהב להפסיד אותו.

שוק מכוניות היוקרה הוא קטן ולכן היבואנים צריכים להתחשב בחוג הלקוחות המצומצם שלהם.

הלקוחות שהיבואן חפץ ביקרם לא שילמו מחיר מחירון גם לפני מבצע ההוזלה החדש. (ע"ע "הנחת סלב")

אין לי ספק שהיבואנים יצטרכו להתחשב במי שרכש רכב במחיר מלא לפני חודש.

ליבואנים יש אפשרויות רבות ל"שימור לקוחות" - הנחות בטיפולים ותיקונים, תנאי טרייד-אין משופרים, ועוד.

אם לא יעשו זאת - הם יאבדו לקוחות.

פורסם
איך זה מתיישב עם עליית מחירי הליסומטיות בכ- 3000 ש"ח? (מה שמוזר, זה שכולם העלו בדיוק אותו דבר...)

הם ימכרו בפחות, יהיו כמה פראיירים שיקנו, אבל חוקי השוק יעשו את שלהם, מחירי הקטנות אטרקטיבים

ועוד מעט יהיו גם כאלה יד שניה במחירים מצחיקים, פשוט טיפשי היום לקנות 1600 אוטומטית כשאפשר

לבחור מכוניות טובות יותר וחסכוניות יותר.

ההפרש במחיר האחזקה והדלק יהיה הגורם המכריע, עליית מחירי הדלק בחודש הבא מבטיחה לקוחות

חכמים נוספים לשוק הזה על חשבון "המשפחתיות" האוטומטיות.....

לא לחינם נלחצים כולם להוזיל מחירים, הם יתקעו עם מלאי ויורידו מחירים, היחידים שיפסידו הם אלה

שקופצים בראש...רן

פורסם

חברים אני מריח פאי תפוחים ופקאן חם שיצא כרגע מהתנור.

מעניין אם יגישו אותו עם גימור ואבזור ארופאי לכל דבר.

אוי איזה ריח טוב- פשוט תענוג 8).

זמין 8)

פורסם

רן, לדעתי מרוב שמחה (לאיד?) פספסת את הגורם האמיתי לשינוי.

לא הסוזוקי אלטו והקיה פיקנטו המסכנות הן שמדירות שינה מעינהם של יבואנים כמו דלק מוטורס (לכל הפחות בכובע של לינקולן וב.מ.וו) אלא הרפורמה ביבוא האישי.

הלקוחות של הX7 לא יעברו לשברולט ספארק גם אם תכה אותם נמרצות.

הם פשוט יכולים היום לקנות את אותה X7 באיזה 30% פחות ביבוא אישי, ובלי הרבה טרחה.

(טוב, נו יחסית, הרי רשויות המיסים יטרטרו אותם ככל שיוכלו).

אבל בכל מקרה, בסכומים כאלה, הטרחה משתלמת. גם מי שהפרוטה מצויה בכיסו, יעדיף שהיא תמשיך להמצא שם ולא בכיסו של החתן הצעיר של תשובה.

לדלק מוטורס פשוט לא היתה ברירה. הם פשוט ישרו קו עם היבוא האישי.

אתה צודק, זה ימשוך את כל השוק למטה.

וטועה מי שחושב שדלק מוטורס "אשמים" בירידת ערך "הנכסים" של בעלי הבימרים המפוארים.

הרי מי שהלך כמו פראייר והוציא מכונית יוקרה חדשה ישר מהסוכנות, שלא יבכה שהשכן שלו קיבל את אותו רכב ב30% פחות ביבוא אישי ויכול למכור אותו כבר היום (לפני ה"הנחה" של דלק) כמשומש במחיר הרבה יותר אטרקטיבי מאותו פראייר מהסוכנות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רן,

למה שאנשים יקנו את הרכבים הקטנים.

אני מאוד רוצה לרכוש רכב חדש.אין מצב בעולם שאקנה כזה רכב. הוא גם קטן מדי וגם לא ממש בטיחותי.

לקנות רכב גדול יותר, כמו המאזדה 6 ודומיו, יקר לי מדי. מה שמשאיר אותי עם הקטיגוריה הזו. מה שאומר שהם יכולים להמשיך להעלות מחירים, כי אין לי ממש אלטרנטיבה. (כמו שאמרתי, כל הרכבים בדיוק באותו מחיר.)

אז אולי בקטיגוריות הקטנות המחירים ירדו, (בינינו, הרכבים האלו מתאימים כרכב שני במשפחה או לרווקים.) אבל במה שמוכר הכי הרבה, או לפחות הכי משפיע עלי, אין שינוי.

אני מסכים שיש איזו שהיא רוח של שינוי, אבל לא בקטיגוריות הנמכרות ביותר.

פורסם

כי כל השוק נמשך למטה, אלא שקנו בעבר "משפחתית" כי זה מה שהיה היום קונים רכב מתאים יותר וזול

יותר, אפשרות שלא היתה לו בעבר, השוק של הבנוניות מצטמצם, התגובה הורדת מחיר (ראינו את זה)

מחירי המכוניות היקרות יותר, ירד אף הוא כי בסופו של יום בינונית מפוארת או מכונית מנהלים יקרה יותר

בעצם זה המצאה ישראלית, השוק היחידי שלו ינזק הוא מכוניות הספורט יוקרה/או פאר שם יש פחות חשיבות

למחיר כל השאר המחיר ירד, אוודי/וולקספגן/סקודה תתחרה ב-BMW וכד' ובסוף היום שוק המכוניות החדשות

מצומצם והעוגה היום מפולחת אחרת, לכן התחרות על כל נתח תהיה חזקה יותר ואגרסיבית יותר, מה שמבטיח

ירידת מחירים ומלחמה ל כל לקוח...רן

• תוכן חדש...