Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה מחיר שפוי בשבילך?

אני קניתי לחברה שלי לפני כמה חודשים דובי ממש ענק, בסביבות מטר והוא עלה בזמנו 300 ש״ח.

אתה יכול למצוא בכל רשת צעצועים/ הפנינג.

פורסם

תחפש בפיראט האדום, רשת די זולה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני מצאתי אחד ענק בקניון רחובות בחנות צעצועים שכחתי את שמה.. חיפשתי די הרבה ועברתי כל כך הרבה חנויות שבסוף הגעתי לקניון שם במטרה לנסות את מזלי

זה היה די מזמן, אבל אני יודע שהם עדיין מחזיקים שם וזה היה פחות מ500 שקל.

ענק זה אומר בערך 150 ס"מ גובה

Confidence In Motion

פורסם

בהצלחה, מוצר כזה לשלוח בדואר אוויר יעלה הרבה יותר ממה ששילמת על המוצר+ המשלוח.

לכן, רוב הסיכויים שזה נשלח אליך בדואר ים, ולכן תצפה שזה יגיע תוך חודש וחצי עד 3 חודשים, אם בכלל.

יש נטייה למשלוחים כאלו להאבד בדרך..

under construction..

פורסם

מחיר מצויין! ברור שהאיכות תהייה נמוכה, אבל הרי תפקיד הבובה הוא יופי בלבד (אני מקווה...:wink: ).

מחיר המשלוח הוא מאוד מאוד נמוך, מעניין עם הקאץ' פה הוא באמת המשלוח הימי.

פורסם
הזמנתי, אחלו לי בהצלחה (:

רק אל תתפלא אם הדובי יגיע בחלקים ועל אריזה יהיה רשום "עבר בדיקת סמים בהצלחה ". :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...