Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר OBDII

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה OBDII זול ואחרי שקיבל את הפריט חטף פחד לחבר לרכב מחשש שיגרם נזק. האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול להביע דעה או עצה אם יש בו ערך טכני או שלא נדע סיכון בחיבור לרכב.

המכשיר הוא

http://www.dealextreme.com/p/elm327-bluetooth-obd-ii-wireless-transceiver-dongle-16921

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כמובן לא מכשיר איכותי אבל בהחלט יעשה את העבודה בקריאת קודי תקלות, נזק זה לא יעשה הכי הרבה יש סיכוי שלא יקרא קודי תקלות מרכבים מסוימים

פורסם

אני הזמנתי מאיבאי ב 17 דולר,

התחברתי אליו עם אנדרואיד, קורא קודי תקלות, מוחק תקלות, מראה נותנים על הרכב(טמפ, לחצים, דלק וכו)

יכול למדדו 0-100, גם כמה כ"ס(לא יודע עד כמה זה מדויק).

בקיצור אחלה מכשיר,

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

בצע חיפוש על ELM327 בפורום. המכשיר הזה ספציפית קצת מוזר - הוא קטנצ'יק ונראה די מסכן, אבל עולה 50 דולר. אני קניתי גם דונגל כזה ב-17 דולר, שנראה יותר איכותי (גדול יותר עם לדים צבעוניים). בכל מקרה, כמובן שאין סכנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני הזמנתי מאיבאי ב 17 דולר,

התחברתי אליו עם אנדרואיד, קורא קודי תקלות, מוחק תקלות, מראה נותנים על הרכב(טמפ, לחצים, דלק וכו)

יכול למדדו 0-100, גם כמה כ"ס(לא יודע עד כמה זה מדויק).

בקיצור אחלה מכשיר,

יש מצב שאתה מביא קישור למוצר? יש לי שברולט אימפלה ורוצה להתחבר אליו גם מאנדרואיד.

יש לי כזה עם כבל, אבל לפני כמה חודשים פרצו אליי וגנבו את הלפטופ אז אין כבר שימוש לזה..

כמו כן זה מתאים לכל רכב בגלל שזה עם אפליקציה או שעדיין מוגבל לסוג רכבים שיזהה?

פורסם

אני הזמנתי אתמול גם:(אמור להתאים גם לך לא?)

http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBD2-OBDII-V1-4-Bluetooth-Diagnostic-Interface-/160550105283?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25618830c3#ht_4137wt_1397

לאחר המלצה מאחד מחברי הפורום

יש לי שאלה: רשום שניתן לימדוד גם את הלחץ אוויר בכניסה- זה נכון? Intake Manifold Pressure

או שהבנתי לא נכון?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איזה רכב יש לך?

ברשימה שם יש רק שברולט AVEO.

לא יודע אם יתאים גם לאימפלה, ואם מתאים גם לוולוו.

את הקודם גם קניתי כי ראיתי שהוא עובד באימפלה גם כן.

אולי זה רק לפי התקן עצמו ואז השאר תלוי בתוכנה.

פורסם
יש מצב שאתה מביא קישור למוצר? יש לי שברולט אימפלה ורוצה להתחבר אליו גם מאנדרואיד.

יש לי כזה עם כבל, אבל לפני כמה חודשים פרצו אליי וגנבו את הלפטופ אז אין כבר שימוש לזה..

כמו כן זה מתאים לכל רכב בגלל שזה עם אפליקציה או שעדיין מוגבל לסוג רכבים שיזהה?

הקישור שהבחור הביא למעלה זה אותו המוצר שהזמנתי, עקרוני עד כמה שאני מבין(לא יותר מידי) אם יש לך חיבור ברכב לא אמורה להיות בעיה להתחבר אליו, אלה אם כן זה איזה מחשב מיוחד או משהו), אני הצלחתי להתחבר לסיויק 01 ולבי4 2007 בלי בעיה.

התוכנה נקראת torque

https://market.android.com/details?id=org.prowl.torque&hl=en

אתה יכול לבדוק בגרסא החינמית אם זה עובד עם הרכב שלך, במידה וכן ואתה מעוניין גם למחוק קוד תקלה ועוד כמה פיצרים מגניבים אני ממליץ לך לקנות אותה(יכול לחסוך כמה מאות שקלים במוסך).

תבדוק לפני זה שאתה יכול להתקין אותה על המכשיר שלך, יש תוכנות שלא עובדות על כל המכשירים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה לכולם על התגובות. נראה ראוי שחברי הפורום ישתפו על סוגי מכשירים כאלה שבשימושם, אפשרויות בדיקה ותוצאות , התאמה לסוגי רכב, שנות יצור וכ'ו. אין ספק שהאמצעי הזה עם מעט תמיכה מהפורום יכול לחסוך לרבים לא מעט כסף על בדיקות ממוחשבות במוסכים.

פורסם

התוכנה נקראת torque

https://market.android.com/details?id=org.prowl.torque&hl=en

אתה יכול לבדוק בגרסא החינמית אם זה עובד עם הרכב שלך, במידה וכן ואתה מעוניין גם למחוק קוד תקלה ועוד כמה פיצרים מגניבים אני ממליץ לך לקנות אותה(יכול לחסוך כמה מאות שקלים במוסך).

תבדוק לפני זה שאתה יכול להתקין אותה על המכשיר שלך, יש תוכנות שלא עובדות על כל המכשירים.

התקנתי אותה והיא נפתחת, ואחרי שנייה-שתיים היא נסגרת לי.

יש לי אנדרואיד 2.3.3, גלקסי S2.

באסה :?

פורסם
תודה לכולם על התגובות. נראה ראוי שחברי הפורום ישתפו על סוגי מכשירים כאלה שבשימושם, אפשרויות בדיקה ותוצאות , התאמה לסוגי רכב, שנות יצור וכ'ו. אין ספק שהאמצעי הזה עם מעט תמיכה מהפורום יכול לחסוך לרבים לא מעט כסף על בדיקות ממוחשבות במוסכים.

אתה לא תחסוך כסף מכיוון שהמכשירים האלה מוגבלים וגם דיאגנוסטיקה זה מקצוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
התקנתי אותה והיא נפתחת, ואחרי שנייה-שתיים היא נסגרת לי.

יש לי אנדרואיד 2.3.3, גלקסי S2.

באסה :?

שמעתי שאנשים רעים מצאו לינק לגרסה המלאה באינטרנט (הם השתמשו במילות חיפוש מסוימות בגוגל), הורידו וזה עובד להם נהדר. אבל אני לא איש רע, אז אין לי מושג איך הם עושים את זה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...