Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה אני מחפש מגבר חדש לאוטו שלי סביבות 2000 שקל! מגבר של 4 ערוצים - סביבות 2000 שקל! חשבתי על sundown sax100.4 אמרו לי שזה מגבר מדהים איכותי וחזק! שבמת שווה את הכסף - איתו אני רוצה להגביר קומפוננט 6.5 של morel hybrid ו 6.9 של infinity kappa! איזה עוד מגברים שווה לראות? 

musclecar.gif
פורסם

יש לך באותו מחיר בערך גם

את הסלסטרה FA475X

או את ההרץ EP4X

הסאנדאון אכן מגבר מומלץ ואיכותי

עם קרוס אובר מובנה טוב,הוא אחד המגברים הטובים שניתן לרכוש במחיר זה.

פורסם

גנסיס ניסגרה לפני שנה בערך גם אם תמצא מגברים שלהם כיום מה שיכול להכנס בתקציב שלך

זה ה-"פרופייל 4" מגבר איכותי אבל פחות חזק 50X4

האודיסון LRX4.5 יכול להכנס בתקציב שלך ,מגבר איכותי גם כן 75X4

עקרונית כול האופציות לעיל הם טובות להגברת

האלמנטים שלך.

פורסם

ממש לא...אני במת מחפש בישבילי מגבר ורציתי לשמוע כמה המלצות....למרות שאני כבר סגור על sundown....אבל הבעיה שראיתי בפעולה שלהם רק מונו בלוק...אז רציתי לדעת עד כמה ה4 ערוצים שלהם טוב!

musclecar.gif
פורסם

יצא לי לעשות השוואה בין הסאןדאון לסלסטרה על אותו סטאפ לפי דעתי שווה לך ללכת על הסלסטרה בטווח מחיר הזה למגבר חדש אני חושב שזאת תהיה הבחירה הטובה בבדיקה שערכתי בעבר עוד שהיה לי את הסאןדאון עם הסלסטרה הצליל היה נשמע לי טיפה יותר נקי בכל אופן בהצלחה

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

הבנתי תודה רבה! עכשיו עוד שאלה! מי מביא לארץ מגברים של סאן דאון וסאלסטרה? יש פה מישהו שמכיר? מספרים? איפו הכי כדי לקנות?

musclecar.gif
  • תוכן חדש...