Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות הליכון חשמלי למטרת ריצה, אני שוקל קצת פחות מ-80 ק"ג.

בדקתי באתרי מכרזים וראיתי דגם שנפוץ בכולם - יורק 8200

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22964763

על פניו, על פי הנתונים והמחיר זה נראה כמו אופציה מצויינת.

אולם בחנות שהייתי היום הציעו לי לקנות יורק מטאדור במחיר של 4800 ש"ח.

ולטענת המוכר, למרות שהתונים היבשים הם פחות טובים(7 כ"ס לעומת 7.5 ב-8200, וכן בגודל המסילה)

הם טוענים שהדגם יורק 8200 נמכר רק באינטרנט ולא בחנויות כיוון שהוא לא מכשיר טוב, ושהוא שוקל רק 85 ק"ג לעומת 120 ק"ג ששוקל המטאדור, ובגלל הבדלי המישקל היורק 8200 לא נוח לריצה כיוון שלא יהיה יציב בריצה.

כיוון שאני לא מבין כלום במכשירי ריצה. אשמח מאוד לדעת מה אתם חושבים ומה הייתם עושים.

תודה רבה!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא רגיל לריצה על מכשירים כאלה, ממליץ לנסות כמה פעמים לפני הקנייה - אני אישית רץ בחוץ ריצות של 8 ק"מ ללא בעייה, ועל הליכון כזה ("מקצועי" של חדר כושר) כואבות לי הברכיים כבר לאחר 2-3 ק"מ כנראה בגלל בולמי זעזועים והתנועה המונוטונית.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אתה שוקל קצת פחות מ-80 קילו אבל מה הגובה שלך ? יש לך שומנים 'רעים' בדם או כרס ?

אני ממליץ לך לוותר על הרכישה, במקום ההליכון תכניס לסדר היום שלך ריצה או הליכה מהירה כול יום כ-45 דקות.

לאחר תקופה מסויימת ההליכון יהייה כאבן שאין לה הופכין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בגובה של 1.78

חוץ מזה אני רוכב דיי קבוע על אופניים.

ןאני פשוט רוצה לשפר את הכושר בריצה, יצא לי לרוץ דיי הרבה על הליכון. ויותר קל לי לרוץ על הליכון מול הטלויזיה מאשר לצאת מהבית לריצה.

פורסם

למה לא אליפטיקל? הרבה יותר בריא, עד כמה שאני יודע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למה כן לקנות דווקא אלפטיקל ולא הליכון?

אני מעוניין להכנס לכושר בריצה, ואישתי רוצה לעשות הליכות.

על פניו נשמע שהליכון מתאים לנו.

מה בעצם עושה אלפטיקל? מעולם לא השתמשתי במכשיר כזה.

ואם כבר, אז איזה אלפטיקלים מומלצים?

ומה דעתכם על ההבדלים בהליכונים?

תודה רבה!!!

פורסם

אם יש חדר כושר טוב בסביבה - עשו מנוי ולכו בבוקר (בדרךלעבדה) או אחה"צ (בדרך הביתה). יש לכך כמה יתרונות:

1. תמיד אפשר לבטל את המנוי.

2. בזמן האימון אתה בסביבה של אנשים בתנועה, ואם יש לידך חברים זה עוזר להעביר את האימון. כנ"ל הטלויזיה, שבמרבית חדרי הכושר היא אישית.

3. בחדר הכושר יש מגוון מכשירים - הליכון, אופניים, קרוס, אליפטי, סטפר - ותוכל לגוון את האימון. כמוכן תוכל לנצל גם מרכיבים אחרים כגון אימוני התנגדות, מתיחות, חוגים למיניהם, בריכה.

4. מכשיר כושר ביתי תופס הרבה מקום. מנסים להסביר שהוא זול ממנוי חד כושר, רק שוכחים את ערך הנדל"ן שהוא תופס. מעבר לכך הנסיון מראה שרוב המכשירים הביתיים הופכים מהר מאוד לקולבים.

5. כמובן שאם אתה מעדיף את הפארק\חוף הים\מתקן ספורט עירוני הקרובים לביתך אין בכך כל רע. העיקר להתמיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל שאני גר בישוב, אז יש לנו חדר כושר שפתוח רק בערבים, בשעות שלא כל כך נוחות לי.

ולכן היתרון של מכשיר בבית.

אצל ההורים שלי יש הליכון כבר 4 שנים שמשתמשים בו על בסיס יומיומי. ואני בטוח שגם אצלי זה יהיה מכשיר שימושי.

פורסם

טוב, זו מגבלה משמעותית. בימים כתיקונם אשתי ואני מתחילים אימון עם פתיחת חדר הכושר ב-06:00, כעבור שעה יורד למקלחת והולך לעבודה, לעתים רחוקות מתאמן דווקא אחרי העבודה.

לגבי האליפטי - זה המכשיר האהוד עלי משום שהוא non-impact, כלומר חוסך לברכיים, לאגן ולעמוד השדרה נזקי זעזועים של הליכה\ריצה. מצד שני אני לא סובל את ההליכון, שגורם לי כא בשוקיים. זה עניין אישי, כל אחד וטעמו והאימון העדיף לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנן חברות שמשכירות ציוד חשמל על שלל סוגיו, תנסה לברר מה המחירים, אני זוכר ששמעתי מקרובת משפחה שהשתמה באפשרות שישנה התחייבות למינימום 3 חודשים.. שיהיה בהצלחה.

פורסם

יש כמה פרמטרים שצריך לשים לב אליהם, לעומת אחרים שאפשר להתעלם מהם:

רוחב מסילה - בהחלט חשוב. מסילה צרה מידי יכולה לגרום לתנועה לא טבעית

אורך מסילה - לא מוזכר בדגם שהצגת וגם הוא חשוב מאותה סיבה. אבל לזכור שמסילה ארוכה יותר היא על חשבון קומפקטיות ובמכשיר ביתי זה גם פרמטר. אתה לא גבוה מאוד כך שצעדיך כנראה לא מאוד גדולים גם בריצה מהירה, אז אולי זה פחות קריטי במקרה שלך.

מנוע שקט - זה עניין סובייקטיבי למדי

מנוע חזק - לא מעניין. מה שמשנה זה המהירות המקסימלית של המסוע, ואם יש שליטה על השיפוע.

תיאורים כמו "משטח נמוך הנותן יציבות" ו"ידיות מסוגננות" לא מעניינים אף אחד

18 תוכניות אימון זה קשקוש, יש 4-5 סוגי אימונים בסיסיים, מעבר לזה זה די חסר משמעות וממילא רוב האנשים לא משתמשים

תצוגת כל הפרמטרים צריכה להיות ברורה ונוחה לקריאה. לפעמים יש כפתורים שמחליפים בין תצוגות ולא כל הפרמטרים מוצגים בו"ז.

לגבי מד דופק, אם הוא קולט מדי דופק של פולאר וכדומה, ואתה משתמש באחד מהם, מצויין. אם הוא מודד דופק בידיות האחיזה, זה לרוב רחוק מלהיות מדוייק, וממילא אף אחד לא רץ עם ידיים על הידיות.

• תוכן חדש...