Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החבילות החדשות של HOT - מה הקאץ'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HOT שמעכשיו היא ספק אינטרנט גם כן, יצאה עם 2 חבילות שנראות מאוד משתלמות:

חבילת טריפל GOLD - במחיר של 329 ש"ח לחודש

- טלוויזיה רב-ערוצית - עם חבילת הבסיס וכל 6 חבילות התוכן אקסטרה

- ממיר Magic HD עם חבילת HD הכוללת 14 ערוצי HD

- תשתית אינטרנט במהירות של 30 מגה (עם מגבלת נפח של 50GB)

- טלפון קווי עם שיחות "ללא הגבלה" לניידים ולנייחים (לא ברור מהי מגבלת שימוש הוגן)

במסגרת מבצע ההשקה, תוצע החבילה עם אינטרנט במהירות של 100 מגה במקום 30 מגה

כאילו 329 ש"ח לחודש - ויש לך גם ספק של 100 מגה, גם שיחות חופשי לנייחים וניידים!! וגם טלויזיה עם כל החבילות.

אז... מה הקאץ'?

פורסם

הקאץ? שאני משלם על ממיר מסכן אחד + חבילת ערוצי ספורט 370 ש"ח... זה הקאץ. אני הולך ל**** אותם, ועוד אנחנו לקוחות של 15 שנה אצלהם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש שני קאצ'ים

1. הגבלת נפח של 50 ג'יגה , באמת? כל מי שמוריד כבד מסיים את זה ביומיים שלושה על אינטרנט של 10-20 מגה , שלא לדבר על 100

2. זו הוט - אני אישית מעדיף מספר רב של מחלות שיהיו לי מאשר להצטרף להוט.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

Nakamichi, תבדוק זאת. אך נראה לי שהמחיר 329 ש"ח לחבילה, לא כולל תשלום לספק האינטרנט. שלצורך העניין כרגע "הוט" מספקת 100 מגה ב20 ש"ח, דרך החברה החדשה "הוטנט".

פורסם

זה באמת לא כולל תשלום לספק - ועדיין, אני משלם עכשיו לתשתית + טלויזיה + טלפון ביחד משמעותית יותר (100-200 ש"ח יותר) מההצעה הזאת ומקבל פחות.

ד"א, HOT מציעים תמורת 20 ש"ח נוספים (סה"כ 349 ש"ח) להיות גם הספק שלך. אני מאוד מקווה לראות תגובה של המתחרות בזמן הקרוב.

פורסם

2. זו הוט - אני אישית מעדיף מספר רב של מחלות מאשר להצטרף להוט.

חבל שאין כפתור "לייק"להודעה אינדיבידואלית בפורום. קרעת אותי פה.

שנית, כל עוד אתה לא מנסה להצטרף לטלוויזייה של הוט, אין איתם בעיות.

להבדיל מבזק, שעושים רק נזק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מקבל חלחלה רק מלשמוע את השם הזה , תקראו לזה השמצה , הכפשה , הוצאת דיבה , אבל אין מספיק מילים בשפה העברית לתאר את החברה הארורה הזו.

פורסם

הקאץ העיקרי הוא כזה:

מדובר על חברה שגובה כסף לפני תחילת החודש (זאת אומרת עוד לא גלשת - כבר הכסף בכיס שלהם)

מדובר על חברה שהשירות שלה נחשב לשירות הכי נמוך ועלוב שיש בארץ (יעיד על כך חיפוש מהיר בגוגל, ופורום "אני-שונא-את-הוט"

מדובר על חברה שעדיף לשלם 700 שקל לכל חברה אחרת, ולא להיות לקוח שלה.

מדובר על חברה שביום בהיר אחד החליטו לחייב את כרטיס האשראי שלי (הייתי לקוח לפני 4 שנים) בחיוב של לקוח אחר - זאת אומרת לא חייבו אותי, אלא בנאדם אחר שאני בכלל לא מכיר - על כרטיס האשראי שלי - ושביקשתי לבטל במיידית את התשלום - נאמר לי "אנחנו לא יכולים לעשות את זה, תתקשר לחברת האשראי שיבטלו לך" - אם 340 שקל בחודש שווים לך את זה - תהנה.

זה הקאץ. תהנה לך.

פורסם

שמע, כבר היום אני לקוח של HOT. בטלוויזיה בלבד.

אז עם ה"שירות" שלהם אני צריך לחיות גם ככה. למה לא להרוויח מזה? :?

אתה חושב שבזק יותר טובים?

פורסם

הקאץ' העיקרי הוא בכך שאתה הופך ללקוח של הוט.

אני מעדיף לשלם 50-100 שקלים בחודש יותר ולהינות מיס HD ואינטרנט של בזק.

אמנם גם בזק עושים לי כאב ראש פעם פעמיים בשנה, זה לא מתקרב לכאב ראש שחמי מקבל 3 פעמים בחודש מהאינטרנט של הוט.

חוץ מזה - הערוצים ביס פשוט כמה רמות מעל.

פורסם

מצטער שאני נשמע כמו איזה סוכן של HOT,

אבל אני מסכים מראש ב-2 דברים:

1. YES מבחינת תוכן עדיפה על HOT.

2. HOT היא חברה עם בעיית שירות נוראית.

הבעיה היא שכרגע אין ל-YES ובזק מבצע שמשתווה למבצע הזה.

כל החבילות + הערוצים ב-YES + תשתית 20 מגה בבזק (אין להם בכלל 100 מגה לדעתי) + שיחות חופשי לכל היעדים (נייח ונייד) + ספק אינטרנט למהירות הזאת. יעלו מעל 500 שקל בחודש בלי למצמץ בכלל.

עכשיו 150 שקל בחודש זה הרבה מאוד כסף. :|

אני מתכוון לחכות עד סוף החודש לראות אם תהיה תגובה של החברות האחרות (בזק/YES) - אם לא אז נראה לי שאני הולך על זה :oops:

פורסם
מצטער שאני נשמע כמו איזה סוכן של HOT,

אבל אני מסכים מראש ב-2 דברים:

1. YES מבחינת תוכן עדיפה על HOT.

2. HOT היא חברה עם בעיית שירות נוראית.

הבעיה היא שכרגע אין ל-YES ובזק מבצע שמשתווה למבצע הזה.

כל החבילות + הערוצים ב-YES + תשתית 20 מגה בבזק (אין להם בכלל 100 מגה לדעתי) + שיחות חופשי לכל היעדים (נייח ונייד) + ספק אינטרנט למהירות הזאת. יעלו מעל 500 שקל בחודש בלי למצמץ בכלל.

עכשיו 150 שקל בחודש זה הרבה מאוד כסף. :|

אני מתכוון לחכות עד סוף החודש לראות אם תהיה תגובה של החברות האחרות (בזק/YES) - אם לא אז נראה לי שאני הולך על זה :oops:

השאלה האם אתה מדבר הרבה מקו הטלפון הביתי או מהסלולר , אצלי הקו הביתי משמש לאינטרנט ודרך ספק אחר (013 או 012) שיחות לחול בחיוב לפי דקה.

אם אתה לא מדבר מקו הטלפון הרבה - תוכל לעשות בבזק קו קל ב25 שקלים לחודש

מהספק אינטרנט שלך תאיים קצת להתנתק ותקבל מחיר טוב אני לא יודע מי הספק שלך אבל אפשר לרדת נמוך

אותו דבר יס , אני הוצאתי ממיר אחד מקליט , אחד YES TOTAL , ערוץ רוסי חצי שנה חינם , עוד ערוץ רוסי בחצי מחיר , ספורט 5 HD חודשיים חינם , וכל זה ללא תוספת למחיר המקורי שלי (בעצם תוספת 10 שקלים כי לא מוכנים לוותר על ערוץ פרימיום אחד) שנשאר 260 שקלים בחודש

בחישוב גס 260+25 = 285 , (בהנחה ויש לך תוכנית ביס כמו שלי) תוסיף לזה ספק + תשתית בזק (עדיף באנדל) ועברת את הוט לא ביותר מידי.

אתה לא מוגבל פה לחברה אחת ותמיד יכול לשחק במחירים עם החברות, תשתית שונה , ספק שונה , טלוויזיה שונה.

אה כמעט ושכחתי לציין , כלקוח חדש בתשתית של בזק , תתקשר , תשאל איזה סניף זה , אם לא אשדוד תנתק ותתקשר שוב עד שתגיע לאשדוד , כשאתה שם ומבקש להתחבר תשב קצת על הנציג\ה שיקר לך כמה פעמים ואתה מתלבט , ובסוף תקבל חצי שנה אינטרנט חינם וחצי שנה במחירX (לא זוכר כבר) , או שיש הצעות יותר טובות כבר עבר המון זמן.

יש למקדמת מכירות שם אפשרות לתת חצי שנה חינם , אני לא אומר לך כי שמעתי מחבר של חבר אלא כי עבדתי שם לפני שנה

פורסם

הקאץ' הוא שמדובר בהוט.

גם אם ישלמו לי כל חודש, לא אחזור להיות לקוח שלהם.

גם אם הם יהפכו להיות הספק היחיד בארץ, אעדיף לגלוש דרך יונות דואר שמטיסות דיסקטים.

פורסם
הקאץ' הוא שמדובר בהוט.

גם אם ישלמו לי כל חודש, לא אחזור להיות לקוח שלהם.

גם אם הם יהפכו להיות הספק היחיד בארץ, אעדיף לגלוש דרך יונות דואר שמטיסות דיסקטים.

+1

חבורה של נוכלים שהדרך היחידה שלהם למשוך לקוחות זה עם מבצעים.

חכו חודש אחרי ותראו איך החשבון קופץ כי " הבטיחו לך את זה רק לחודש"

או שתתנתקו ימשיכו לחייב אתכם ולכו תריבו על הזיכוי עם חברה ששמה ז** עליכם כי עברתם לחברה המתחרה.

הזבל של הזבל, בדיוק כמו ראש הוועד+הוועד של רכבת ישראל

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...