Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי שעון יד (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאחר הרבה מחשבות החלטתי שנמאס לי לקרוא את השעה מהטלפון הנייד או מהמחשב ובזמן עמידה ברמזור על האופנוע - בכלל אי אפשר לעשות זאת. בקיצור, החלטתי לרכוש שעון. הדגם שניבחר - סייקו 5, אוטומטי, כחול כהה, יפה וזול. צירפתי תמונות (מהרשת, המצלמה שלי עדיין לא תוקנה). לדעתי התמונות, על אף שהן מהרשת - אינן עושות צדק עם השעון ולפחות הכחול כהה של הלוח העגול לא בא לידי ביטוי. אגב, לוח כחול זה זרוע בספרות הולוגרמה "5", שניראות לפי משחק האור עליהן. לדעתי מאד מוצלח. ידעתם שמדובר בשעון שנמצא למעלה למעלה ברשימת אלה שזוכים להכי הרבה חיקויים? השעון אמין מאד וברשת יש שלל סיפורים על כאלה שנמצאו לאחר עשרות שנים במגירה וחזרו לעבוד מייד, כאילו כלום, או על חיילים שהביאו אותם מוויטנאם, ולאחר 40 שנה עדיין עובדים ועוד ועוד...

8)

בעצם, אני רציתי אמינות כדרישה ראשונה ולכן רכשתי כזה. אשמח לשמוע דעתכם.

יום יפה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

פורסם

נראה טוב ובמחיר הזה אז בכלל. תתחדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

באמת מחיר מצוין עבור שעון ברמה כזאת. תתחדש.

לפני שבועיים גם אני רכשתי שעון חדש, אבל לא נעים לי לגנוב לך את השרשור אז מאוחר יותר אפתח אחד חדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

Seiko 5 הוא שריד אגדי לשושלת יפנית מימי הזוהר של מותגים כמו ORIENT, CITIZEN ,SEIKO.

שעונים אלה, שתוכננו אי שם בסוף שנות ה60 מתאפיינים באמינות גבוהה ושרידות מרשימה.

מנגנון של סייקו 5 יכול בשקט לעבוד 10 שנים בלי טיפול והוא לא יזייף, בניגוד לתוצרת שוויצרית שיכולה למשוך גג 7 שנים בשימוש יום יומי.

בקיצור, אחלה שעון במחיר מאוד הגיוני.

פורסם

שעון יפה מאוד, תתחדש!

אני רואה שקיבלת הנחה לא רעה מהמחיר שמצוין באתר, זה כי קנית פיזית בחנות או שהתמקחת?

פורסם
Seiko 5 הוא שריד אגדי לשושלת יפנית מימי הזוהר של מותגים כמו ORIENT, CITIZEN ,SEIKO.

שעונים אלה, שתוכננו אי שם בסוף שנות ה60 מתאפיינים באמינות גבוהה ושרידות מרשימה.

מנגנון של סייקו 5 יכול בשקט לעבוד 10 שנים בלי טיפול והוא לא יזייף, בניגוד לתוצרת שוויצרית שיכולה למשוך גג 7 שנים בשימוש יום יומי.

אכן, השוויצרים ממש מגדירים זאת בספר המשתמש כי יש לסור למעבדת שרות של היצרן כל פרק זמן (4-5 שנים) לצורך פירוק, ניקוי, שימון ואטימה חוזרת נגד מים). אצל סייקו לא ראיתי זאת.

אני רואה שקיבלת הנחה לא רעה מהמחיר שמצוין באתר, זה כי קנית פיזית בחנות או שהתמקחת?

כלל וכלל לא התמקחתי. מה שכן - שילמתי במזומן.

פורסם

פעם אחרונה שהסתובבתי עם שעון על היד היה בצבא, אבל עשית לי חשק. נראה טוב ומומלץ פה ע"י כולם, אז הזמנתי גם אחד ! (כמובן מאיביי) תודה.

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNK357-SNK357K1-21-Jewels-Automatic-Free-Ship-/190635874319?pt=Wristwatches&hash=item2c62c8980f#ht_3528wt_934

Stay Dirty

פורסם
כפי שאמרתי כבר, רק היזהרו מחיקויים.

לא יודע במה אתה עוסק אבל יש לך כושר שכנוע טבעי מבלי לנסות למכור את המוצר.

אני מחפש חנות בדרום (אזור באר שבע) שניתן לראות את השעון ואם המחיר מתאים גם לקנות. מישהו מכיר?

תודה

• תוכן חדש...