Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שישנם כמה דגמים למגברים בעלי 2/4/6 ערוצים ולא מצליח להבין מה מביניהם בא עם קרוסאובר ומה בא בלי,ההבדלים במחיר שם די קטנים,יש חלק מהדגמים עם EX וחלק בלי,לא הבנתי מה קורה שם,אשמח לעזרה.

קודם כל אני מחפש מגבר בלי הקרוסים מובנים של המגבר,רצוי 4 ערוצים,על מה להסתכל?

הדגמים הם אלה:

2 ערוצים :

יש דגם כזה: Audison VRx 2.150.2---620$

ויש :

1061$---Audison VRx 2.150.2 EX

4 ערוצים:

Audison VRx 4.300.2 EX ---1015$

ויש:

Audison VRx 4.300---1045$

6 ערוצים:

Audison VRx 6 Direct---1212$

ויש:

Audison VRx 6.420.2---1212%

יש גם:

Audison VRx 6.420.2 EX---1811$

Scan Speak

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני די מכיר את ההיסטוריה שלהם,חבל שהייצור הופסק,מגברים מצוינים!

אז מה שאני הבנתי מהעניין הזה זה שהדגם EX זה דגם עם קרוסאובר מובנה,איפה שאין כלום זה בא בלי קרוס.

מגברי 4 ערוצים שלהם,שני הדגמים ראיתי שיש להם קרוס מובנה,רק ב 2 ערוצים וב 6 זה מגיע בגירסת DIRECT,למי שלא הצליח להבין וזה מעניין אותו אפשר להסתכל בנתונים שלהם ולראות את הטווח תדרים-- אם זה 2-70000HZ זה בלי קרוס.

אם זה בא עם קרוס זה מצוין בנתנוים וכתוב לכל זוג ערוצים את טווח התדרים שלו שאפשר לכוון.

שאלה קטנה נוספת- במידה ואני חותך דרך פרוססור את כל האלמנטים ווקונה מגבר 4 ערוצים עם קרוסאובר מובנה,אם אני מגדיל לו את הטווח במגבר של הקרוס ובעצם חותך ומגביל ע"י הפרוססור,זה יגרום להורדה באיכות או שלא יורגש?

ז"א חיתוך על חיתוך.

תודה.

Scan Speak

פורסם

חיתוך על חיתוך לא מומלץ מכמה סיבות.

אם יצא לך לראות גרפים של הענות בנקודת חיתוך, בד"כ מדרגת חיתוך מסוימת יש קפיצה בעוצמה לפני נקודת החיתוך.

ככל שאתה חותך מסדר גבוה יותר, קפיצה זו גדולה יותר.

מעבר לכך שחיתוך ע"י רכיב דיגיטלי יהיה מדויק יותר בהגדרה של הנקודה עצמה מאשר רכיב אנלוגי (בחירה סיפרתית לעומת סקאלה).

מתחדשת*

פורסם

הבנתי,זה גם מה ששמעתי שלא רצוי,רק לא ידעתי למה.

מה שאומר בעצם שאני צריך או 6 ערוצים DIRECT או 2 מגברים של 2 ערוצים עוד:roll: מישהו מכיר משהו ויכול לזרוק עצם?

Scan Speak

פורסם

כמעט כל מגבר בעל קרוס שניתקלתי בו, מאפשר גם ניתוק/מעקף של הקרוס לו.

ב VRX אין את האפשרות הזו?

מתחדשת*

פורסם

דרעק.

לא קונה.

:-D

צריך לבדוק את גבולות הקרוס שלו.

אם הם רחוקים משמעותית מהערכים הנדרשים אולי ההשפעה של הקרוס המובנה לא תהיה שמיעה לאוזן.

מתחדשת*

פורסם

רומם מדובר רק בדגמי 4 ערוצים ודגם אחד בעל 6 ערוצים.

כל ה 2 ערוצים שראיתי הם DIRECT,כמובן יש את ה 6 ערוצים גם.

הקרוסים של ה 4 ערוצים לדוגמא:

40-500HZ עם מכפלה X10 ל - 400-5KHZ

Scan Speak

פורסם

אני רק יכול להמליץ לקנות כל VRX שאתה צריך מבחינת כמות ערוצים ועוצמה

ולהשתמש בקורס של המגבר, הם משמעותית הורסים פחות את הסאונד מרוב הקורסים הדיגיטליים.

יש שיגידו: דיגיטלי לא מסוגל להרוס, אז יגידו. אני מאמין לאוזניים שלי.

אודיסון זאת לא סתם חברה ובמיוחד VRX זאת לא סתם סידרה, מדובר במגבר מושקע מכל הבחינות.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הקטע הוא שבקרוס של המגבר אתה לא מכוון מדויק וזה מקשה,חוץ מזה יש כבר פרוססור אז מה לא נחתוך דרכו את כל הסט? :)

אני רק רואה שלא מומלץ לשים על חיתוך של מגבר עוד חיתוך של מעבד...

כמו שחשבתי האופציה כנראה רק DIRECT,באסה שזה קשה מאוד למצוא כאן בארץ מוצרים כאלה.:|

Scan Speak

• תוכן חדש...